Infidelul episodul 45 Rezumat: Supravietuitorul incendiului

Infidelul episodul 45 Rezumat: Subiectul cu incendiul inca este unul tare complicat pentru Aras. Insa, nu doar pentru el, ci si pentru Haluk, care incepe sa isi puna fel de fel de intrebari. Pana la urma, ajunge sa discute fata in fata cu noul sot al Asyei. Ce isi spun cei doi si unde se va ajunge? Haideti sa aflam si noi din rezumatul de astazi.

Infidelul episodul 45 Rezumat: Intrebarile

Infidelul episodul 45 Rezumat

Infidelul episodul 45 Rezumat

Haluk s-ar fi asteptat la Aras sa intre peste el cu tot soiul de intrebari, dupa cum v-am spus ceva. Insa, se pare ca el se lasa asteptat. Sa-i fie rusine sau isi pregateste doar intrarea? Haluk nu mai poate, punandu-si de unul singur atatea intrebari, asa ca isi spune ca a sosit timpul sa il infrunte. Si stiti ce face? Il cheama pe Aras la el. Insa, evident, nu pentru a-l intreba daca vrea sa afle ceva despre incendiu. El gaseste un motiv plauzibil pentru care ar avea nevoie de Aras. Cand acesta se prezinta la Haluk, il intreaba pana la urma si de incendiu.

Atunci, Haluk are asa o atitudine nervoasa si ii spune ca e ceva despre care pur si simplu nu vrea sa isi aminteasca. Insa, si asa, nu stie toate detaliile. Nu are habar de supravietuitori, daca exista. Insa, se pare ca unul singur exista, dar despre acest lucru vom discuta mai tarziu. Intre timp, micutul Ali vrea sa ii arate mamei sale ca nu poate asa sa ia orice hotarare vrea, fara ca el sa nu reactioneze. Dupa ce afla ca totusi s-a logodit cu Aras, el decide ca cel mai bined ar fi sa stea cu tatal sau. El nu vrea sa auda sub nicio forma de Aras, deoarece il considera un soi de dusman. Un om din cauza caruia sansele ca parintii lui sa se impace scad.

Derin nu vrea

Pentru Derin divortul nu este sfarsitul relatiei ei cu Volkan. Deoarece vrea sa faca in asa fel incat acesta sa se tot amane, pana cand nu va mai avea loc deloc, caci poate Volkan intelege ca greseste. De data aceasta, ea se comporta destul de aiurea si le spune tuturor ca nu se poate sa divorteze acum, pentru ca stie ca Volkan inca o iubeste, desi nu spune.

Vine noaptea de Revelion si toata lumea se pregateste sa petreaca pe cinste, asa cum se face. Aras si Asya isi cheama prietenii pentru a sarbatori. Ali se duce cu niste prieteni, ca parca deja e la varsta la care Revelionul suna mai bine daca se face cu niste prieteni pe nu stiu unde, nu cu parintii neaparat. In aceste conditii…Volkan se simte din ce in ce mai singur. Ar chema si el niste prieteni sa bea ceva poate. Doar ca cei mai multi sunt deja la petrecerea data de Asya si Aras.

Vrea sa le strice petrecerea

Pana la urma, plictisindu-se, Volkan isi spune sa se uite pe camerele de supraveghere, sa vada ce se intampla, de fapt, la petrecere. Asa bine s-or distra sau o fi un dezastru? Din pacate pentru el, dupa ce se uita pe camere, isi da seama ca lumea chiar se distreaza. Si atunci, parca il apuca si mai rau nervii.

Isi spune ca trebuie sa faca ceva. Pai ce, aia sa se distreze si el sa stea singur si trist? Nu, nu se poate. Asa ca vrea sa mearga si sa le strice tuturo petrecerea. Intre timp insa, Derin se gandeste la el si isi spune sa se duca si sa vada care e treaba. Poate va reusi sa il opreasca din a face ceva cat se poate de…penibil. Pana sa se termine episodul insa, Volkan primeste un telefon. In paralel, si el face cautari in ceea ce priveste acel incendiu. Si cand i se spune la telefon nu doar ca exista un supravietuitor, dar si cum il cheama, el ramane cu gura cascata. Pana la urmatorul episod, haideti si pe Facebook.