Totul Pentru Familia Mea Episodul 96 Rezumat: Sacrificiul lui Orhan!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 96 Rezumat: Sacrificiul lui Orhan este unul de-a dreptul imens. Barbatul simte ca nu mai poate. Vede ca familia lui este intr-o situatie aparent fara de scapare. Si, desi nu el a fost persoana care i-a bagat in aceasta problema, simte ca el trebuie sa fie cel ce o rezolva. De aceea, il vom vedea pe al nostru intr-o ipostaza grea. Va trebui sa faca un sacrificiu greu si totul din cauza naivitatii lui Sengul… Despre ce este vorba aflam si noi din rezumatul de astazi.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 96 Rezumat: Sacrificiul lui Orhan!

Asadar, familia lui Orhan a ajuns intr-o situatie tare dificila. Ayla si Gonul i-au intins o capcana lui Sengul, iar aceasta a muscat momeala fara sa se gandeasca o clipa la faptul ca poate ar putea totusi sa fie vorba de o teapa. Iar acum, toti apropiatii lor trebuie sa stea in frig. Si sa nu mai aiba un acoperis deasupra capului. Orhan se tot gandeste ce ar putea sa faca el, din postura de cap al familiei, pentru ca lor sa le fie bine. Si nu prea gaseste solutii. Le-ar trebui super multi bani, ca sa poata sa aiba o chirie reala si pe timp indelungat…

Gonul ii da insa o varianta. Singura, de altfel. Daca se intoarce la ea si o lasa pe Sengul, ii poate da solutia care le va reda casa. Orhan nu accepta initial, pentru ca i se pare un pret prea mare. Insa situatia in care ajung si faptul ca nu poate de unul singur sa gaseasca solutii, il face pe acesta sa accepte. Gonul e super bucuroasa ca Orhan s-a intors la ea. Intre timp, Sengul reuseste sa o sperie pe Ayla atat de rau, incat femeia decide sa le dea casa inapoi.

Nu se asteptau

Sengul nu stie acest dedesubt cu Gonul si Orhan. Ea e fericita ca si-a recuperat casa si ii strange pe toti cei dragi ei. Apoi, decide sa il sune si pe Orhan sa ii dea vestea cea mare. Orhan al nostru raspunde, insa parca nu e asa, in apele lui. La doar cateva secunde apare pe ecranul telefonului si Gonul, care le spune ca Orhan s-a intors la ea. Toti raman cu gura cascata si nu inteleg adevaratul motiv. Aproape ca incep sa creada ca Orhan s-a intors la Gonul doar asa, ca sa aiba unde sa stea. Omer insa le spune tot adevarul.

Si atunci, ei isi dau seama ca nu pot sta asa. Trebuie neaparat sa se duca si sa il salveze. Orhan insa nu prea vrea sa se dea plecat, pentru ca stie ca sederea lui langa Gonul e singura sansa pentru ei. Insa, o veste neasteptata il face sa isi ia talpasita. Cand afla ca Sengul a reusit cumva sa obtina casa de la Ayla, nu mai sta dupa declaratia lui Gonul, pe care aceasta i-a promis-o. Se intoarce la familia lui, bucuros nevoie mare.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 96 Rezumat: Akif ramane fara niciuna

Inca de la inceputul serialului turcesc Totul Pentru Familia Mea, Akif a fost intre doua femei. Ne referim aici, desigur, la Nebahat, dar si la Suzan, intre care a tot jonglat. Acum, el reuseste sa o imbuneze pe Nebahat, astfel incat aceasta il primeste la ea. La scurt timp, in urma unei discutii cu Suzan, barbatul ramane si fara atentia blondinei si fara atentia brunetei. Ambele se arata dezamagite si decid sa il uite. Pentru cat timp insa, vom vedea. Cert este ca Nebahat e tare abatuta. Spera ca de data aceasta, Akif se va schimba. Insa, se pare ca a ramas acelasi perfid…

Doruk simte durerea mamei sale si ii este alaturi pe cat poate. Ar fi putut sa se muta inapoi cu ea, dar el decide sa pastreze totusi distanta. Intre timp, Berk afla de fapta mamei sale. Si isi spune ca deja lucrurile au mers mult prea departe. De aceea, decide si el sa plece de acasa, caci alta solutie nu vede. Ce va urma? Pana aflam si noi, haideti pe pagina de Facebook. Aici discutam despre ce se intampa cu personajele din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.