Totul Pentru Familia Mea Episodul 20 Rezumat: Decizia lui Doruk!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 20 Rezumat: Decizia lui Doruk! De ea depinde viitorul lui Kadir. Dar tanarul este pus intre ciocan si nicovala…Va trebui insa sa ia o decizie, pana nu va fi prea tarziu. Dar oare, va face alegerea buna? Sau va alege gresit si dupa ii va parea rau? Haideti sa aflam din rezumatul nostru de astazi. Va invitam sa il cititi in tihna, ca sa va prindeti de toate subtilitatile. Si, daca vi se pare bun, nu uitati ca il puteti da mai departe pe Facebook, sa ne citeasca si pe noi cat mai multa lume si sa ne bucuram. Haideti sa incepem.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 20 Rezumat: Pentru Kadir

Totul Pentru Familia Mea Episodul 20 Rezumat

Totul Pentru Familia Mea Episodul 20 Rezumat

Stim deja din episodul trecut ce a putut sa faca Akif. Din dorinta de a scapa si de problema cu Erhan, dar si de Kadir, individul a facut in asa fel incat dragul nostru a ajuns vinovat pentru o fapta pe care nu a comis-o. Si cum, iata-l, bagat dupa gratii…In lipsa lui, dar si din cauza ca proprietarul casei si a magaziei vrea sa construiasca un bloc, apropiatii lui Kadir au trebuit si ei sa plece. Neputand sa mai reziste si la scoala, ei au ales sa se lase si sa incerce sa faca rost de bani in acel timp. Totul pentru a-si ajuta fratele…

Sengul ajunge la sora ei, alaturi de cei 2 copii si atunci isi da si ea seama ce greu este cand ajungi in casa altcuiva care nu te trateaza bine. Ea isi aduce aminte cat de rau s-a purtat la randu-i cu cei 4 frati. Si abia acum parca incepe sa regrete cu adevarat…Aybike stie si ea de situatia lui Kadir si ar vrea sa il ajute, asa ca face un targ cu Berk. In schimbul meditatiilor ei, acesta ii da suficienti bani astfel incat Omer, Asiye si Emel sa poata plati un avocat bun pentru dragul lor.

Erhan se trezeste

N-am stiut ce sa credem in ceea ce il priveste pe Erhan, dar se pare ca el se insanatoseste usor, usor. Desi le spune tuturor ca nu Kadir e faptasul, nu poate nici sa continue si sa le zica de Akif, pentru ca a prins frica de el. Daca ar spune ca el a folosit arma, poate ar trimite pe cineva dupa el la spital sa-i faca felul sau ceva. Asa ca barbatul iti tine gura, din pacate. Doruk si Akif au parte de o diputa, dupa ce fiul a aflat ce a facut tatal. Tanarul insa nu se poate duce la politisti sa le spuna ca tatal sau e vinovatul. O situatie tare complicata.

De cand Tolga a vorbit cu el si i-a zis adevarul, cei doi au mai discutat asa, putin. Asiye i-a vazut si a inceput sa se intrebe de unde pana unde. Doruk nu i-a putut spune mare lucru, iar a noastra a intrat la banuieli. Ba chiar s-a suparat teribil pe el. Pai dupa ce le-a facut atatea individul ala, el mai sta de vorba cu el? Din cauza lui Orhan e asa…Vazand ca nu are de gand sa se opreasca si neintelegand de ce, Asiye se gandeste sa se desparta de el.

Ce vrea Tolga?

Sa nu credeti ca Tolga s-a dus repede sa ii spuna lui Doruk despre tatal sau asa, ca vrea el sa se schimbe. Nu, nici pe departe. El are alt plan. Asa cum i-a spus lui Doruk, poate sa spuna si altora. Sau isi poate tine gura, insa nu pe gratis. Daca isi doreste Doruk ca el sa nu zica nimanui de ceea ce a facut tatal sau, va trebui ca viata lui sa revina la normal. Cu alte cuvinte, trebuie sa redevina elev. Si nu doar atat. Pentru a putea sa ramana bine vazut, va trebui ca Doruk sa fie iar prietenul lui.

Chiar daca va fi vorba doar de teatru. Tolga isi doreste sa fie vazut ca unul din prietenii lui Doruk. Intre timp, ca tot discutam despre baiatul lui Akif, acesta discuta cu tatal sau despre situatia lui Sengul si a apropiatilor ei. Pana la urma, el reuseste sa-l convinga pe barbat sa faca si o fapta buna, printre atatea rele. Si asa, Akif cumpara casa aceea in care au stat ei. Insa, dupa aceea, nu se duce Akif personal sa-i spuna ca pot reveni in ea fara sa mai plateasca, ci pune pe altcineva. Probabil ca daca l-ar vedea in prag, l-ar scuipa sau ceva, la cum s-a purtat cu ea…

Totul Pentru Familia Mea Episodul 20 Rezumat: Prietenul lui Kadir

Deoarece este un baiat bun, dupa cum o stim si noi, Kadir reuseste sa isi faca prieteni la inchisoare. Prieteni care, intr-un fel sau altul, il cauta si dupa ce este eliberat. Printre ei se numara si un individ misterios, care, din pacate, nu supravietuieste. Insa Kadir se pare ca primeste niste bani de la el, inainte ca acesta sa nu mai fie.Lui Kadir nu ii vine sa creada. Incepe sa scoata banii si sa ii numere rand pe rand. Alaturi de el sunt si Asiye, Omer si Emel.

Nu sunt putini bani, asta e drept. Insa de unde pana unde generozitatea acelui individ? Sunt acesti bani doar pentru faptul ca s-a purtat frumos Kadir? Sau e vorba si de altceva? Vom afla din urmatoarele episoade. Pana atunci, haideti si pe Facebook.