Cate episoade are serialul turcesc Infidelul, de fapt?

Cate episoade are serialul turcesc Infidelul, de fapt? Deoarece a inceput de niste timp productia si deja va putem spune ca am trecut de mult timp de jumatatea lui, multi dintre noi am inceput sa ne intrebam acest lucru. Practic, mai avem mult de petrecut alaturi de personajele acestea, care ne-au devenit asa dragi intr-un timp atat de scurt? Sau gata, suntem pe ultima suta de metri? Raspunsul il vom afla in doar cateva secunde, din articolul nostru de astazi. Nu uitati ca, daca vreti sa afle si prietenii vostri numarul de episoade, puteti sa dati mai departe acest articol pe Facebook. Ne-ar ajuta si pe noi, ca ne-am mandri pentru faptul ca ne citeste lumea.

Cate episoade are serialul turcesc Infidelul, de fapt?

Cate episoade are serialul turcesc Infidelul

Cate episoade are serialul turcesc Infidelul

Incepem cu o veste nu foarte buna: trebuie sa ne pregatim pentru ultimul episod din serialul turcesc Infidelul. Nu mai este foarte mult pana cand va trebui sa ii spunem la revedere Asyei. La momentul scrierii acestui articol, noi suntem in Romania undeva pe la episodul 50 si. Insa, pana la urma, cate episoade are serialul turcesc Infidelul? Ca sa nu va mai tinem pe jar, va spunem ca este vorba despre un numar de 60 de episoade, in total. Asadar, la un calcul simplu, ne putem da seama ca ne-au mai ramas foarte putine intalniri cu personajele.

Desi putem numara pe degete cate episoade ne-au mai ramas din povestea plina de adrenalina a doctoritei Asya, tot va mai dura putin pana cand vom vedea pe micile noastre ecrane ultimul episod din aceasta productie. Stiti de ce, nu? Pentru ca serialul se difuzeaza doar doua zile pe saptamana. Daca era la fel ca la Totul Pentru Familia Mea, unde avem cate 4 episoade pe saptamana, atunci aveam si un ritm mai accelerat, va dati seama. Insa asa, chiar daca mai sunt foarte putine episoade ramase, vor mai trece niste zile bune pana la marele final. Undeva pe la sfarsitul lunii februarie se va difuza sfarsitul serialului Infidelul.

Sambata si vineri sau doar vineri?

Dupa cum v-am spus si intr-un articol precedent, in Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie, ar fi trebuit sa avem un episod nou din serial. Insa nu am avut, spre surprinderea fanilor, care abia asteptau sa vada ce se mai intampla si cum mai incearca Volkan s-o faca pe Asya sa se desparta de Aras. In loc, a fost o editie speciala de la Casa Iubirii.

Ne-am uitat pe grila TV si se pare ca nici sambata urmatoare nu se difuzeaza. De aceea, am inceput sa ne intrebam daca va deveni o generalitate. Sau daca a fost asa doar acum, in perioada Sarbatorilor. Chiar glumea o doamna pe pagina de Facebook ca daca vor continua sa dea doar 1 episod pe saptamana de aici inainte, o sa dureze o gramada pana cand o sa vedem si noi finalul. Acum, nu stim sigur. O sa vedem dupa Sarbatori daca se va reveni la 2 episoade saptamanale sau daca va ramane tot unul. Si daca revenim la 2, tot vor mai fi niste saptamani bune pana se va difuza ultimul episod din Infidelul.

UPDATE: Pana la urma, se pare ca a fost vorba doar de o treaba de Sarbatori. Serialul turcesc Infidelul a revenit la programul normal. Cu alte cuvinte, in prezent, se difuzeaza iar si vineri si sambata. Si probabil ca va ramane asa pana cand se va termina. Mai ales ca nu mai sunt atat de multe episoade ramase din aceasta poveste pe care noi am savurta-o de la bun inceput.