Actrita Cansu Dere este in viata!

Actrita Cansu Dere este in viata! Fanii dansei pot rasufla in sfarsit linistiti, dupa lungi zile pline de spaima. Au fost zvonuri peste zvonuri. Si pur si simplu nu venea nimeni cu vreo dovada ca lucrurile nu stau asa. De aceea, cu cat trecea timpul, cu atat ideile ingrozitoare au inceput sa incolteasca din ce in ce mai tare in gandurile noastre. Astazi insa, putem sa ne linistim si noi. Avem detalii in randurile urmatoare.

Actrita Cansu Dere este in viata!

Zilele acestea, toata atentia, toata grija si toate gandurile noastre bune s-au indreptat asupra Turciei. Probabil stiti deja ce s-a intamplat. Drama de proportii catastrofice a zguduit din temelii multe vieti. Se spune ca, in prezent, sunt undeva in jur de 20.000 de victime. Iar numaratoarea nu se va opri aici, din pacate, pentru ca in fiecare zi, se mai gasesc si alte persoane care nu au reusit sa se salveze… Evident, noi, fanii seralelor turcesti, am inceput sa ne intrebam ce s-a intamplat cu actorii nostri preferati. Nu a durat mult si au aparut zvonuri despre actrita Cansu Dere, care o joaca pe Asya in serialul Infidelul, dar si despre actrita Su Burcu Yazgi Coskun, care o interpreteaza pe Asiye in Totul Pentru Familia Mea.

Practic, despre amandoua s-a spus pe retelele de socializare ca nu ar mai fi in viata. Va dati seama ce a fost in sufletele noastre cand am aflat. Si totusi, am sperat sa fie doar niste simple zvonuri. La scurt timp, Asiye a postat pe Instagram-ul ei ca ar fi bine. Si asa, practic, a mai ramas doar Cansu Dere. Dar a trecut o zi, au trecut doua si actrita nu a postat nimic nici pe Facebook, nici pe Instagram, asigurandu-si fanii ca este bine. Acest lucru a alimentat si mai mult temerile noastre…Pana cand a aparut o imagine in presa, unde o putem vedea pe draga noastra, alaturi de altii cu suflet mare, ce incearca sa salveze ce se poate… Atentie, poza nu este de foarte buna calitate, insa ne confirma ceea ce voiam sa stim: actrita Cansu Dere este in viata. Si asta este tot ce conteaza. Uitati si poza, aparuta astazi peste tot:

Actrita Cansu Dere este in viata

Actrita Cansu Dere este in viata

De ce nu a postat nimic Cansu Dere pe contul ei de Instagram?

Bun, acum suntem linistiti. Draga noastra este bine. Insa, vine intrebarea: De ce nu a postat ceva, orice pe contul ei de Instagram sau pe o alta retea de socializare? Un simplu mesaj de genul „Sunt bine” probabil ca ne-ar fi scutit de atatea si atatea griji. Insa, e vorba de de altceva aici, de un gest pentru care o apreciem enorm pe doamna Dere. Ganditi-va asa: dansa a ales sa fie alaturi de semenii sai. De cum a vazut ce s-a intamplat, s-a bagat la ajutoare. In poza de mai sus, o vedem la treaba, alaturi de alte persoane cu suflet mare, cared incearca sa salveze ce se mai poate.

Practic, actrita nu a postat nimic pentru ca nu a avut timp. A vrut intai de toate sa isi ajute semenii, iar pentru asta, jos palaria. Nu trebuie judecata, ba din contra, trebuie aplaudata. Nu i s-a urcat faima la cap sub nicio forma. Si si-a spus ca e mai mare nevoie de ea acolo, printre oamenii ei dragi, decat pe retelele de socializare. Gasiti contul dansei de IG aici. Pentru gestul ei frumos, noi spunem ca merita sa o urmariti, daca nu o faceti deja. Daca si voi va bucurati ca draga noastra este bine, nu uitati ca puteti sa dati mai departe acest articol pe Facebook, ca sa afle toti fanii actritei.