Totul Pentru Familia Mea Episodul 95 Rezumat: Sengul le-a distrus viitorul!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 95 Rezumat: Sengul le-a distrus viitorul! A luat o decizie pe moment si nu si-a dat seama ca este ceva prea bun ca sa fie adevarat. Acum, din pacate, nu doar ea, dar si dragii nostri vor trebui sa sufere repercursiunile, caci Ayla si Gonul intra in scena. Ce va urma? Aflam si noi astazi din rezumatul pe care, daca il considerati util, nu uitati ca va rugam sa il dati mai departe si pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 95 Rezumat: Tolga a prins-o

Zehra a crezut ca lucrurile au intrat deja pe un fagas normal, iar ea si surioara ei Bahar, vor putea sa dupa o viata linistita de azi inainte. Din pacate insa, s-a inselat. Inca mai are de rezolvat niste lucruri cu fratele ei, care se pare ca nu vrea sa renunte la ea. Stie doar ca fara ajutorul ei, el va trebui probabil sa isi ia vreun loc de munca. Sau sa faca rost de bani din alta parte. Asa, cu ea, poate obtine multi bani si destul de usor. El ii spune simplu ca nu va scapa, pana cand nu ii va aduce tot ce doreste. Speriata, Zehra nu are ce sa faca si il asculta.

Dupa spusele fratelui ei, are deja niste datorii din cauza nuntii care nu a mai avut loc, asa ca trebuie sa faca cumva sa ii aduca bani. Iar Zehra, neavand de unde altundeva, incepe sa fure. Ea vrea sa ii ia din lucruri lui Yasmin, insa Tolga o surprinde in clasa. Atunci ea se sperie si nu stie ce sa ii spuna. Tanarul se arata dezamagit si inselat. Nu credea ca este o astfel de persoana, care sa poata lua din lucrurile altora.

Ii da o lectie

Pana la urma, Zehra nu poate sa taca. Dupa ce a vazut Tolga, cu siguranta ca si-a facut o impreise gresita si ea nu poate sa traiasca asa. De aceea, ii spune tot. Ii zice despre faptul ca fratele ai a pus-o sa fure. Iar atunci, Tolga se infurie si mai tare. A crezut ca a scapat de individ, insa se pare ca acesta tot mai vrea o portie din ce a primit data trecuta. Asa ca, fara sa se gandeasca prea mult, Tolga se duce atunci cand fratele o asteapta pe Zehra sa ii duca produsele furate. Si ii da o lectie, asa cum stie el mai bine. Bahar, care era si ea de fata, se sperie. S-a saturat de atatea probleme.

Intre timp, Sengul afla ca a facut cea mai mare greseala din viata ei. A crezut ca a reusit sa faca si ea ceva sa aiba mai multi bani, insa, in realitate, a cazut in plasa lui Ayla si lui Gonul. Acestea vin cu nasul pe sus si le spun ca trebuie neaparat sa plece din acea casa, care, acum, nu mai este nici a lui Sengul nici a vreunuia din ei. Neavand ce sa faca, toti pleaca. Sengul si cu micutul ei se duc la sora sa. Dar dragii nostri nu prea au unde. Initial, se gandesc ca la Tolga vor putea gasi macar temporar niste loc sa se intinda putin. Doar ca Tolga e plecat, dupa cum bine stim. S-a dus sa le ajute pe Zehra si pe Bahar. Iar acum, el a ajuns din pacate la spital, caci lui Bahar ii este rau. Si lui Emel i se face ulterior rau, caci ei nu gasesc alt lot sa stea, asa ca raman in frig in acea noapte…

Orhan nu vrea…

Lui Gonul ii pare rau pe de o parte pentru ce s-a intamplat. Insa doar in privinta lui Orhan, desigur. Ea se duce la acesta si ii spune ca ar exista o solutie s-o faca pe Ayla sa le dea casa inapoi. In definitiv, pentru ea nici nu conteaza acea casa. Nu are vreo valoare. Insa, daca Orhan isi doreste acest lucru, sa se intoarca in casa lor, va trebui sa faca ceva pentru ea. Va trebui sa redevina sotul ei. Orhan nu are incredere in Gonul, asa ca o refuza. El incearca sa faca rost de bani pentru o chirie, insa nu prea reuseste…

Dragii nostri incearca sa faca rost si ei de niste bani macar pentru vreun soi de camera de hotel, daca nu vor putea pentru o casa intreaga. Reusesc sa stranga pana la urma niste bani, insa doar pentru o noapte. Dupa aceea, trebuie sa apeleze la Tolga sa ii gazduiasca, pentru ca nu mai au unde altundeva sa se duca. Orhan se gandeste non stop la propunerea lui Gonul. Da, va fi greu sa se intoarca la ea, insa copiii lui depind de el, pana la urma. Si verisorii lor. Nu mai poate sa ii vada chinuindu-se asa…

Totul Pentru Familia Mea Episodul 95 Rezumat: Recupereaza casa

Dupa ce Orhan accepta propunerea lui Gonul, aceasta ii spune totul lui Sengul despre ce a facut Ayla. Si asa, mama lui Berk e pusa in fata unei Sengul tare nervoase, care ii spune ca o va denunta pentru aceste lucruri josnice pe care le-a facut. Putin speriata, Ayla decide ca poate sa atace si pe alte cai si pana la urma le da casa inapoi.

Intre timp, Akif duce munca de convingere cu Nebahat, sa il lase sa vina la ea. Pana la urma, aceasta accepta. Si Akif isi freaca mainile de bucurie, pentru ca va avea unde sa stea. Ce nu stie el e ca, ulterior, Nebahat si Suzan se intalnesc, discuta si ajung la concluzia ca Akif nu e potrivit pentru niciunul din ea. Ce va urma? Pana aflam noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.