Totul Pentru Familia Mea Episodul 21 Rezumat: Nu stiu ce sa faca!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 21 Rezumat: Nu stiu ce sa faca! Desi se pare ca norocul a venit in sfarsit si la ei, acum au o gramada de griji in plus. Si mai au si o musafira, care…e posibil sa nu fie cine se da a fi. Cu toate acestea, dragii nostri trebuie sa mearga mai departe si sa vada ce reusesc sa faca. Vom afla si noi toate detaliile din rezumatul ce urmeaza.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 21 Rezumat: Nu stiu ce sa faca!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 21 Rezumat

Totul Pentru Familia Mea Episodul 21 Rezumat

Stim deja din episodul trecut ca Tolga a facut el ce a facut si a reusit sa revina in joc. Dupa ce a fost martor la fapta lui Akif, a reusit sa il faca pe Doruk sa nu mai aiba incredere in tatal sau. Si nu doar atat, dar acum individul are si pretentii. Vrea sa se intoarca la liceu si mai vrea sa fie si prieten cu Doruk, la fel ca inainte. Chiar daca toti il stiu drept un nebun din cauza caruia era sa isi piarda viata Orhan…Lui Akif nu ii convine, insa ce ar putea face in aceasta situatie? Daca spune nu, individul e pregatit sa le spuna tuturor ce a vazut.

Intre timp, Suzan si Harika vad si ele ce este greul, pentru ca prea au dus-o bine pana acum. Si n-ar fi fost nicio problema s-o duca bine, atata timp cat nu se purtau urat cu cei mai putin norocosi decat ele. Acum cele 2 cauta o locuinta, insa nu prea gasesc. Suzan ii spune Harikai de faptul ca in zona unde a stat Omer ar fi liber. Dar tanara nici nu vrea sa auda. O fata asa ca ea sa stea intr-un loc ca acela?

Cemile si frica…

Pentru ca s-a purtat bine, Kadir a primit acea geanta plina cu bani, de la individul pe care l-a intalnit cat timp a stat dupa gratii. Si nu sunt putini bani. Doar ca, nici bine nu au apucat sa se bucure de ei, ca a aparut la usa lor…Cemile. In caz ca nu stiti, aceasta Cemile este o fata cu care dragile noastre, adica Asiye si Emel s-au imprietenit cat timp au stat la orfelinat. Fata tocmai a devenit majora. Si cand faci 18 ani, nu prea mai ai ce sa faci la orfelinat, ca te dau afara.

Cemile avea un plan: sa se duca la surioara ei. Doar ca, se pare ca au intervenit niste probleme si practic nu mai are la cine sa se duca. Asa ca primul ei gand a fost sa vina la ele. Si bine a facut, pentru ca toti o primesc. Doar ca…nu sunt asa naivi. Se gandesc ca prea este o coincidenta ca a venit la ei fix acum cand a aparut si norocul lor cu acei bani. Asa ca sunt atenti la geanta, sa nu ii vina vreo idee lui Cemile. Din banii aceia, Kadir ii plateste lui Orhan niste sedinte de fizioterapie.

Usor, usor, se redreseaza

Problemele dragilor nostri par sa se rezolve, usor, usor, datorita acelor bani. Lui Sengul ii vine ideea sa faca o afacere la care sa contribuie toti. De ce sa continue sa isi caute fiecare in cine stie ce locuri de munca? Nu mai bine se unesc si fac in asa fel incat sa aiba o afacere…de familie?

Omer da dovada de omenie. Cand afla ca Harika si mama ei au fost nevoite sa se mute in zona si sa stea in niste conditii nu prea bune pentru ele, le duce mancare. Dar face in asa fel incat Harika sa nu stie ca el e cel ce le ajuta. Si Omer, acum ca are atatia bani, se gandeste sa ii mai faca un bine acelei tinere care radea de el…Cand afla ca Suzan nu mai are cu ce sa ii plateasca scolarizarea, se baga el si i-o plateste. Va dati seama ce suflet bun? Suzan apreciaza, insa, la final, toate eforturile par a fi in zadar. De ce? Pai, la final, Harika ajunge sa creada ca binefacatorul ei si al mamei sale este nimeni altul decat Tolga. Daca ar stii ea adevarul…

Totul Pentru Familia Mea Episodul 21 Rezumat: Cemile le fura banii

Ce v-am spus la inceput, despre teama fratilor ca Cemile le va lua banii? Se pare ca, pana la urma, tanara ajunge si in aceasta postura. In timp ce Kadir, Omer, Asiye si Emel gasesc solutia ideala pentru o afacere, respectiv un restaurant, ea isi gaseste sora. Stiti unde? Intr-un club. Aceasta se vede ca e rusinata si ii spune pur si simplu ca trebuie sa mai ramana acolo, pentru ca are datorii mari la cel ce conduce acel club. Atunci Cemile se gandeste sa le ia banii dragilor nostri, ca sa-si ajute sora.

Orhan incearca sa o opreasca, insa, in starea in care este barbatul, tinerei ii este usor sa fuga cu banii. Kadir este bucuros, pentru ca a vorbit in legatura cu un local unde va fi restaurantul lor, care spera sa mearga. Vine acasa sa ia banii de care are nevoie penru a putea sa inceapa ceea ce vrea sa fie afacerea lor din care sa faca bani. Si cand vine, vede ca, din pacate pentru ei toti, au disparut banii. Ce va urma? Vom afla din urmatoarele episoade. Pana atunci, haideti si pe Facebook. Aici mai discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.