Infidelul Episodul 50 Rezumat: Vor sa plece!

Infidelul Episodul 50 Rezumat: Vor sa plece! Dupa ce s-a intamplat cu Haluk in episodul trecut, lucrurile se pare ca au luat-o razna, de-a dreptul. Aras isi spune ca trebuie sa renunte la toate planurile pe care le avea cu Asya aici. Voiau o casa noua, in care sa isi poata trai linistiti dragostea. Dar daca acum toti il cred pe el vinovat de moartea lui Haluk, nu prea ar fi intelept sa se mai gandeasca la stat aici, cand pot sa se mute altundeva…Ce va urma, totusi, pentru ei? Haideti sa aflam si noi din rezumatul nostru de astazi.

Infidelul Episodul 50 Rezumat: Vor sa plece!

Pana la urma, Aras decide: e timpul sa plece in Anglia. Trebuie sa lase deoparte toate tensiunile de aici, sa o ia pe Asya si sa se duca undeva unde isi pot face si ei ceva al lor. Asya pune in cumpana avantajele si dezavantajele. Isi da si ea seama ca la cum a ajuns sa gandeasca lumea de pe langa ei, le va fi greu daca vor ramane. Asa ca ar tinde sa accepte si sa plece, pana la urma. Dar cu Ali ce sa faca? Baiatul ii spune ca nu are de gand sa paraseasca aceste locuri. Insa, de data aceasta, nu va face nicio scena, daca va dori ca ea sa plece fara el.

Asya se face ca intelege. Isi spune ca o sa se duca totusi cateva zile in Anglia, sa testeze terenul si sa vada cam de ce ar fi nevoie pentru acomodare. In tot acest timp insa, si-ar dori ca Ali sa isi schimbe parerea si sa vrea sa vina si el cu ei. Acesta ar fi scenariul ideal. Volkan parca revine la viata acum ca are puteri cum nu credea ca va avea prea curand. Dupa disparitia lui Haluk el devine practic…barbatul casei, in adevaratul sens al cuvantului. Gonul ii da frau liber si ii spune ca are tot sprijinul ei, acum ca au un dusman comun: pe Aras. Si, evident, Derin si cu el se impaca.

A gasit tabloul

Dar Volkan tot nu poate sa o uite pe Asya. De aceea, nici nu se gandeste sa scape de acel tablou de familie. Crede ca nu o sa il gaseasca nimeni, insa Derin se pare ca o face, pana la urma. Gonul nu vrea nici ea sa piarda timpul. Desi are incredere in Volkan ca va reusi sa faca ceva, stie ca de Asya probabil nu se va atinge. Dar ea nu are nicio problema in a-i face rau dragei noastre. Ba chiar isi doreste sa o faca, pentru ca, dupa ea, adica dupa Gonul, vinovati sunt si Asya si Aras.

Secuk recurge la un gest urat si vrea sa ii arate lui Aras cine e seful. De aceea, da pur si simplu foc la casa acestuia. Desigur, o mare parte din motivcatia sa este ca individul va pleca in curand si sigur nu mai are nevoie de aceasta casa. Toata lumea se sperie, insa. Aras nu scapa fara rani, iar mama acestuia nu scapa fara un soi de atac de panica. Vazand flacarile, ea isi aduce aminte de incendiul acela si parca ii revin in minte tot felul de stari pe care le-a avut si atunci. Acest lucru nu ii face deloc bine, iar Aras se sperie. Ulterior, isi da seama ca, desi nu mai e mult pana cand el si Asya vor pleca, trebuia ca mama lui sa ajunga prima in Anglia. Asa ca il trimite pe Kadir sa o duca, pana va rezolva el totul. In ceea ce il priveste pe Secuk, el decide sa nu depuna plangere impotriva lui, pentru Asya. Dar tot il avertizeaza ca ar face bine sa nu mai aiba idei din acestea referitoare la apropiatii sai.

Infidelul Episodul 50 Rezumat: Planul lui Gonul

Dupa cum v-am spus, Gonul se pare ca nu vrea sa piarda timpul. Si deja s-a gandit la un plan numai bun. Ea discuta cu cineva de la spital sa schimbe niste rezultate de-ale unei paciente pe care le are Asya. A noastra habar nu are de toate acestea si isi face treaba ca la carte. Cu alte cuvinte, pe baza rezultatelor pe cre le primeste, ea ii da un tratament. Insa, avand in vedere ca acel tratament pe care ea tocmai i l-a dat pacientei era pentru alte simptome, care nu erau alte ei, situatia devine una urata rau de tot.

Nestiind ceea ce tocmai a facut, Asya isi termina treaba si se pregateste sa se duca la aeroport. Intre timp, pacienta ia acel tratament si i se face rau. Familia cheama politistii sa se duca dupa a noastra. La aeroport, Volkan isi calca pe orice urma de orgoliu si vine sa o roaga sa nu plece. A noastra insa e hotarata…Doar ca politistii ajung si o iau pe sus. Ce va urma pentru ea? Cum va putea dvoedi ca a fost vorba de o greseala? Ii va iesi planul lui Gonul pana la urma? Vom afla si noi din urmatoarele episoade. Pana la ele insa, haideti si pe pagina de Facebook.