Serialul Infidelul NU va mai fi la TV si sambata! De ce?

Serialul Infidelul NU va mai fi la TV si sambata! De ce? Este o veste pe care noi, cei ce urmarim cu drag peripetiile prin care trece Asya noastra, nu prea am primit-o bine. Dupa ce ca se dadea de putine ori, acum aflam ca o vom vedea si mai rar la TV pe eroina noastra…Si totusi, de ce s-a luat aceasta decizie? Este una temporara sau permanenta? Intrebarile sunt multe, iar noi avem raspunsurile. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Serialul Infidelul NU va mai fi la TV si sambata! De ce?

Serialul Infidelul NU va mai fi la TV si sambata

Serialul Infidelul NU va mai fi la TV si sambata

Saptamana aceasta a circulat un spot publicitar despre serialul turcesc Infidelul, in care ni se spunea ca e doar vinerea. Nici vorba de „vineri si sambata”, asa cum am fost onisnuiti de niste saptamani bune. Initial, ne-am gandit ca poate este vreo greseala. Insa, ulterior, uitandu-ne pe grila TV, am aflat ca da, intr-adevar, Infidelul nu va mai fi si sambata, pe 24 decembrie. Practic, in Ajunul Craciunului, in loc sa vedem ce se mai intampla in relatiile dintre Asya, Aras, Leyla, Derin si Volkan, va trebui sa ne uitam la…altceva.

Insa, la ce anume? Pai, intai de toate, trebuie sa stiti ca, daca sunteti si fani ai emisiunii Casa Iubirii, prezentata de Andreea Mantea, aveti motive de bucurie. Sambata, pe 24 decembrie, stiti probabil deja ca incepe emisiunea de la 16 si dupa de la 19. In general, partea a 2-a se termina la ora 20. Si dupa incepea Infidelul. De data aceasta insa, Casa Iubirii va avea parte de o editie speciala, ce va tine pana la ora 21. Dupa aceea, probabil ca va intrebati de ce nu incepe Infidelul, ca doar e weekend si ne permitem sa stam si pana mai tarziu. Din pacate insa, se pare ca nu, de la 21 nu va incepe serialul nostru, ci un film intitulat Taxi 2 Operatiunea Ninja…

E doar o exceptie sau asa va fi de acum inainte?

Deja parca suntem suparati ca vom avea parte de un singur episod. Insa, evident, vine intrebarea: e doar o exceptie sau asa va fi de aici inainte? Ei bine, dupa episodul 43 difuzat aseara, promo-ul ne-a spus iar ca va fi doar vineri, nu si sambata…Dar haideti sa nu sarim totusi la concluzii pripite. Ne gandim ca si saptamana viitoare va fi la fel pentru ca sunt pregatirile de Revelion si probabil vor mai fi niste editii speciale sau altceva. Nu stim sigur.

Si poate, dupa aceea, se va reveni la portia de 2 episoade saptamanal. Noi o sa fim atenti si daca mai aflam, o sa scriem un articol. Pana atunci insa, haideti la discutii despre acest subiect si pe pagina de Facebook.