Infidelul Episodul 51 Rezumat: Asya si Aras s-au despartit!

Infidelul Episodul 51 Rezumat: Asya si Aras s-au despartit! Volkan isi freaca mainile de bucurie. Deca incepe sa isi faca planuri cu draga noastra, insa oare va mai ajunge sa stea langa ea si sa-i fie sot? Insa, mai presus de toate, de ce s-au despartit cei doi? Haideti sa aflam impreuna din rezumatul nostru de astazi. Nu uitati ca, daca vi se pare util, il puteti da mai departe pe Facebook, sa ne putem mandri si noi ca ne citeste din ce in ce mai multa lume.

Infidelul Episodul 51 Rezumat: Asya si Aras s-au despartit!

Stim si noi deja din episodul precedent faptul ca Gonul a crezut ca gata, i-a facut felul lui Asya. Dupa ce a facut in asa fel incat Asya sa incurce niste rezultate medicale si, practic, sa ii puna viata in pericol unei paciente, doctorita noastra preferata ar fi putut, intr-adevar, sa intre intr-o gramada de probleme. Norocul ei este ca respectiva pacienta nu s-a dus in alte locuri, daca ne intelegeti. Atunci, am fi vorbit de alte lucruri, insa, atata timp cat pacienta inca este in viata, Asya nu este dus initial decat sa dea niste declaratii.

Abia atunci afla si ea despre ce este vorba. Insa nu isi poate explica faptul ca ea sa fi putut face o astfel de greseala. Asa ca incepe investigatiile, sa vada ce s-ar fi putut intampla, de fapt. Sigur cineva i-a pus ei gand rau. Insa, cine? Noroc ca lista nu e atat de lunga, iar ea isi da seama pana la urma ca este vorba despre nimeni alta decat Gonul. Sotia lui Haluk si cu doctorita ajung insa la un consens si lasa lucrurile asa, mai ales ca lui Asya nu i se intampla nimic rau, pana la urma, deoarece individa accepta sa faca o fapta buna, pe care a noastra o apreciaza. Chiar si asa, ura pe care Gonul o are fata de ea nu trece, din pacate…

O foloseste pe Ipek

Gonul in esenta, tot vrea ca Asya noastra sa fie trista si singura, asa cum este si ea acum, dupa ce sotul ei a disparut. De aceea, nu ezita sa se foloseasca de Ipek, care acum vine destul de des pe la draga noastra pe acasa. Ali o place tare mult pe tanara, ea fiind unul dintre motivele pentru care el nu vrea nici in ruptul capului sa plece cu mama sa departe de oras. Pentru ca, daca ar face-o, practic ar insemna sa se desparta pentru totdeauna de ea. Si nu vrea, evident. Gonul stie cat de mult tine baiatul la ea, asa ca ii spune fetei sa vorbeasca cu Asya.

Si ce credeti ca ii spune? Ca Ali e destul de nefericit pe langa Derin, care nu se poarta prea frumos cu el. Ideea lui Gonul este sa o faca pe Asya sa nu mai vrea sa plece, de teama ca lui Ali nu i-ar fi bine aici, de unul singur. Aras sigur va pleca, pentru ca trebuie. Si astfel, relatia lor nu va mai fi atat de buna.

Infidelul Episodul 51 Rezumat: Aras recunoaste

Aras face o greseala destul de mare, de care pur si simplu nu isi da seama inainte sa inceapa sa vorbeasca. El si cu Asya discuta despre ce s-a intamplat cu Haluk. Atunci, el ii spune dragei noastre ca Haluk intr-adevar a dat niste semne ca s-ar simti rau. Mai exact, el a inceput sa isi puna mana in zona pieptului de mai multe ori. Aras l-a vazut, insa nicio secunda nu a crezut ca poate sa fie ceva serios sau real. A zis ca ed vreo smecherie de-a lui ca sa traga de timp si ca sa nu ii raspunda lui la intrebari. Pana la urma insa, s-a dovedit ca barbatul nu s-a prefacut.

Cand aude, Asya se schimba la fata. Adica, daca Aras nu insista, Haluk ar fi putut sa traiasca si azi? Ea nu poate sa accepte asa ceva. Se supara rau pe el. Si, pana la urma, cei doi ajung sa se desparta. Si uitati asa, Aras, fara sa isi dea seama, a stricat totul. Ce i-a trebuit lui sa stea si sa ii spuna toate aceste lucruri lui Asyiei? Acum, cei doi devin straini. Aras se duce in Anglia, iar Asya ramane aici, nestiind exact ce vrea sa faca mai departe. Un singur gand are: sa se razbune. Ce va urma? Vom afla si noi din urmatoarele episoade. Pana la ele, haideti si pe pagina de Facebook. Aici, fanii discuta despre ce se mai intampla in serialul turcesc Infidelul.