Infidelul Episodul 55 Rezumat: Volkan a sarutat-o!

Infidelul Episodul 55 Rezumat: Volkan a sarutat-o! Desi nu prea ar fi trebuit. Se pare trio-ul amoros dintre el, Derin si Asya devine din ce in ce mai incitant si mai…intrigant. Asya nu are de gand sa se lase, iar Derin are de gand sa ii arate ca stie si ea niste trucuri. Acestea fiind spuse, ce va urma? haideti sa aflam impreuna din rezumatul nostru de astazi. Daca vi se pare util, nu uitati ca il puteti da mai departe si pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Infidelul Episodul 55 Rezumat: A plecat suparat

Stim si noi deja din episodul trecut ca Asya l-a ademenit pe Volkan cu o asa-zisa vacanta. Si a facut in asa fel incat sa stie de ea atat Gonul, cat si fata ei. Cand Derin a ajuns si i-a vazut dansand e cei doi pe o melodie pe care o stia prea bine, a crezut ca pur si simplu innebuneste. Apoi, si-a adus aminte ca Asya joaca un joc destul de periculos si nu trebuie sa puna la suflet. Din contra, trebuie sa atace si ea cu propriile ei arme. I-a tot zis ca daca nu face ce spune ea, va da tuturor filmarea cu sarutul dintre Derin si Onur. Dar daca ea, Derin, ii spune prima lui Volkan, ca sa faca practic acea filmare total nula?

Zis si facut. Tanara se uita in ochii lui Volkan si ii zice ca tot ce vede el in jur e doar un joc de-al Asyei. Ea nu il mai iubeste, ci doar se joaca. De unde stie? Pentru ca si ea a facut ceva asemanator cu Onur, cu care s-a si sarutat. Pentru Volkan, valul de informatii pare sa fie prea mult. Intai, ca Asya nu il iubeste de fapt, ci il foloseste doar ca s-o faca pe Derin geloasa si atat. Dupa, ca si Derin a jucat acest joc dizgratios. Si nu in ultimul rand, Derin s-a sarutat cu acel individ…Par a fi prea multe lucruri pentru el, asa ca le lasa pe amandoua cu ochii in soare si pleaca.

Nu mai vrea sa auda de nimeni

El pleaca fara sa ii pese de ce lasa in urma lui. E abatut si nu stie ce sa mai inteleaga. Care din cele doua il iubeste cu adevarat? Derin sau Asya? De fapt, nu. O intrebare mai buna ar fi: oare il iubeste vreuna din ele? Vrand sa gaseasca raspunsuri, el se duce si la Derya, s-o intrebe despre Asya. Insa femeia nu isi da de gol prietena, asa ca Volkan pleaca la fel de nehotarat.

Asya il gaseste la casa parinteasca, dupa ce acesta si-a inchis telefonul, nevrand sa mai auda de nimeni si de nimic. Tot ce vrea e sa isi limpzeasca gandurile… A noastra ajunge la el si vorbeste in legatura ce ceea ce s-a intamplat. Pentru a-si continua planul, doctorita noastra preferata ii spune ca totul este adevarat si ea il iubeste. Nu cum spune rivala ei, ca sunt doar vorbe in vant. Dupa, Derya si Asya discuta despre aceste lucruri. A noastra e de parere ca lucrurile sunt mult mai simple decat le vede Derya. Volkan nu va putea sa se desparta de Derin. Si nu pentru ca ar iubi-o, insa s-a obisnuit prea mult cu puterea pe care i-o dau banii lui Gonul si Haluk si nu va putea niciodata sa se desparta de ei. Asa ca va trebui sa si-o tina pe Derin aproape. Si pe ea, pe Asya, eventual, pe post de…roata de rezerva.

Infidelul Episodul 55 Rezumat: Un alt plan

Asya vrea sa avanseze in planul ei, asa ca trebuie sa il faca iar pe Volkan sa creada tot ce ii spune. Daca nu ar fi facut Derin acele dezvaluiri mai devreme, i-ar fi fost mai usor. Dar asa, va trebui sa o ia aproape de la 0. Intai de toate, trebuie sa il asigure pe Volkan ca sentimentele ei sunt adevarate…Asa ca planuieste cu Derya sa faca altceva. O pune pe aceasta sa vorbeasca cu Volkan si sa ii spuna de un talhar care a intrat la Asya in casa. Atunci, Derya ar trebui sa ii adauge ca Asya nu l-a sunat pe Volkan sa o ajute, pentru ca e suparata pe el din cauza faptului ca nu o crede.

Atunci Volkan se duce acasa la Asya, sa vada despre ce este vorba. Ajuns aici, Asya il ia cu fel de fel de trucuri, ca sa il faca sa ii para rau pentru ca s-a indoit de ea. Atunci Volkan uita de orice si ii spune ca nu vrea nimic mai mult decat sa se impace cu ea. O si saruta, ca sa-i arate ca vorbeste serios, insa a noastra nu il lasa sa se bucure prea mult. Se da la o parte si ii da de inteles ca nu il poate accepta, atata timp cat el nu o lasa pe Derin. Ce va face Volkan? Pana aflam si noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre serialul turcesc Infidelul.