Ma Numesc Zuleyha Episodul 93 Rezumat: Zuleyha a facut accident!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 93 Rezumat: Zuleyha a facut accident! Si ajunge la fata locului fix cine nu trebuie! Nu e vreun prieten sau vreun om bun, ci chiar unul din dusmanii protagonistei. Ce se va intampla? Va fi a noastra lasata la greu sau cumva, ajutorul va veni de unde nici nu se asteapta? E greu de spus si mai avem putin pana acolo. Avem de parcurs un episod greu, in care se intampla o gramada de lucruri. Asadar, haideti sa vedem despre ce este vorba.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 93 Rezumat: A fost o inscenare!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 93 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 93 Rezumat

Cand am vazut si noi in episodul 92 ca Demir si-a folosit arma pe Fekeli, n-am mai stiut ce sa spunem. Deja parca ni se stersese orice urma de simpatie pentru fiul lui Hunkar. Da, Demir e Demir, dar dragul nostru de Fekeli e altceva. Nu l-am fi putut ierta, daca tatal lui Yilmaz ar fi disparut din cauza lui. Si din fericire, nici nu trebuie sa o facem. Se pare ca totul nu a fost decat un plan pentru a-l scoate din vizuina pe Fikret. Si se pare ca le-a reusit. El vine fara sa stie ca e pacaleala. Insa, tot degeaba. Nu se poate discuta cu el. Demir renunta la idee, vazand ca nu are cu cine.

Dupa aceea, atat Fekeli, cat si Lutfyie incearca iar sa il faca pe Fikret sa inteleaga zadarnicia planului sau. Fiecare cuvant de-al lor insa trece pe langa individ, caci dorinta de razbunare e ca un bolovan urias in drum. Nici Mujgan nu reuseste sa il convinga prea mult, dar isi spune ca nu va renunta. Da, ura poate sa fie un sentiment puternic. Insa dragostea, de multe ori o invinge, asa ca poate, poate…

Schimbare de planuri

Sevda e ca un soi de a 2-a mama pentru Demir. Ii vrea binele si isi doreste ca acesta sa fie fericit alaturi de Zuleyha. Stim ca v-am mai spus-o, insa am tinut sa repetam, pentru ca urmeaza sa va spunem si ceva legat de nuanta. Revenind, Sevda pentru Demir e ca o mama. Insa, pentru Umit e o mama in adevaratul sens al cuvantului, intrucat aceasta chiar e fiica ei. Iar aceasta informatie, pe care a aflat-o de curand, o va face sa aiba alta gandire. Acum principala ei preocupare e sa ii intre in gratie fetei. Stie ca nu are o parere prea buna despre ea. Iar Sevda incearca sa i-o schimbe.

Demir se gandeste ca poate ar trebui sa discute cu Zuleyha despre Umit. Poate, daca i-ar spune ce a fost intre ei, ar fi si el mai linistit. Cand il aude, Sevda ii spune ca totusi, ar fi bine sa nu o faca fix acum. Desigur, aceasta schimbare de planuri se datoreaza faptului ca acum ii pasa de Umit, deoarece stie ca e fata ei. Iar acest lucru va ingreuna putin lucrurile pentru Demir. De acum, inima Sevdei e impartita intre el si Umit.

Vor avea inca un copil

Ce poate fi mai frumos in viata unui cuplu, daca nu vestea ca familia lor se va mari? Demir si sotia lui traiesc aceasta bucurie in episodul 93 din Ma Numesc Zuleyha. Cei 2 afla ca vor mai avea un copil. S-ar parea ca dupa atatea drame, incepe si viata lor sa devina asa cum ar trebui: frumoasa si linistita. Sau poate ca nu? Problema este ca intotdeauna o astfel de veste buna ajunge si la urechile dusmanilor. Iar acestia cu siguranta ca nu vor lasa lucrurile asa. Bucuria lor persoanla e sa isi vada dusmanii plangand. Si asa se face ca Umit afla si ea ca Demir va deveni iar tata.

Iar aceasta veste o intristeaza si o infurie in asa hal, incat se hotaraste ca nu se mai poate. Trebuie sa se duca si sa ii spuna in fata Zuleyhei ce fel de om este. Poate daca sotia lui a afla ca Demir a fost cu ea, cu Umit, il va parasi. Cam asa gandeste fata Sevdei. Insa, totul ia o turnura neasteptata pentru aceasta. Va fi pusa sa aleaga intre a fi un om bun sau un om rau. De ce? Pai, in drumul ei, vede ca Zuleyha are nevoie de ajutor. A facut accident si timpul se scurge in defavoarea ei. Ce va face Umit? O va ajuta pe a noastra sau isi va continua drumul, fara remuscari? Sau poate…va avea grija sa ii fie si mai rau Zuleyhei? Vom afla din urmatoarele episoade. Pana atunci, va invitam si pe pagina de Facebook unde mai discutam despre Zuleyha.