Fiica Ambasadorului Episodul 21 Rezumat: A pierdut sarcina!

Fiica Ambasadorului Episodul 21 Rezumat: Prietenii au devenit dusmani duri! E urat atunci cand un prieten pe care l-ai avut de ani de zile se transforma in poate cel mai periculos dusman. Dar iata ca dragostea poate face si acest lucru, atunci cand doi barbati iubesc aceeasi femeie. Logica e data la o parte, onoarea la fel si totul pentru a putea ajunge la inima norocoasei. Sancar si Gediz au devenit oficial dusmani, dupa cum am aflat si noi din episodul 20. Ce va urma? Haideti sa aflam.

Fiica Ambasadorului Episodul 21 Rezumat: Noua dusmanie

Fiica Ambasadorului Episodul 21 Rezumat

Fiica Ambasadorului Episodul 21 Rezumat

Familiile lui Gediz si Sancar au fost prietene de foarte mult timp. SI nimeni nu s-ar fi asteptat vreodata ca frumoasele parteneriate si superbele relatii dintre ele sa ajunga atat de usor si atat de rapid intr-un punct care pare a fi fara intoarcere. Si totul din cauza lui Nare. Aceasta nu se simte deloc bine in aceasta postura. Nu ar fi vrut niciodata ca simpla ei prezenta sa devina o amenintare pentru cele 2 familii. isi doreste din tot sufletul sa reuseasca sa-i impace pe cei doi. Asa ca are de gand sa discute cu fiecare in parte si sa-i faca sa le vina mintea la cap. Pai ce, mai sunt copii sa se certe asa urat din cauza unor prostii?

Sancar ii spune ca nici lui nu ii place aceasta situatie. Gediz a fost aproape de el, dupa ce ea a plecat. I-a fost alaturi si l-a ajutat sa treaca mai usor. Si acum sa ajunga intr-o astfel de situatie…Dar nu are ce sa faca. Nare vrea sa auda si ce spune Gediz. Asa ca isi doreste sa se duca la el. Desi initial se gandeste sa ii interzica, Sancar ajunge sa o duca el singur pana la fostul sau prieten. Stie ca Nare oricum ar fugi si s-ar duce, asa ca mai bine sa o duca el. In urma discutiei cu Gediz, Nare intelege un lucru: nu exista cale de intoarcere in viitorul apropiat. Gediz ii spune faptul ca nici macar daca ar pleca ea, el si Sancar nu ar mai fi prieteni. De acum, sunt dusmani.

A pierdut sarcina!

Vestile rele se pare ca se tin lant in episodul 21 din Fiica Ambasadorului. Se pare ca Menekse nu ii va mai da lui Sancar un baietel. Din pacate, a pierdut sarcina. Speriata la gandul ca nu va mai fi ea stapana peste conac, decide sa ascunda acest lucru pe cat de mult poate. Akin o va ajuta sa pastreze acest secret. Intre timp, Sancar si Yahya isi continua asa-zisa cearta, caci vor neaparat sa il dea in vileag pe Kahraman. Urmatoarea parte a planului lor are legatura cu actiunile pe care le are Yahya. Mai exact, cei 2 s-au gandit sa-l faca pe Kahraman sa le cumpere. Dar nici acesta din urma nu e naiv. Plus ca o are si pe Dudu in interior.

Asa ca, desi i-ar surade sa intre in posesia acelor actiuni,trebuie sa fie atent. Asa ca, inainte sa faca vreo miscare, trebuie sa fie sigur ca Sancar si Yahya nu joaca la cacealma. Cu alte cuvinte, vrea sa vada daca cei 2 sunt dusmani pe bune sau e doar teatru ieftin. Iar pentru a trage concluziile bune, Dudu ii va da toate informatiile de care are nevoie, ca doar de aia si e la conac.

Fiica Ambasadorului Episodul 21 Rezumat: Nare si familiile

Situatia nu este deloc una buna pentru dragii nostri. Nare a incercat, dupa cum am aflat si noi, sa discute cu fiecare in parte. De la Sancar, nu prea a obitnut niciun soi de promisiune ca se vor regla lucrurile. Iar Gediz i-a spus ca dusmania care a inceput acum nu se va termina decat atunci cand unul din ei 2 va disparea. Asadar, nici acesta nu este un raspuns promitator. In aceste conditii, Nare nu doar ca e suparata, dar e si dezamagita, de-a dreptul. Se comporta ca niste copii mari acesti 2 barbati. In loc sa faca tot posibilul sa actioneze matur, se comporta ca niste prunci.

Totul pare sa se destrame. Si pe langa aceste neintelegeri, mai este vorba si de procesul de custodie. Singura nu poate sa reuseasca, asa ca Nare incearca sa discute cu ceilalti din familiile lui Sancar si Gediz. In acelasi timp, a noastra le spune ca cel mai bine ar fi sa nu dea curs niciunei idei a celor 2 de rupere a parteneriatului. Firma nu ar mai fi la fel si totul s-ar destrama. Asa ca, cel mai bine e sa stea pe pozitii, pentru moment. Ce va urma pentru dragii nostri? Sunt pentru totdeauna distruse aceste relatii de prietenie, dar si de dragoste? Pana vom afla, haideti si pe Facebook. Iar daca vreti sa fiti primii care afla cand postam noile rezumate, puteti sa va inscrieti folosind formularul de pe site. Asa o sa fiti anuntati cand postam si noi rezumate, biografii sau stiri.