Ma Numesc Zuleyha Episodul 69 Rezumat: Adnan e in pericol

Ma Numesc Zuleyha Episodul 69 Rezumat: Adnan e in pericol. Dupa ce Demir a facut imprudenta de a-si lasa arma la vedere, copilasul a luat-o si…Toti s-au dus panicati la el, dupa ce au auzit zgomotul. In sufletul Zuleyhei era numai si numai teama de a nu il pierde. Cand au ajuns la el, si-au dat seama ca trebuie sa il duca de urgenta la spital. Ce va urma? Haideti sa aflam impreuna din rezumatul de astazi.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 69 Rezumat: Bietul Adnan…

 

Ma Numesc Zuleyha Episodul 69 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 69 Rezumat

Situatia nu este deloc roz. Adnan e dus la spital. Mujgan cand afla, vrea si ea sa fie prezenta, insa Zuleyha noastra nici macar nu vrea sa auda. Ce sa caute o individa ca ea aproape de baiatul ei? Nici Yilmaz si Demir nu ar mai trebui sa fie prin apropierea micutului. Caci numai si numai din cauza lor, Adnan a ajuns in halul acesta. Bietul de el, in loc sa isi traiasca linistit copilaria, s-a trezit prins in lupta celor 2 barbati…

Ei nu pot sa treaca peste micile lor sicane nici macar in aceste clipe grele. Pana la urma, doctorii le dau o veste buna: copilasul nu este in pericol. Se va face bine. Nici macar bucuria acestei super vesti nu ii face pe Demir si Yilmaz sa se potoleasca. De aceea, Zuleyha isi varsa nervii pe amandoi si le spune ca nu are nevoie de niciunul in viata ei. Nu sunt in stare sa ii ofere lui Adnan educatia, liniste si pacea pe care un tata ar trebui sa i le acorde prorpriului fiu. Totusi, Demir, personajul interpretat de Murat Unalmis, pica pe ganduri. Intr-adear, in ultima vreme, numai liniste nu a fost la conac. Au fost si certurile cu mama lui, dar si cele cu Yilmaz. Iar daca pe ultimul nu il poate ierta, poate ca ar reusi cu mama lui sa se impace…

Mujgan minte de ingheata apele

Mujgan a fost foarte atenta in ultimul timp la Yilmaz. Si din felul in care s-a purtat, si-a dat seama ca e posibil sa stie adevarul despre Adnan. Pentru ca vrea sa ii intre in gratii, ar vrea sa ii spuna si ea stia. Insa, dupa o discutie cu Behice, se gfandeste sa faca altfel. Femeia ii spune ca ar fi cel mai bine sa il faca pe Yilmaz sa se simta prost ca a aflat si ca nu i-a spus si ei. Daca Mujgan ar spune adevarul, ca stia de mai mult timp ea, ar pica ea de naiva…

Mujgan o asculta pe Behice si se gandeste sa joace cartea nestiintei. Si ar fi jucat-o mult si bine, daca Nazire nu ar fi intervenit si nu ar fi spus adevarul. Fekeli in schimb, cand aude, nu o judeca. Ba chiar o face sa se simta mai bine. Isi da seama ca a facut-o doar din teama de a nu-si pierde sotul. Intre timp, pe la colturi prin Adana, vestea ca Yilmaz e, de fapt, tatal lui Adnan. Prea s-a preocupat atat de soarta micutului. In definitiv, de ce a stat acolo pana cand a aflat daca cel mic se va face bine sau nu? E copilul dusmanului sau. Sau daca nu e, de fapt, asa? Zvonurile de acest tip incep sa circule cu viteza luminii.

Hunkar afla de scrisoare

DUpa cum v-am spus, Demir decide ca cel mai bun lucru ar fi sa se impace cu mama lui. Si, pentru a-i emonstra ca, intr-adevar, vrea sa repare tot ce a stricat, barbatul ii da lui Hunkar scrisoarea de la tatal sau. Hunkar o citeste si din ea afla de ce fiul ei s-a purtat astfel. Neputand sa-si tina in frau sentimentele, Hunkar ii povesteste fiului ei adevarul pe care el nu l-a stiut pana acum. Impresia gresita a lui Demir a fost ca Hunkar a ramas cu Adnan, desi nu-l mai iubea, doar pentru a avea bani.

Realitatea insa a fost cu totul si cu totul alta. Adnan nu a mai iubit-o pe Hunkar. A preferat sa aiba aventuri. Si nu doar ca a vrut sa umble din floare in floare, dar a tinut si sa stie lumea de ele. Iar acest lucru a fost extrem de deranjant. Ar fi putut sa divorteze si sa isi vada linistita de viata ei. Insa nu, ea a ales sa ramana pentru fiul ei. Abia acum a inteles si Demir acest lucru.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 69 Rezumat: Neintelegeri peste neintelegeri

Fekeli si Hunkar si-ar dori pace intre cele 2w familii. Doar ca stim cu totii cat de temperamentali sunt ai nostri. Se pot aprinde din cele mai neinsemnate lucruri, iar ura pe care si-o poarta poate sa dureze o gramada. Teoretic, in situatia lor, solutia ideala ar fi divortul. Demir insa nu e de acord. Si nici lui Mujgan nu ii convine. Zuleyha se enerveaza cand vede ca intalnirea celor 2 familii e inutila. Ea termina prin a le spune ca nu ii pasa de ei sau de disputele lor. Ceea ce o intereseaza pe ea e viitorul celor 2 copii ai ei. Trebuie sa aiba grija de ei, nu de 2 barbati in toata firea, ce ar putea sa isi rezolve problemele foarte usor.

Intre timp, Fekeli a fost la un pas de a fi luat de acei indivizi din Ankara care tot dau tarcoale locului. Norocul sau a fost Fikret, care a aparut la timpul potrivit. Si totusi, ceva e putred in legatura cu Fikret. Are doua pasapoarte. Si nu sunt pe acelasi nume. Behice cand afla, intra la banuieli. Demir are o idee: sa faca un soi de adunare la conac, pentru a mai clarifica din zvonurile despre care a auzit si el. Aici, se intampla ceva ce in primele episoade ale serialului ni s-ar fi parut imposibil. Pe scurt, Demir le spune celor prezenti ca Yilmaz este tatal lui Adnan. Toata lumea ramane socata. Ce va urma? Vom afla din urmatoarele episoade. Pana atunci, nu uitati ca va asteptam si pe pagina de Facebook. Si daca va plac rezumatele noastre si vreti sa fiti primii care afla cand le postam, utilizati formularul de inscriere de pe site.