Fiica Ambasadorului Episodul 31 Rezumat: S-au despartit!

Fiica Ambasadorului Episodul 31 Rezumat: S-au despartit! Se pare ca, uneori, greutatile nu apropie oamenii, ci, din contra, ii face sa se desparta si sa nu se mai uite inapoi. Pentru dragii nostri, lucrurile devin din ce in ce mai complicate. Pe masura ce trec episoadele, ranile se adancesc. Iar la un moment dat, se ajunge la saturatie. Sahra este un pericol real pentru ei. Vor reusi Nare si Sancar sa razbata sau nu? Haideti sa aflam ce se mai intampla cu ei, dintr-un nou rezumat.

Fiica Ambasadorului Episodul 31 Rezumat: S-au schimbat lucrurile

Fiica Ambasadorului Episodul 31 Rezumat

Fiica Ambasadorului Episodul 31 Rezumat

Dupa ce ca a fost si asa greu din toate punctele de vedere, episodul 30 din Fiica Ambasadorului s-a terminat cum nu se poate mai urat pentru ai nostri. A venit vestea ca au dat faliment. Compania la care Sancar a pus umarul e terminata. Cel putin in teorie. Caci in practica, lucrurile nu sunt chiar atat de rele. De ce? Ei bine, Sancar a facut un plan cu mult timp in urma, pentru a fi pregatit, indiferent de pericole. Si bine a facut, caci Gediz si-a pus toata forta urii in aceasta lovitura, pe care el o considera a fi de gratie. Odata cu ea, deja il vedea pe Sancar ajuns la capatul puterilor, ramas fara nimic de valoare pentru el sau pentru apropiati.

Dar al nostru, dupa cum v-am spus, e linistit, caci a stiut ca un astfel de atac va veni. Si si-a luat masuri din timp. Iar acum, nu doar ca intreaga companie e in siguranta, nu pe marginea prapastiei, dar deja a ajuns in avantajaj. La ce ne referim? Ei bine, miscarea lui Gediz a lasat urme. Individul va trebui de acum incolo sa se teama, caci Sancar are probe care l-ar putea distruge. Aia e, daca a indraznit sa se puna cu Sancar, acum trebuie sa indure…

Niste conditii

Cand isi da seama in ce pericol este, Gediz sed schimba. Nu mai e lup, ci mielusel. Vrea ca Sancar sa isi tina gura inchisa, daca se poate. Iar al nostru o va face. Insa numai daca fostul sau prieten este pregatit sa accepte o serie de conditii. Daca se va abate de la ele, atunci va schimba foaia. Nu e nimic prea greu pentru Gediz, sa stiti. In primul rand, trebuie sa ii lase in pace pe Sancar si pe Nare. Sa nu se mai apropie de niciunul dintre ei. Apoi, toate actiunile lui trebuie sa ajunga la Sancar.

Iar ultima conditie ce i se pune lui Gediz e sa incepeteze cautarile lui Akin. Nu trebuie el sa stie unde e. Daca vrea sa fie linistit, ar face bine sa renunte pentru totdeauna la gandul ca il va gasi. Iar daca nu o va face, atunci intelegerea va pica. Si nici sa nu incerce sa puna pe altii sa-l gaseasca. Deoarece, in clipa in care se vor auzi zvonuri despre locul unde e Akin, Sancar si Nare vor sti ca Gediz s-a bagat si vor da in vileag tot ceea ce acum sunt de acord sa pastreze sub forma de secret. Pana aici, toate bune. Gediz, desi stie ca n-o sa fie din prima usor, va putea sa respecte toate aceste dorinte. Dar lucrurile par sa scape de sub control, cand afla ca Sahra e pe urmele lui Akin. Daca el poate sa isi tina gura, pe ea cu greu o va putea convinge sa nu spuna nimic. Asa ca cel mai bine ar fi sa o faca sa nu il gaseasca niciodata.

Fiica Ambasadorului Episodul 31 Rezumat: Intalnirea

Ultima perioada a fost tare grea pentru Nare. Desi isi dorea nespus sa lase in urma trecutul tumultos si sa se uite cu speranta spre un viitor luminos, prezentul nu o lasa. Sancar se poarta fix cum nu ar vrea ea. Faptul ca a fost pregatit in prima secunda sa se sacrifice pentru Menekse, dupa toate cate a facut, i-a ridicat semne de intrebare. Apoi, toata aceasta cearta cu Gediz iar a facut-o sa se teama si sa nu isi poata gasi linistea. Aceste traditii si obiceiuri despre care ea nu are habar, o zapacesc.

Sancar isi da seama din privirea ei ca are multe lucruri pe care ar vrea sa i le spuna. Sau sa i le reproseze, dupa caz. Si pentru ca nu vrea sa o piarda fix acum, cand lucrurile au intrat pe un fagas normal, decide ca a sosit timpul pentru o intalnire. Sa nu mai fie nimeni in jur, in afara de ei. Si asa, ochi in ochi, vor reusi sa se linisteasca reciproc. Ideea lui Sancar pare buna, pana cand apare Menekse. E panicata toata. De ce? Feride a inceput sa aiba indoieli in ceea ce priveste sarcina ei. Si intr-adevar…acum vine partea cea mai grea pentru femeie. Caci sarcina, dupa cum bine stim, implica si cresterea burtii. Menekse se uita la Sancar si ii spune sa i-o aduca pe matusa ei neaparat. Iar al nostru, surprinzator, se conformeaza.

Amanari si amanari

Nare se supara foarte rau cand vede ca Sancar e atat de atent cu Menekse. Da, pe de o parte, e de inteles: ii poarta copilasul. In teorie, caci noi stim ca e doar o minciuna. Dar chiar si asa, sa o ignore pe Nare, sa lase totul in legatura cu ea, cand vine Menekse? Incepe sa isi puna din ce in ce mai multe intrebari a noastra. Iar intre timp, Elvan vrea sa le-o coaca lui Yahya si Dudu, nevrand sa divorteze. Vrea sa ii lase si sa astepte mult si bine. Poate chiar o sa il si primeasca inapoi pe Yahya daca se va purta asa cum trebuie. Sa treaca nunta lui Nare si a lui Sancar si mai vede ea. Ideea de baza e ca nu vrea sa divorteze.

Kahraman isi continua planurile. Vrea intotdeauna sa fie cu un pas inainte si niciodata in pericol. De aceea nu ezita sa ii santajeze pe rand si pe Gediz, dar si pe Sahra. Cand fostul prieten al lui Sancar decide ca singura cale prin care s-o impiedice pe Sahra sa afle adevarul e sa il mute cumva pe Akin, Kahraman intervine si ii spune ca ar face bine sa se opreasca. Iar Gediz nu prea poate sa spuna nu, caci e santajat. Sahra aude discutia lor si isi da seama ca nu mai poate avea incredere in Gediz, din pacate.

Fiica Ambasadorului Episodul 31 Rezumat: Nare renunta

Nare a noastra pur si simplu nu poate sa mearga mai departe astfel. In ziua in care petrecerea de henna are loc, decide ca trebuie sa puna stoc acum. Altfel, se va pierde pe ea insasi. Si nu are rost. Tocmai de aceea, ii spune lui Sancar ca a fost o vreme in care ea a revenit la el pentru a-i astupa ranile si pentru a merge amandoi mai departe. Doar ca, in prezent, i se pare tare greu sa faca asa ceva.

Simte ca nu e bine sa isi uneasca acum destinele. De aceea, acel inel pe care el l-a pregatit poate sa mai astepte. Ea nu il va purta pe deget, pana cand nu se va simti pregatita. Nu e o despartire definitiva. Dar in episodul 31 din Fiica Ambasadorului, simted ca are nevoie de o pauza. Sancar ramane cu gura uscata. Sa vedem cum va continua totul. Pana aflam, haideti si pe pagina de Facebook. Iar daca vreti sa fiti primii care afla cand postam noile rezumate, folositi formularul de inscriere de pe site. Dupa ce va inscrieti, o sa fiti anuntati cand postam noutati.