Sezonul 4 din serialul turcesc Pretul Fericirii incepe in Romania!

Sezonul 4 din serialul turcesc Pretul Fericirii incepe in Romania! Este una dintre cele mai bune vesti pentru fanii serialelor turcesti. Una dintre cele mai populare productii din ultimii ani revine in forta, cu un sezon incredibil, care ne va fermeca inca din primele scene. Insa, cand incepe in Romania, de fapt? Cate episoade vor fi in fiecare saptamana? Si, mai presus de toate, la ce ne putem astepta? Raspunsurile la aceste intrebari le putem afla si noi din articolul de astazi. Daca vi se pare util sau daca stiti ca aveti in lista de prieteni de pe net fani Pretul Fericirii, nu uitati ca puteti sa dati mai departe prezentul articol, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Sezonul 4 din serialul turcesc Pretul Fericirii incepe in Romania!

Ah, Pretul Fericirii…Daca sunteti ca noi, adica daca va uitati la seriale turcesti de niste ani, cu siguranta ca acest nume va spune multe. Face parte din asa-zisa garda veche a serialelor turcesti difuzate la noi, in Romania. E in aceeasi lista cu Suleyman Magnificul, Povestea Noastra si Ma Numesc Zuleyha. Aceste seriale au fost difuzate acum niste ani si au facut super audiente. Au fost niste adevarate seriale-fenomen. Usor, usor insa, fiecare in parte s-a terminat. Din aceasta lista de mai sus, doar Pretul Fericirii inca se difuzeaza. Iar acum, iata ca sezonul 4 din serialul turcesc Pretul Fericirii incepe si in Romania. Era si timpul, sa stiti…

Probabil ca nu va mai amintiti exact, insa sezonul 3 s-a terminat la noi in Romania in 2020…Asadar, vorbim de peste 2 ani in care personajele din acest serial nu au mai aparut pe micile noastre ecrane. Acum insa, iata ca o sa putem sa vedem si noi, in sfarsit, ce se intampla mai departe. Cine ramane, cine pleaca. Cine cu cine se iubeste, cine pe cine mai uraste si asa mai departe, desigur. Vestea ca serialul turcesc Pretul Fericirii se intoarce i-a bucurat pe multi. In noul sezon, Yildiz trebuie sa fie mai puternica decat toti rivalii ei. Halit e cu ochii pe ea. Ender si Sahika sunt si ele puse pe rele. Iar in joc mai apare si un barbat frumusel, care cu siguranta ca va strica apele.

Cand incepe si cand se difuzeaza?

Bun, acum ca am trecut peste bucuria initiala, vin si intrebarile: cand incepe si cand se difuzeaza? Va putem spune ca sezonul 4 din serialul turcesc Pretul Fericirii incepe in Romania pe data de 29 martie. Aceasta zi pica intr-o miercuri. Legat de numarul de episoade de care ne vom putea bucura in fiecare saptamana, va putem spune ca suntem multumiti. De ce? Pai, vom avea patru episoade saptamanle, ceea ce e un numar destul de bun. Astfel, de miercuri si pana sambata, vom putea urmari noile peripetii ale lui Yildiz, Ender, Halit si restul.

In Turcia, serialul e deja cu mult inainte. Sezonul 4 s-a terminat de mult timp la ei, asa ca e putin probabil sa existe schimbai in grila, la noi in Romania. Adica, sa se reduca numarul de episoade de la patru la doua sau cine site cum altfel. Ba chiar e posibil sa mai avem si perioade cand poate ca vor fi si mai mult de 4 episoade pe saptamana, depinde. Asadar, nu uitati: din 29 martie reincepe serialul. Haideti si pe pagina de Facebook, sa ramanem la curent cu ce se intampla in serialul turcesc Pretul Fericirii.