Cate episoade are Hercai?

Cate episoade are Hercai? In cate peripetii se vor mai avanta dragii nostri de Reyyan si Miran? Deja multi dintre telespectatori au inceput sa se intrebe…Astazi, in acest articol, ne-am gandit sa va spunem cu subiect si predicat cat timp mai putem sa ii vedem pe eroii care ne fac serile mai frumoase.

Cate episoade are Hercai?

Nu am vrea sa va retinem prea mult. Tocmai de aceea, vom incerca sa va spunem rapid cate episoade are Hercai, acest serial superb de care ne-am indragostit. Inainte de toate, putem sa rasuflam usurati, caci nu este un serial tocmai scurt. Nu se compara cu Gulperi, Dragoste si Secrete sau Nemilosul Istanbul, care au fost destul de scurte, trebuie sa recunoastem.

Hercai va avea cu niste zeci de episoade mai mult. Si, ca sa nu va mai tinem pe jar, putem sa va dam si un numar exact. Asadar si prin urmare, Hercai va avea un numar de 69 de episoade. Dupa aceea, cortina va cadea, povestea se va termina, iar noi vom astepta un nou serial care sa ne placa si sa ne faca sa ne strangem in fata micilor ecrane. In Turcia, acesta va fi numarul final de episoade.

In Romania e posibil sa fie 70 sau poate putin peste 70. Nu va ganditi ca suntem noi mai cu mot si fac turcii episoade in plus pentru noi. Nici pe departe. Doar ca, episoadele sunt putin mai scurte la noi decat in difuzarea lor originala, din Turcia. Si uite asa, 10 minute azi, 10 minute maine si se aduna de inca un episod sau poate doua.

Hercai, un serial fascinant

Inca de la primele episoade, telespectatorii din Romania au fost fascinati de-a dreptul de povestea incalcita din serialul turcesc Hercai. Reyyan si Miran, protagonistii, ne-au intrat la suflet si acum asteptam cu drag prima parte a saptamanii, ca sa vedem ce se mai intampla. Lunea, martea, dar si miercurea, deja stim pe ce post e televizorul.

Peripetiile celor 2 indragostiti sunt unele dintre cele mai complexe, fapt care ne si atrage, trebuie sa recunoastem. Adica, cine se astepta ca fix dusmanul lui Miran sa fie chiar tatal lui? Sau cine ar fi crezut in primele episoade ca draguta bunicuta a lui Miran, Azize, e…fix opusul a ceea ce o credeam noi a fi? Astfel de rasturnari de situatie ne fac pana la urma sa stam piliti de ecrane. Revenind insa la subiectul articolului, vrem sa va intrebam: vi se pare ca sunt putine episoade in total? Ati fi vrut sa il mai lungeasca? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook, unde se pot aduna fanii Hercai.