Fiica Ambasadorului Episodul 33 Rezumat: Reactii surprinzatoare!

Fiica Ambasadorului Episodul 33 Rezumat: Reactii surprinzatoare! Unul dintre personaje va face ceva ce nu prea ii sta in caracter. Ceva la care nu ne-am fi asteptat. Despre cine este vorba si ce face, vom afla din randurile urmatoare. Haideti sa vedem.

Fiica Ambasadorului Episodul 33 Rezumat: Durerea lui Sancar

Fiica Ambasadorului Episodul 33 Rezumat

Fiica Ambasadorului Episodul 33 Rezumat

Episodul 32 din Fiica Ambasadorului a fost unul deosebit de important pentru Sancar al nostru. In timp ce cauta informatii despre Sahra, a aflat ceva ce l-a zdruncinat din temelii: Menekse a pierdut sarcina. Trebuie sa lamurim o treaba: acesta nu e adevarul. Noi, telespectatorii, stim deja prea bine ca Menekse nu a avut niciodata un copil in pantece. Sancar insa, a crezut-o in tot acest timp. Iar pentru el, situatia este simpla: femeia a pierdut sarcina. E o situatie trista, fara doar si poate.

Nare, desi o uraste pe Menekse, nu poate sa ramana indiferenta. Asa ca o ia pe fetita lor si se duc sa stea cu Sancar. In aceste clipe, cel mai bine este sa fii empatic. E o atmosfera trista in aer, caci isi da seama si a noastra cat de greu este sa pierzi un copil. Chiar daca nu l-ai cunoscut fata in fata. De-ar stii ei ca totul a fost doar un teatru de-al lui Menekse…

Teama si refuz

Pentru Ceylan, situatia este clara: nu mai are de gand sa o ajute pe Menekse, sub nicio forma. A crezut ca e de treaba si ca o va ajuta, din bunatate. Insa, in spatele dorintei ei, nu se aflau decat interesele personale. Iar ei nu ii convine sa fie un simplu pion. Nu vrea ca baiatul ei sa devina oficial fiul lui Menekse. Pur si simplu nu isi mai doreste acest lucru. Dar are nevoie de ajutor, caci Menekse nu se va lasa cu una, cu doua. Va vrea sa o forteze sa revina la decizia initiala.

Intre timp, Gediz si Sancar ajung sa discute. Din vorba in vorba, al nostru afla cine este cu adevarat Sahra. Deja, de cum aude ca este sora lui Akin, ii vin numai ganduri izvorate dintr-o furie pura. Gediz il vede si il roaga chiar sa o lase in pace, ca are el grija. Sancar insa nu are de gand sa mai tina cont de fostul sa prieten. Pana la urma, nu-i spune fost prieten degeaba. Asa ca reuseste sa o prinda pe Sahra si sa o bage intr-un depozit, unde spera sa o poata interoga. Doar ca Gediz a fost pe urmele lui si a reusit sa o salveze intr-un timp scurt…

Pana aici i-a fost

Dupa ce s-a gandit si s-a tot gandit, Necdet i-a spus lui Ceylan ca cel mai bine este sa ii ceara ajutorul lui Nare. Aceasta i-a spus tot ce avea pe suflet, dar si tot ceea ce urma sa faca. Vestea ca totul a fost o minciuna, a ajuns si la urechile lui Sancar. Simtindu-se tradat si parandu-i foarte rau ca i-a parut lui rau, la randu-i pentru Menekse, decide sa le alunge si pe ea si pe familia ei din oras.

Intre timp, dragostea incepe sa le dea tarcoale mai mult ca de obicei atat Sahrei, cat si lui Gediz. Desi nu prea exista ratiuni care sa ii lase sa fie impreuna, ei tot decid sa incerce. Da, poate nu ar trebui si poate nici nu sunt cei mai potriviti pentru un potential cuplu. Insa nu se pot abtine. Din pacate, pentru Gediz, acesta e printre putinele lucruri bune din viata sa. In rest, are parte numai de necazuri. Kahraman ii cere tot ceea ce are, aici referindu-ne la actiunile sale. Si, neavand ce face, trebuie sa i le dea. Problema este ca de la Sancar, individul are pretentii si mai mari. Nu vrea doar actiunile, ci intreaga companie. Al nostru e prins la colt si trebuie neaparat sa gaseasca o cale de iesire…

Fiica Ambasadorului Episodul 33 Rezumat: Reactie neasteptata

Sahra a venit ca sa isi razbune fratele, din cate stim noi. E pregatita sa se lupte si cu Sancar si cu oricine va vrea sa ii stea in cale. Doar ca, lucrurile se schimba la 180 de grade, atunci cand femeia afla o veste cared o socheaza. S-ar parea ca intreaga avere a lui Akin nu ar urma sa ii revina ei, care e sora lui, pana la urma. Stiti cui ii vor reveni toti banii? S-ar parea ca lui Nare. Intr-adevar, e o veste la care nu multi s-ar fi asteptat. Pai sa-ti dai la o parte propria sora, pentru o straina, pana la urma?

Dupa ce afla, Sahra isi spune ca nu mai are rost sa continue. Insa, surprinzator, ura ei pentru Sancar se amplifica. Asa ca, are de gand sa il scoata din joc pentru totdeauna, daca ne intelegeti. Doar ca, din fericire, nu apuca, desi putin a mai lipsit. Cineva isi foloseste arma pe ea. Cineva la care Sahra nu s-ar fi asteptat. E chiar Gediz, care, aparent, a inceput sa aiba mustrari de constiinta. Nu si-a putut vedea fostul prieten scos din joc de ea…La aceasta reactie din partea lui Gediz nici ca ne-am fi asteptat. Haideti la discutii si pe pagina de Facebook, dragilor. Si nu uitati ca, daca ne apreciati rezumatele, inscrieti-va folosind formularul de pe site. De ce? Ei bine, daca o faceti, veti fi anuntati cand postam noile rezumate. Si asa o sa puteti sa le citit printre primii.