Pilot are un proiect nou!

Pilot are un proiect nou! Indragitul actor Burak Serdar Sanal, care l-a jucat superb pe Pilot, fratele lui Ali din serialul turcesc Dragoste si Secrete, are un nou proiect. Inca nu se stiu prea multe detalii, caci e o stire ca painea calda, adica abia scoasa din cuptor. Insa, noi n-am mai putut de bucurie ca il vom revedea pe acest popular actor, pe care multi dintre noi il indragim si am zis sa va anuntam. Haideti sa vedem ce stim pana in prezent despre noul proiect.

Pilot are un proiect nou!

Noul serial in care Burak Serdar Sanal isi va putea exercita talentul de actor se numeste Adim Basi Kafe. Mai stim si ca serialul se va difuza in prima faza pe o platforma online, nu la un post de televiziune. Insa, probabil ca daca va fi indeajuns de popular si va prinde la public, va putea trece si pe TV. In cadrul acestuia, el o va avea pe superba Zeynep Camci ca partenera.

Povestea inca este invaluita in mister, insa, daca e sa ne luam dupa titlu…va avea o cafenea poate ca spatiul central. Poate personajul lui Zeynep va lucra acolo si personajul lui Burak va trece linistit sa isi ia o cafea, dupa care se indragostesc. Cert este ca totul se afla la nivel de speculatie in acest moment. Nici macar nu stim daca e comedie sau drama. Dar, daca se mai anunta ceva intre timp, probabil ca va vom scrie un articol separat, cu prezentarea.

Vremuri grele dupa despartire

In ultima vreme, actorul sa stiti ca nu a avut cine stie ce zile usoare. Nu demult, va dadeam stirea care atat pe noi, cat si pe multi altii ii soca. Dupa o relatie frumoasa, Burak si Ozgu Kaya anuntau ca se despart. Pentru cei care nu stiu, cei 2 actori s-au indragostit pe platourile de filmare ale productiei Dragoste si Secrete. Aici, Burak l-a interpretat pe Ali, un rebel adevarat. El era fratele protagonistului, respectiv Ali. Iar domnisoara Kaya o juca pe Sevda, protagonista.

In serial nu au avut treaba unul cu celalalt, dar in afara platourilor, Burak Serdar Sanal si Ozgu Kaya s-au iubit frumos. Si abia asteptam sa ne anunte fie ca se casatoresc, fie ca asteapta un copil. Insa ceea ce ne-au anuntat ei, ne-a socat. Nimeni nu se astepta ca tocmai ei sa se desparta. Insa…iata ca s-a intamplat. Cert este ca ne bucuram pentru Burak, ca are acest proiect nou. Avand ce sa faca, probabil ca ii va fi putin mai usor sa treaca peste despartirea de Ozgu. Daca vreti sa va mai aduceti aminte de perioada in care se difuza serialul cu ei 2, sa stiti ca va puteti uita la pozele de pe pagina de Facebook.