Totul Pentru Familia Mea Episodul 44 Rezumat: Doruk a salvat-o pe Asiye!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 44 Rezumat: Doruk a salvat-o pe Asiye! Tanarul, alaturi de Kaan si de Ogulcan s-a dus in flacari pentru a ii putea salva atat pe ea, cat si pe fratele ei din flacarile care se pare ca au cuprins totul. Insa, ce s-a intamplat, de fapt? Si se va afla pana la urma cine a fost vinovatul? E timpul sa aflam si noi astazi, din rezumatul nostru. Nu uitati ca, daca acesta vi se pare util, il puteti da mai departe pe Facebook, sa ne simtim si noi bine ca ne citeste lumea.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 44 Rezumat: Doruk a salvat-o pe Asiye!

Tolga s-a razbunat, dupa cum stim si noi deja din episodul trecut. El a aruncat totul in flacari, iar inauntru se aflau atat Asiye, cat si Omer. Lucrurile s-ar fi putut termina urat, daca nu interveneau baietii. Evident, al nostru e aproape sigur ca e opera lui Tolga, insa degeaba spune acest lucru in gura mare. Pana la urma, nu are niciun fel de dovada, nu? Si asa, doar cu acuze din acestea nefondate, individul nu va pati nimic. Si totusi, la scurt timp dupa petrecere, un coleg de-al lor care a mai facut poze, a descoperit ceva interesant. Intr-una din ele, apare Tolga, care se vede ca da foc la perdele.

Ati putea crede ca gata, iata si dovada, s-a zis cu Tolga. Insa, din pacate, lucrurile nu pot sa stea asa, deoarece acel coleg al lor se teme de Tolga. Asa ca nu poate sa isi permita sa se stie ca de la el a venit acea poza. Chiar si asa, ca sa nu se simta vinovat in totalitate, el ii arata poza lui Omer. Asa, ca macar sa stie si el adevarul.

Intelegerea

Omer insa nu are de gand sa-l lase sa scape. Pai daca nu interveneau baietii, cine stie ce s-ar fi putut intampla? Emel ar fi putut ramane de una singura. El vrea sa se duca la director si sa faca in asa fel incat Tolga sa nu mai puna vreodata piciorul la ei la scoala, pentru ca este un adevarat pericol. Initial, Tolga este linistit, pentru ca stie ca il are la mana pe Akif si chiar daca directorul l-ar da afara, el ar reaparea in secunda doi.

Chiar si asa, el ajunge sa vrea sa faca o intelegere cu dragul nostru. Ii spune ca, daca isi va tine gura, ii poate da ce vrea. Desi nu ii place situatia, Omer se gandeste ca de data aceasta chiar ar putea ajunge la o intelegere cu individul, desi e poate ultimul lucru ped care si-l doreste. Insa de ce? Pai, Orhan a patit-o cu acel om de la care a luat banii aceia intr-unul din episoadele trecute, daca va mai aduceti aminte. Si, daca nu face rost de banii aceia rapid, lucrurile se pot inrautati. Asa ca Omer se gandeste sa ii ceara acei bani lui Tolga, ca doar la cat de bogat e, sigur are de unde. Si, intr-adevar, Tolga ii da toti banii si asa, al nostru il ajuta pe Orhan…

Emir vine la ei

Il mai stiti pe Emir, nu? Ei bine, se pare ca individul are de gand sa se tina de promisiunea pe care i-a facut-o lui Ogulcan in episodul precedent. Si vrea sa se razbune, in primul rand, prin simpla-i prezenta pe langa baiatul lui Sengul si pe langa Omer in fiecare zi. Da, el devine elev, ca si ai nostri si va fi de azi inainte pregatit oricand sa le faca rau, pentru ca asa vrea el…Si va dati seama ca nu va fi singur, nu? Tolga, cand isi da seama cine e, normal ca se aliaza cu el…

La petrecere, Sengul l-a vazut pe Akif si au inceput, usor, usor, sa ii apara diverse franturi de conversatie pe care le-a avut cu el. Insa nimic deosebit. Doctorita ei ii spune ca, pentru a avea rezultate bune, ce mai bine este sa mearga pe unde stiu apropiatii ca mergea atunci cand stia cine este. Asa, poate ca vor exista niste declansatori care se vor activa si ii vor aduce si alte amintiri.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 44 Rezumat: Isi aduce aminte

Ea ajunge la Nebahat la lucru. Akif cand o vede se sperie, pentru ca isi da seama ca exista sanse sa isi aduca aminte diverse lucruri care l-ar pune pe el intr-o lumina proasta. Asa ca, ajutat de sotia sa, o duc acasa pe Sengul. Femeia insa incepe sa isi aduca aminte. Din ce in ce mai multe. Si mai multe. Pana cand…isi aduce aminte de Akif si de Veli. Si atunci le spune tuturor ce a facut Akif.

Ce va urma? Va reusi Akif sa scape si de data aceasta sau nu? Vom afla din episoadele urmatoare. Pana la ele, haideti si pe pagina de Facebook. Aici discutam despre ce se mai intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.