Vom avea mai putine episoade din Totul Pentru Familia Mea!

Vom avea mai putine episoade din Totul Pentru Familia Mea! Din pacate, este o veste suparatoare pentru aceia dintre noi care asteptam in fiecare seara, de luni si pana joi, sa vedem cum continua peripetiile lui Asiye, Omer si Emel, alaturi de cei dragi lor. Ne-am obisnuit cu acest program si cu cele patru episoade saptamanale. Insa, incepand cu saptamana viitoare, lucrurile nu vor mai fi la fel. Vom avea mult mai putine episoade. Insa, de ce? Aflam si noi toate detaliile din articolul nostru de astazi. Daca aveti prin lista de prieteni persoane care urmaresc cu drag acest serial, poate ca nu ar fi o idee rea sa dati acest articol mai departe, pe Facebook.

Vom avea mai putine episoade din Totul Pentru Familia Mea!

Dupa cum am spus si mai sus, pana acum stiam ca avem serialul la TV de luni si pana joi. Insa, incepand de lunea viitoare, adica de pe 27 martie, totul se va schimba. Nu vor mai fi 4 episoade saptamanale, ci doar…2. Da, practic, putem spune ca ni s-a injumatatit portia din fiecare saptamana, din pacate. Probabil pentru multi, ideea li se va parea dubioasa. De ce? Pai, stim cu totii ca serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea este foarte urmarit. Scoate audiente bune la fiecare difuzare, asa ca pare aiurea ca dai mai putin fix din serialul care produce mai mult, nu-i asa? Ei bine, la mijloc este vorba despre altceva.

Serialele turcesti care se difuzeaza la noi in Romania sunt de doua tipuri: seriale terminate si seriale care inca se difuzeaza in Turcia. Totul Pentru Familia Mea face parte din a 2-a categorie. Cu alte cuvinte, in acelasi timp in care se da la noi la TV, apar episoade noi si la ei. Doar ca, spre deosebire de Romania, unde avem cel putin 2 episoade pe saptamana din orice serial, la ei intotdeauna e vorba doar de unul pe saptamana. Iar cum Totul Pentru Familia Mea a tot fost difuzat de 4 ori pe saptamana in ultimul timp, in prezent, suntem foarte, foarte aproape de difuzarea la zi din Turcia. Adica nu prea mai sunt atatea episoade incat sa se poata continua cu acelasi numar. De aceea vom avea mai putine episoade din Totul Pentru Familia Mea.

Doua seriale in aceeasi seara

Serile de luni si marti vor fi diferite incepand de saptamana viitoare. Pe langa faptul ca, dupa cum v-am spus, vor fi singurele in care se va mai difuza serialul cu fratii, vom mai avea parte de o schimbare. Mai stiti serialul turcesc Destainuiri? Stim deja ca nu va mai fi vineri si sambata dintr-un articol precedent.

Ei bine, va putem spune ca serialul cu psiholoaga se va difuza tot luni si marti. Probabil va intrebati cum de e posibil. Ei bine, serialul Destainuiri va incepe dupa ce se termina Totul Pentru Familia Mea, adica de la ora 22:30. Asadar, luni s marti de la 20:00 si pana la 22:30 vom avea serialul cu fratii si dupa va fi acesta cu psiholoaga. Si cam asa vor arata primele doua seri din saptamana. Va asteptam la discutii si pe pagina de Facebook a fanilor.