Pretul Fericirii Episodul 108 Rezumat: Yildiz a noastra e insarcinata!

Pretul Fericirii Episodul 108 Rezumat: Yildiz a noastra e insarcinata! Nici ca ne asteptam la asa ceva. S-ar parea ca micutul Halit Can va avea si un fratior sau o surioara. Vestea aceasta vine parca dupa o serie de tensiuni intre ea, Asuman si Feride. Poate ca acum, mama lui Cagatay se va mai calma. Ramane de vazut… Aflam si noi toate detaliile din rezumatul de astazi. Daca vi se pare util acesta, nu uitati ca il puteti da mai departe si pe Facebook. Asa ne-am bucura si noi ca ne citeste din ce in ce mai multa lume.

Pretul Fericirii Episodul 108 Rezumat: Minciuna devenita adevar

In episodul trecut, Asuman si Yildiz au cam facut-o de oaie. Intai, au suparat-o pe Feride, din cauza acelui colier pierdut. Ulterior, si Hasan Ali a ajuns sa aiban ervi din cauza lor. Tabloul acela buclucas pe care Ender a incercat sa i-l vanda, le-a adus celor doua blonde o gramada, dar o gramada de invective. Cagatay a ramas tare surprins de faptul ca Yildiz a continuat si continua sa il minta. A noastra simte ca in ritmul acesta, el se va desparti de ea. Sau si mai rau de atat. Si, de aceea, ii vine o idee. Ce ar fi sa ii spuna ca e insarcinata? Ar fi o minciuna mica, nevinovata, nu? Si asa s-a mai calma apele.

Zis si facut. Ea il minte pe Cagatay, care ramane din nou surprins, insa, de data aceasta, intr-un fel pozitiv. Si Hasan Ali si Feride sunt fericiti ca vor deveni bunici. Situatia pare ca s-a rezolvat. Acum insa, vine partea grea pentru draga noastra… ce sa faca in situatia aceasta? Ce minciuna sa bage pentru care sa fi pierdut sarcina? Si totusi, parca ceva ii spune sa se duca si la un control, sa vada cam care ar fi sansele sa ramana insarcinata pe bune. La cat de repede a rezolvat faza cu nervii celor din familia lui Cagatay, un copil chiar ca ar fi necesar. Si daca nu acum, cel putin sa stie pe viitor daca poate, poate… Surpriza, insa! Yildiz chiar este insarcinata. Blondinei nu ii vine sacreada ca aceasta minciuna pe care a spus-o doar sa scape de privirile veninoase ale Feridei si ale lui Hasan Ali tocmai s-a transformat in adevar.

O dragoste ce s-a reaprins

Ender si Kaya sunt din nou fata in fata. Amandoi vor sa isi spuna diverse, aparent. Ideea generala e ca niciunul dintre ei nu isi doreste sa existe cine stie ce tensiuni intre ei. Firma trebuie sa mearga bine, iar pentru ca acest lucru sa se poata intampla zi de zi, e nevoie de liniste de ambele parti. Ender vrea ca aici si acum sa spuna tot ce are pe suflet. Asa ca ii zice despre faptul ca nu se simte vinovata. In plus, desi aparentele pot spune altceva, ea nu are niciun soi de treaba cu acel Hasan Ali. Kaya nu se lasa nici el si ii spune multe lucruri. Insa, aceasta eliberare a amandurora se termina cu… un pupic. Unul mult asteptat, am putea spune. Dupa aceea, fiecare isi vede de treaba.

A 2-a zi, Ender nu stie care va fi treaba. Cel mai probabil, Kaya va veni si se va scuza ca l-a luat valul. Sau va baga alte baliverne, desi ea a simtit ca o vrea inapoi. Surprinzator insa, Kaya se arata dornic sa se impace cu e. Insa, sunt planurile sale de bun augur sau pregateste vreun soi de razbunare impreuna cu Sahika? Ar putea foarte bine sa se dea cu binisorul pe langa Ender, doar ca sa ii reaprinda si mai mult sentimentele. Dupa, ar putea sa o paraseasca pentru a 2-a oara, acest lucru urmand sa o destabilizeze si mai mult pe rivala Sahikai…

Pretul Fericirii Episodul 108 Rezumat: Cansu nu mai asteapta

Cansu nu mai poate sa astepte. S-a saturat sa fie doar in fundal si sa nu faca nimic. Asa ca, ajutata fiind de cheile de la casa lui Hasan Ali, ea face rost de o arma. Si are de gand sa o si foloseasca, pentru ca altfel, nu stie daca va mai putea sa indure. Vestea ca Yildiz este insarcinata o doare foarte tare. De ce? Pai, ii scad ei sansele de a putea sa fie cu Cagatay. Asa ca problema trebuie eliminata de la radacina. Ea intra la petrecere si foloseste arma. Invitatii se sperie.

Episodul 108 din Pretul Fericirii se incheie cu Sedai, panicat, care suna la spital. Se pare ca au existat deja victime. Cu alte cuvinte, Cansu nu a ratat… Un invitat este ranit si un altul deja s-a dus… Nu ni se spune exact despre cine ar fi vorba, insa vom afla, desigur, in urmatorul episod. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul Pretul Fericirii.