Totul Pentru Familia Mea Episodul 75 Rezumat: Vinovat fara vina!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 75 Rezumat: Vinovat fara vina! Omer se gaseste pus in fata unei situatii incredibile, tot din cauza lui Sarp. Individul se pare ca nu vrea sa se lase, desi stie prea bine ca acum tot ce i-ar trebui lui Omer este putina liniste. Nicidecum nervi din cauza lui. Lucrurile vor ajung intr-un punct in care Sarp va crede ca a castigat. Insa fix tatal lui va fi cel care il va face sa dea inapoi. Vom vedea si noi despre ce este vorba in rezumatul nostru de astazi. Daca vi se pare util, nu uitati ca il puteti da si mai departe, pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 75 Rezumat: Vinovat fara vina!

Sarp si Omer au ajuns iar fata in fata. Bine, e mult spus. Au fost pusi sa faca dupa ce se termina orele curatenie prin jur. Stiind ce s-ar putea intampla, atat Asiye, cat si Yasemin, decid sa nu plece acasa. Nici Ogulcan nu vrea sa se duca altundeva, pentru ca stie ca, daca ar face-o, sansele ca Sarp si Omer sa se rafuiasca iar sunt destul de mari. Planul lor e destul de bun, intrucat cei doi rivali nu ajung sa aiba iar contact. Desigur, Sarp incearca sa il provoace pe al nostru, insa el i-a promis lui Asiye ca se va potoli si asa face. Din neatentie insa, baiatul lui Ahmet ajunge sa se loveasca tare rau. Cand surorile si Ogulcan vin sa vada ce s-a intamplat, nu stiu ce sa mai creada.

Sarp profita de situatie, desigur, si le spune ca, de fapt, Omer a dat in el si de aceea a ajuns asa. Ulterior, vrea sa duca totul si mai departe. Isi doreste sa depuna plangere impotriva lui. Deja se gandea ce rau o sa ii fie lui Omer dupa ce va face acest lucru. Insa, ceva il face sa se schimbe la 180 de grade. E vorba chiar de Ahmet. Nu, nu va ganditi ca vine individul si ii spune sa se potoleasca sau ceva. Insa faptul ca Sarp afla ca Ahmet a bagat camere in scoala, il face sa dea inapoi. Daca i-ar face acum plangere lui Omer, nu ar dura prea mult pana cand s-ar verifica si acele camere. Si dupa aceea, dupa ce se va putea vedea usor ca practic a fost un accident, de fapt nimeni nu il va mai crede vreodata. Asa ca mai bine sta in banca lui.

Este o povara?

Pentru dragii nostri, urmeaza niste luni in care vor trebui sa ia decizii peste decizii. Vor termina liceul si vor trebui sa aleaga unde se duc mai departe. Omer isi doreste sa plece in strainatate. Asiye ar trebui astfel sa ramana cu Emel. Insa, pana atunci, cea mica are nevoie de niste pantofiori. Pentru a putea face rost de ei, draga noastra isi vinde paltonul. Asiye a facut intotdeauna tot ce a putut pentru ca lui Emel sa ii fie bine. Insa, atunci cand afla de un concurs pe care, daca l-ar castiga, ar putea primi o bursa in Italia, incepe sa piced pe ganduri.

Ar putea sa castige destul de usor. Insa, daca ar face-o si ar pleca si ea, ce ar face cu Emel? Cine ar creste-o? Se va simti singura, asa ca trebuie sa renunte la idee. Emel incepe sa se simta din ce in ce mai stinghera, pentru ca isi da seama ca devina un soi de povara. Fratii ei sunt mari de acum si trebuie sa isi vada fiecare de propriul viitor… Draguta de ea isi spune ca ar trebui sa plece, pentru a-i lasa sa isi vada de treburile lor. Desigur, e o decizie luata la suparare, insa se pare ca Emel chiar ia in serios toata aceasta treaba si pleaca de una singura…la orfelinat. Isi zice ca aici nu le va mai pune bete in roate surorii si fratelui ei…

Totul Pentru Familia Mea Episodul 75 Rezumat: Akif si Sengul

Pe cele doua rivale nu prea le-a tinut mult. Acum, Sengul si Gonul vor sa vada care ed cea mai smechera si care va deveni, practic, sefa cartierului. Sengul isi da seama ca, de una singura, nu prea va avea sanse. Asa ca se gandeste sa il convinga si pe Akif sa o ajute. Ei le spun locuitorilor ca, daca vor vota cu Sengul, vor avea parte de gratuitate in ceea ce priveste petrecerea de circumcizie la club. Si normal ca tuturor li se pare o super oferta. Doar ca, nimeni nu stie ce au de gand sa faca, de fapt, Akif si Sengul.

Prima data, trebuie sa faca in asa fel incat sa poata avea clubul pregatit. Aici Akif gaseste rapid o solutie. Le spune lui Nebahat si lui Ahmet ca trebuie sa faca o dezinsectie, asa ca toata ziua, clubul trebuie sa fie gol. Bun, pana aici, lucrurile merg bine. Insa, vine si faza cu cheltuielile. Pentru astfel de petreceri, e nevoie si de multa mancare. Doar ca nici Akif si nici Srngul nu au banii necesari sa cumpere ceva de calitate. Si, pentru ca nu prea au pe unde sa scoata camasa, ei cumpara totusi produsele, neavand de unde altundeva sa faca rost. Doar ca le iau pe cele mai ieftine si se pare ca invitatii incep sa se simta tare rau. Or fi vechi produsele sau poate deja expirate. Pana aflam noi ce va urma, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.