Pretul Fericirii Episodul 101 Rezumat: Adevar sau minciuna?

Pretul Fericirii Episodul 101 Rezumat: Adevar sau minciuna? Incep sa apara intrebarile pentru personajele noastr dragi. Si se inmultesc, se tot inmultesc, iar raspunsurile nu prea apar. Vom afla impreuna despre ce este vorbva din rezumatul de azi.

Pretul Fericirii Episodul 101 Rezumat: Ender si Hasan Ali

Tatal lui Cagatay se arata a fi tare schimbator. Daca in episodul anterior, a acceptat ajutorul lui Ender, insa acum se pare ca nu mai are nevoie. Lui Ender ii pica fata, vazand ca a ramas iar pe dinafara. Si totusi, ca sa nu il piarda de tot, ii spune ca are pe langa el pe cineva care nu mai este sub nicio forma de incredere. Ii zice ca e vorba de Mahmut, iar Hasan Ali aproape ca o ia in ras. De unde pana unde fix el, care ii este alaturi de atata timp? Desi in mare parte, isi spune ca sigur e iar vreo smecherie de-a ei, Hasan Ali si Sedai se pun pe cautat dovezi…

Dupa un timp, Ender cheama lumea la ea la cina. Yildiz cand aude, nu accepta din prima, pentru ca stie ca e posibil sa il supere pe Hasan Ali si nu isi doreste sub nicio forma acest lucru. De aceea, il intreaba personal daca poate sa se duca. Ea habar nu are cate intrigi sunt, de fapt, pe langa ea. In teorie, Yildiz crede ca gata, disputa dintre barbat si Ender si Sahika s-a terminat, nu? Doar Ender e din nou la companie, iar Sahika a devenit chiar sotia lui. In preactica, noi stim prea bine ca lucrurile nu sunt din pacate asa, iar totul este doar un teatru din partea celor trei.

Din ce in ce mai apropiati

Hasan Ali nu prea poate sa riposteze. Si cand e in public cu Sahika, trebuie sa se prefaca asa, ca o super iubeste la fiecare pas. La vizita de la Ender, Sahika profita de acest lucru pentru a il tachina in diverse feluri. Doar nu poate sa ii faca nimic, nu-i asa? Ea chiar le spune celor prezenti ca se gandesc sa aiba si un copil.

Hasan Ali se uita intrigat la ea, insa nu are ce sa faca. Asa ca accepta tot ce spune ea, desi parca simte privirile indiscrete ale persoanelor din jur. Cat va mai continua asta? Ca o va mai lasa sa il tachineze in felul acesta? De-ar fi totusi ceva prin care sa o faca sa divorteze… Poate va trebui totusi sa apeleze la ajutorul lui Ender.

Pretul Fericirii Episodul 101 Rezumat: Se prind de schema

Emir si Caner aveau de gand sa ii spuna repede lui Yildiz despre ce a facut Cagatay cu Cansu. Insa, ceva parca ii face sa se duca intai de toate la Cagatay, sa discute cu el. Si bine fac, caci tanarul le spune toate temerile sale, dar si faptul ca nu isi mai aduce aminte exact ce s-a intamplat. Insa, avand in vedere ca s-a trezit langa Cansu, e de la sine inteles ce s-a intamplat intre ei doi.

Si totusi, nici Caner si nici Emir nu sunt chiat atat de siguri. Bun, s-au trezit in acelasi pat, insa la cum e Cansu, asta nu inseamna neaparat ca inainte de asta s-a si intamplat ceva. Deoarece cei doi stiu cum e cu barfele si cu intrigile, isi dau seama ca, de fapt, totul este un plan al tinerei pentru a si-l apropia pe Cagatay. Si pentru a deveni pana la urma sotia lui, desigur.

Ajutorul lor

Si se gandesc sa il ajute. Asa ca impreuna pun in aplicare un plan pentru a o prinde cu mata in sac pe tanara. Ei vor sa recreeze acea seara in care Cagatay luase ceva la bord. Cagatay se face ca se cearta rau cu Yildiz. Atat de rau incat e posibil sa nici nu mai existe vreo sansa de revenire la niste relatii bune. Cansu este pusa in tema cu acest lucru. Si se gandeste ca in sfarsit poate sa repete schema de data trecuta. Adica sa se duca dupa el, sa profite de faptul ca e putin ametit si sa-l faca sa creada ca intre ei a avut loc altceva.

De data aceasta insa, Cagatay este treaz si vede ce face tanara. Vede ca vine singura in pat si ca asteapta doar, crezand ca o sa il faca sa se simta din nou vinovat. Doar ca, nu ii mai merge, datorita planului baietilor. Si acum, Cagatay incepe sa se linisteasca, pentru ca isi da seama ca sigur asa s-a intamplat si prima data. Practic, el nu a facut nimic cu Cansu, se pare. Doar ca, el nu a luat in calcul un lucru. Yildiz a aflat unde e si vrea sa discute cu el. Si cand intra si ii vede pe amandoi in pat, ii vin tot felul de idei. Ce va urma pentru ea? Pana aflam noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Pretul Fericirii.