Pretul Fericirii Episodul 107 Rezumat: Dulceata sau durere?

Pretul Fericirii Episodul 107 Rezumat: Dulceata sau durere? Ender nu se astepta sub nicio forma sa vina fix Kaya, dintre toti oamenii posibili. Ea de obicei nu este genul care sa se emotioneze prea tare. Sau sa ii pese prea rau sau prea mult de cineva din jur. Mai ales daca interresele ei primeaza, asa cum se intampla de obicei. Insa aici este vorba de Kaya. E alta mancare de peste. Si, de aceea, e posibil ca planurile lui Ender sa ia o intorsatura neasteptata. Haideti sa aflam si noi ce se intampla din rezumatul de astazi.

Pretul Fericirii Episodul 107 Rezumat: Dulceata sau durere?

Sahika a gasit planul perfect, din pacate pentru Ender. In episodul trecut, l-a cemat pe Kaya, care a venit negresit. Iar Ender acum s-a destabilizat. Oricat de mult i-ar placea sa para nepasatoare, inca mai are sentimente pentru el. Barbatul insa este tare suparat. Si distant, lucru care o cam deranjeaza. Sahika ii spune ca are nevoie de el, iar Kaya ramane. Intre timp, Hasan Ali incepe sa isi vage nasul.

O stie pe Ender si a ajuns sa ii cunoasca asa, cat de cat comportamentul. Iar cand o vede agitata si nelalocul ei de fiecare data cand acel nou venit este prin preajma, pica pe ganduri serios. O fi ceva intre ei? Sau o fi fost? Pana la urma, el reuseste sa se intereseze si sa afle exact care a fost intreaba intre Ender si Kaya. Si atunci pica si mai mult pe ganduri daca sa il lase prin preajma afacerilor sale. Ender insa da dovada de eleganta si ii spune ca e un om bun Kaya.

Minciunile lui Yildiz

Asuman si Yildiz incearca sa se scoata in ceea ce priveste acel colier pe care l-au pierdut. Feride le asculta, insa stim si no ca ea stie, de fapt, adevarul. Si dupa ce le ia la 3 pazeste, cele doua lasa capetele plecate. Cagatay este si el extrem de suparat pe Yildiz, pentru faptul ca nu are suficienta incredere in el incat sa ii spuna adevarul. Au mai fost si dati in trecut cand s-a intamplat asa ceva. Dar le-a trecut cu vederea. Si totusi, vede ca Yildiz nu se potoleste…

Si intr-adevar, cuplul mama-fiica mai are o problema. Faza cu colierul s-a dus, dar mai exista si un tablou luat la licitatie de care ar cam trebui sa scape. Problema este ca opera de arta a primit o nota de originalitate de la… Hasan Ali. Micutul a cam mazgalit tabloul, scazand-i practic din valoare. Nimeni in toate mintile nu l-ar mai cumpara acum. Yildiz discuta cu Ender, ca poate totusi reuseste ea sa gaseasca pe cineva. Se gandeste la Hasan Ali, pentru ca la cati bani are, nu-l va deranjaza sa plateasca o suma mare pentru el, nu? Plus ca nici nu prea le are cu arta in general. Ender reuseste sa i-l vanda, insa barbatul este destul de reticent si incepe sa se intereseze cine l-a pictat, de fapt. Si cand afla ca a fost inselat, afla si Feride si Cagatay. Iar tanarul este si mai dezamagit de Yildiz…

Pretul Fericirii Episodul 107 Rezumat: Trebuia sa discute

Ender si Kaya au incercat sa se evite cat au putut. Bine, mai mult Ender pe Kaya. Insa ea simte ca trebuie sa ii spuna ceva. Sufletul ii arde si inima la fel. Nu ii place sa il vada atat, dar atat de rece pe barbatul pentru care mai are inca sentimente. Asa ca ii spune ca trebuie sa discute neaparat ceva.

Surprinzato sau nu, Kaya ii spune ca si el are lucruri sa ii spuna. Despre ce poate fi vorba? Vom afla si oni din urmatoarele episoade, desigur. Poate s-or impaca… Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul Pretul Fericirii.