Totul Pentru Familia Mea Episodul 43 Rezumat: Lupta pentru Asiye!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 43 Rezumat: Lucrurile se pare ca o iau razna, atunci cand se afla unele adevaruri. Pana si dragostea de frate se pare ca poate sa dispara. Insa, ce inseamna asta pentru dragii nostri? Si unde se va ajunge atunci cand intervine furia? E timpul sa aflam si noi din noul rezumat. Nu uitati ca, daca vi se pare util, puteti sa il dati mai departe pe Facebook, sa il citeasca si mai multa lume si sa ne putemd bucura si noi.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 43 Rezumat E sau nu e?

Stim deja din episodul anterior ca Sengul a avut de patimit. Dupa ce Orhan a decis sa o dea afara pentru ca a avut tupeul de a vrea sa i-o dea pe Emel lui Ilknur, aceasta a mai fost si jefuita. Din pacate, acum ea ar fi amnezica. Si spunem ca ar fi, nu ca este, pentru ca, practic, aceasta e presupunerea generala. Desi familia ei incearca sa fie langa ea si sa o ajute, niciunul din ei nu e sigur ca aceasta e realitatea. Cu alte cuvinte, parca s-ar astepta sa fie vreo schema si ea, de fapt, sa isi aduca aminte cine este.

Orhan totusi se simte vinovat si ar vrea sa poata sa stea si mai mult timp alaturi de ea. Dar cum sa faca si cu Sengul si cu munca? Nu prea poate sa aiba timp de amandoua. De aceea, parca nu i-ar strica niste zile libere, sa stea alaturi de sotia lui si sa incerce s-o ajute, daca ea intr-adevar e amnezica. Dorinta lui Orhan insa pica atunci cand seful sau se enerveaza. Barbatul nici nu mai vrea sa auda de vreo zi libera pe care sa i-o dea. Ba, mai mult, intr-o criza de nervi, ii spune ca mai bine nu mai vine deloc la munca…

La spalatorie

Relatia dintre Berk si Aybike era ok. Insa, dupa ce tanara afla ca mama ei a venit sa lucreze pentru mama lui Berk, lucrurile se schimba. Ea se enerveaza, iar tanarul habar nu are ce ar putea sa faca sa o linisteasca. Ar fi putut sa ii spuna din timp despre Sengul? Poate ca da. Insa, iata ca nu i-a zis nimic, iar acum Aybike e iar cu susul in jos…

Susen se gandeste sa ii faca un bine si reuseste sa ii obtina un loc de munca intr-o spalatorie. Al nostru pare sa se descurce si chiar se gandeste sa isi faca treaba bine, in speranta ca va sta un timp aici. Doar ca, atunci cand aude ca a primit jobul nu pentru ca ar fi el demn sau bun de el, ci doar pentru ca s-a bagat Susen, vrea sa plece. Pai ce e el? Chiar asa rau a decazut, de nu poate si singur sa se duca undeva unde sa fie apreciat? Pana la urma insa, el isi da seama ca a avut o reactie neprielnica. In definitiv, Susen voia sa il ajute, nicidecum sa rada de el sau sa il desconsidere. Insa, se pare ca stresul din ultimul timp isi spune cuvantul, iar Omer reactioneaza urat destul de des…

Doruk vs Kaan

Doruk si Kaan ajung sa nu se mai suporte, din cauza lui Asiye. Kaan ii face niste poze surorii lui Omer, iar acestea ies tare bine. Ba chiar e laudat pentru ele in clasa si atunci va dati seama ca Doruk nu stie ce sa faca sa se abtina. Ei par sa nu se mai inteleaga sub nicio forma pentru ca Doruk nu poate sa conceapa ca acest Kaan ar putea sa i-o ia pe Asiye. Pai chiar asa rau a ajuns, el fiul original al lui Akif sa o piarda pe Asiye in favoarea unuia ca si Kaan?

Suzan are un exces de zel, s-ar parea. Ea este bucuroasa nu doar ca a revenit in firma la Resul, ci si ca, in curand, e foarte posibil sa devina sotia lui. Ce bine o sa fie cand o sa aiba si ea din nou bani…Doar ca, in loc sa isi tina gura, ea se duce la cel mai mare dusman al sau sa se dea mare. E vorba despre Akif, desigur. Practic, Suzan ii da, fara sa isi dea seama, niste idei lui Akif despre cum sa actioneze pe mai departe. Acum barbatul stie ce sa faca sa le puna bete in roate. Daca insa ar fi pastrat secretul Suzan, altfel ar fi stat lucrurile.

A picat pe scari

Intre timp, Resul ii spune lui Ayla ca s-a saturat sa tot astepte. Ar face bine sa semneze odata actele alea de divort si sa-l ajute si pe el sa devina un barbat liber, pentru ca pur si simplu s-a saturat. Iar daca nici de data aceasta nu va intelege cu frumosul, el le va spune tuturor ce a facut ea in episodul trecut. Ayla e suparata, pentru ca nu stie cum sa iasa din treaba asta. Nici nu ar vrea sa smneze actele de divort. Ea incepe sa bage pahar dupa pahar si ajunge sa pice pe scari. Nu e nimic grav, ea avand doar niste rani superficiale.

Akif isi da seama ca aceasta e ocazia perfecta sa amane divortul lor. El sta de vorba cu Resul si ii zice ca ar fi auzit de la cineva ca va aparea un articol. E vorba de un articol in care se va spune ca, de fapt, Resul s-a dus la Ayla si de la el sunt acele rani, nu de la un accident. Atunci Resul pica pe ganduri si decide sa amane divortul, la sfatul lui Akif.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 43 Rezumat: Tolga si Cemile

Pana la urma, Cemile reuseste sa scape de la Tolga. Ea se duce la dragii nostri, in speranta sa o ajute. Individul vine dupa ea si incepe sa le arunce reprosuri fratilor, care, dupa el, ar fi singurii din cauza carora el nu poate sa fie cu Cemile. Pai ce, el e intotdeauna baiatul cel rau? Nu, nu este, dar din cauza lor, Cemile a inteles cu totul si cu totul gresit. Pana la urma, Cemile isi spune ca nu are de ce sa mai stea, sa le faca necazuri…Cel mai bine ar fi sa plece undeva, departe.

Tolga se enerveaza cand se vede singur si isi doreste sa se razbune pe Asiye si pe Omer. Ce va face tanarul vom afla din urmatoarele episoade. Pana la ele, haideti si pe pagina de Facebook. Aici, discuta fanii despre serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.