Vom avea mai multe episoade din Totul Pentru Familia Mea!

Vom avea mai multe episoade din Totul Pentru Familia Mea! Dupa o lunga perioada in care ni se parea ca vorbim in gol, iata ca rugile ne-au fost ascultate. In scurt timp, vom putea sa fim alaturi de dragii nostri din serial mai mult ca pana acum. Insa, cand vine aceasta super schimbare, asteptata de toata lumea? Aflam toate detaliile din articolul nostru de astazi, dragilor.

Schimbari peste schimbari

Vom avea mai multe episoade din Totul Pentru Familia Mea

Vom avea mai multe episoade din Totul Pentru Familia Mea

Serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea a fost si este tare apreciat de publicul telespectator din Romania. Povestea fratilor greu incercati de viata atrage in fiecare seara in care se difuzeaza la televizor un numar urias de persoane, dornice sa vada ce se mai intampla cu personajele lor dragi. A fost o vreme in care serialul se difuza de luni si pana joi, daca va mai aduceti aminte. Insa, de niste luni de zile, situatia s-a inrautatit. Cu alte cuvinte, ni s-a injumatatit portia si am ajuns sa avem doar luni si marti episoade noi. Si stiti cum e… Se termina episodul de marti si pana luni, aproape ca ai si uitat ce s-a intamplat…

Peste tot pe unde am putut, ne-am exprimat parerea in legatura cu acest numar prea mic de difuzari saptamanale. Si am tot zis si am tot zis, insa, nimic nu parea sa se schimbe. Si totusi, iata ca astazi putem in sfarsit sa venim cu o veste buna. Una la care unii dintre fanii serialului nu se mai asteptau sa o auda… Deja ne gandeam ca o sa ramana tot doua in fiecare saptamana pana la ultimul episod din Totul Pentru Familia Mea.

Vom avea mai multe episoade din Totul Pentru Familia Mea!

Da, ati citit bine. In sfarsit, ii vom putea vedea mai des pe Omer, Asiye, Emel, verii lor, dar si restul personajelor pe care le indragim atat, dar atat de mult inca din primele episoade. Haideti sa o luam totusi pas cu pas, ca sa intelegeti exact care e treaba, de fapt. Vestea buna este ca vor fi mai multe episoade. Vestea mai putin buna e ca nu ne referim la varianta aceea ideala de cate un episod in fiecare zi din saptamana. Si totusi, discutam despre un episod in plus saptamanal. Cu alte cuvinte, in loc sa se difuzeze doar luni si marti, serialul Totul Pentru Familia Mea se va difuza si miercuri, de la aceeasi ora. Iar Pretul Fericirii practic va avea astfel mai putine episoade.

Da, stim, unora li se va parea putin. Si totusi, sa ne gandim tot e mai bine decat sa fie doar de doua ori. Acum ca v-am spus numarul de episoade pe care-l vom avea, haideti sa vedem si de cand ne putem astepta la aceasta schimbare. Incepand cu data de 29 mai se vor difuza 3 episoade din Totul Pentru Familia Mea. Adica in scurt timp. Si aici incheiem si noi articolul nostru. Pentru discutii ulterioare despre tot ce tine de serialul nostru turcesc preferat, sa stiti ca puteti veni si pe pagina de Facebook.