Sezonul 4 din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea a fost aprobat!

Sezonul 4 din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea a fost aprobat! E bucurie mare printre toti fanii acestei productii frumoase. Si totusi, ce va urma pentru Asiye, Omer si Emel? Prin ce alte peripetii vor mai trece dragii nostri? Le va fi bine, le va fi rau? Raspunsurile la aceste intrebari le vom afla pe parcurs, va dati seama. Haideti sa vedem cam tot ce stim pana acum. Daca vi se pare util articolul nostru, nu uitati ca il puteti da mai departe si pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Sezonul 4 din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea a fost aprobat!

Inca de la primul episod, serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea ne-a fascinat. Cu o poveste plina de lectii, dar si de emotii, cei patru frati ne-au devenit tare dragi. La inceput, au fost Kadir, Asiye, Omer si Emel. Kadir era cel mai mare si protectorul celorlalti. Insa, din pacate, el a disparut definitiv din serial. Probabil stiti de ce, daca ati urmarit pana in prezent. Acum au ramas doar 3, insa chiar si asa, serialul a avut noi fire narative care ne-au facut sa ne uitam in continuare cu drag. La fel de popular este si in Turcia, sa stiti. De aceea, nu prea au existat emotii in ceea ce priveste viitorul serialului.

Desigur, intotdeauna exista acea sansa ca un serial sa nu mai primeasca aprobare pentru un nou sezon. Din fericire, iata ca nu a fost si cazul dragilor nostri Astfel, sezonul 4 din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea a fost aprobat in Turcia. Cu alte cuvinte, ne vom mai putea bucura de peripetiile fratilor inca niste zeci de episoade, atat cat tine un sezon la turci. Legat de acest sezon, se pare ca va schimba tot ceea ce stiam despre personajele pe care am ajuns sa le indragim.

Termina liceul

Asiye si Omer, alaturi de colegii lor, termina liceul si vor trebui sa inceapa studentia. Insa, cum vor putea sa stea departe unii de altii? Vor vrea toti sa mearga la facultate sau vor fi si unii care isi vor dori sa ia pur si simplu o pauza de la invatatura? Poate vor dori sa isi ia un an liber, in care sa vada ce pot face pe mai departe. Si totusi, daca vor alege toti sa mearga la facultate, cum vor face?

Unul va fi la o facultate intr-un oras, altul poate ca la facultate in alta tara. Cum vor mai fi unii langa altii? Vom afla in noul sezon. Pana atunci, ramane de vazut cum se termina Totul Pentru Familia Mea, sezonul 3, care se difuzeaza in prezent in Turcia. Acesta se va termina undeva prin luna mai sau iunie. Dupa aceea, se va lua o pauza de la filmari. Noul sezon va incepe in Turcia in septembrie.

La noi e tare bine

Noi in Romania cu serialele turcesti sa stiti ca suntem fericiti. De ce? Pai, in primul rand, avem cel putin 2 episoade pe saptamana. In Turcia, intotdeauna e vorba de un singur episod saptamanal, fapt ce face asteptarea mai grea. Si nu doar atat, dar la noi nici nu prea e pauza intre sezoane. De exemplu, sezonul actual din serial se va termina undeva prin vara, dupa cum v-am spus. Dupa, fanii din Turcia vor trebui sa astepte pana in toamna, pentru sezonul 4 din Kardeslerim (Totul Pentru Familia Mea).

Noi nici macar n-am simtit care sunt sezoanele, de fapt. Pentru ca nici n-am avut vreo pauza sau ceva care sa ne anunte. Intr-o zi s-a difuzat ultimul episod din sezonul 1, de exemplu si a 2-a zi, deja aveam primul episod din sezonul 2. Stiati ca, in prezent, la noi se difuzeaza deja sezonul 3 din Totul Pentru Familia Mea? Da, da, asadar suntem si noi aproape la zi. Exista totusi o diferenta de aproximativ 10 episoade intre difuzarea din Turcia si cea din Romania.

Nu mai sunt patru, ci doua

Tocmai de aceea, pentru ca aproape s-a ajuns la zi si nu mai sunt suficiente episoade, nu se mai dau patru pe saptamana, ci doar doua. Daca s-ar fi dat tot 4, probabil ca se termina super repede. V-am mai zis noi si intr-un articol precedent. Si dupa ce se vor termina actualele episoade din sezonul 3 si la noi in tara, va trebui sa luam si noi o pauza… Cel putin pana cand se vor strange iar macar niste zeci de episoade, ca sa se poata relua si la noi difuzarea. Ceea ce va dura, avand in vedere ca in Turcia tot un episod pe saptamana va fi, va dati seama. Si, ca sa incheiem, e o veste buna ca sezonul 4 din Totul Pentru Familia Mea a fost aprobat.

Abia asteptam sa vedem ce vor face mai departe, Asiye, Doruk, Omer, Emel, Susen, Tolga, Aybike, Ogulcan si restul personajelor. Vom avea parte si de niste nunti? Vor ajunge ai nostri sa fie pe cat de bogati merita? Vom afla pe parcursul noului sezon, desigur. Haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se mai intampla in serialul nostru turcesc preferat.