Serialul Pretul Fericirii revine in 2022?

Serialul Pretul Fericirii revine in 2022? Intrebarea s-a nascut odata cu afirmatiile unei doamne ce lucreaza la Kanal D Romania. Este foarte posibil sa le revedem pe Yildiz, pe Ender, dar si pe celelalte personaje mult mai devreme decat ne-am asteptat. Si e un lucru care ne-ar bucura, trebuie sa recunoastem. Insa, haideti sa vedem totusi cum sta treaba si cat de mari ar fi sansele.

Interviu cu doamna Ilcnur Agop

Haideti, intai de toate, sa va spunem de unde pana unde acest zvon ca ar incepe sezonul 4 din Pretul Fericirii in Romania, in anul 2022. Recent, doamna Ilcnur Agop, a dat un interviu site-ului TVmania. Stim cu totii cat de populare sunt serialele turcesti la noi in tara. Iar publicatia mai sus amintita, a vrut sa afle mai multe despre intregul proces de alegere al serialelor. Pentru ca, trebuie sa recunoastem: desi sunt populare ele ca gen, nu toate serialele turcesti vor fi hit. De ce? Ei bine, nu toate se muleaza pe ceea ce ne place noua, romanilor.

De aceea, o selectie riguroasa este necesara. Iar doamna Ilcnur Agop tocmai cu asa ceva se ocupa, printre altele. De-a lungul timpului, a invatat sa recunoasca serialele ce au potential si pe cele care ar fi mai bine sa nu le cumpere postul de televiziune Kanal D. Iar avand in vedere audientele super bune pe care le fac productiile acestea, se pare ca dansa isi face bine treaba.

Serialul Pretul Fericirii revine in 2022?

serialul Pretul Fericirii revine

serialul Pretul Fericirii revine

Bun, si acum, haideti sa revenim la intrebarea din titlu. Ne putem astepta la sezonul 4 din Pretul Fericirii, in curand? Sunt sanse. Una dintre intrebarile celor de la TVmania s-a referit si la ce alte seriale se mai pot astepta telespectatorii statiei, pe viitor. Chiar daca nu a dat un raspuns clar, doamna Agop a pomenit de serialul turcesc Pretul Fericirii. Acesta inca se difuzeaza in Turcia, unde a ajuns la sezonul 5. Si de aici ne-am dat noi seama ca s-ar putea sa le revedem pe Yildiz, interpretata de Eda Ece si pe Ender mai devreme decat ne-am astepta.

In prezent, serialele turcesti de top sunt Fiica Ambasadorului si Ma Numesc Zuleyha, sezonul 3. Ambele sunt undeva pe la jumatate. Asadar, o buna parte din primavara, ne vom delecta tot cu Nare, Zuleyha si Sancar. Insa, undeva in aprpierea verii, e posibil sa se termine. Dar parca n-am vedea Pretul Fericirii, un serial cu traditie in Romania, sa se difuzeze vara. Stim cu totii ca in anotimpul cald, audientele sunt mai mici. Lumea iese pe afara si nu mai sta la TV. Asa ca, e posibil ca Pretul Fericirii sezonul 4 sa inceapa prin toamna, daca e sa inceapa. Tinem totusi sa va aducem aminte ca e doar un zvon, o supozitie. Ramane sa vedem cu ce ne va mai delecta postul de televiziune Kanal D. Va asteptam si pe pagina noastra de Facebook, sa stiti.