Mehdi paraseste serialul turcesc Prizoniera Destinului!

Mehdi paraseste serialul turcesc Prizoniera Destinului! Vestea a picat ca un trasnet, de-a dreptul. Niciunul dintre fanii indragitei productii nu s-ar fi asteptat ca fix protagonistul sa plece. Insa, iata ca este adevarat. Haideti sa aflam mai multe detalii.

Mehdi paraseste serialul turcesc Prizoniera Destinului!

Din pacate, este adevarat. Ne-am fi asteptat sa fie un soi de gluma de 1 aprilie sau altceva, insa nu. Acesta e cruntul adevar. Actorul Ibrahim Celikkol, care il joaca pe Mehdi, nu va mai face parte din distributia serialului Prizoniera Destinului. In schimb, el va face echipa cu o alta actrita, intr-un nou serial. Va vom da mai multe detalii despre noul lui proiect intr-un articol ulterior.

Pana atunci insa, trebuie sa rumegam aceasta informatie venita parca de nicaieri. Cine s-ar fi asteptat ca fix unul dintre personajele principale sa dispara? Desigur, poate veti spune ca nu e prima data. Si intr-adevar, au mai fost productii in care s-a intamplat acest lucru. Doua care ne vin in minte ar fi Ali din Dragoste si Ura si Halit din Pretul Fericirii. Ei si-au gasit sfarsitul inainte de…finalul efectiv al serialelor in care i-am vazut. Doar ca, lucrurile sunt cu totul si cu totul altfel aici. De ce? Pai, Ali s-a dus in ultimele episoade, iar Halit a disparut abia in sezonul 4 al productiei.

Prizoniera Destinului inca este un serial tanar, daca ne permiteti sa il numim asa. Nici nu a ajuns la episodul 50, dar iata ca va trebui sa continue fara protagonist. Intr-adevar, e o miscare care nu stim cum va fi primita de public. E posibil ca audientele sa scada, din cauza acestei disparitii. Mehdi avea si are multi fani, atat printre telespectatorii din Turcia, cat si printre cei din Romania.

Ce se va intampla mai departe in Prizoniera Destinului?

Pentru actorul Ibrahim Celikkol si personajul sau Mehdi am aflat ce va urma. Insa, ramane intrebarea: ce se va intampla mai departe in acest serial? Ce turnura vor lua lucrurile si cum va evolua actiunea si relatiile dintre personaje? Zeynep va ramane fara o sursa de stres, dupa ce dispare Mehdi. Dar cu siguranta ca ii va parea rau.

Avocatul va ramane in prim plan, pentru un timp. Unii ar putea spune chiar ca in scurt timp, ii va lua locul lui Mehdi. E posibil, insa ramane sa vedem. Pana aflam noi ce se va intampla in noile episoade din peripetiile lui Zeynep, vrem sa va intrebam: va pare rau ca Mehdi paraseste serialul turcesc Prizoniera Destinului? Sau, din contra, va bucurati? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook, sa stiti.