Serialul Hercai se va difuza de luni pana vineri!

Serialul Hercai se va difuza de luni pana vineri! E bucurie mare printre telespectatori. Dupa niste luni bune in care parca au primit cu lingurita episoadele, toti cei care urmaresc peripetiile protagonistilor vor primi, in sfarsit…felul principal. Nu vor mai fi doar 3 episoade saptamanal, ci 5. Parca suna altfel, nu-i asa? Dar de ce abia acum? De unde pana unde? Aflam tot ce trebuie din prezentul articol.

Serialul Hercai se va difuza de luni pana vineri

Serialul Hercai se va difuza de luni pana vineri

Serialul Hercai se va difuza de luni pana vineri

Stim cu totii emisiunea-fenomen Survivor Romania, nu-i asa? Din luna ianuarie, ea a fost difuzata de joi si pana duminica. Toata lumea a fost innbunita dupa ce se intampla cu concurentii in Republica Dominicana. Iar acest lucru s-a vazut si in audiente. Pana la urma, Survivor s-a termina zilele trecute. Zannidache a castigat sezonul al 2-lea. Practic, s-a -au eliberat si zilele de joi si de vineri. Si ce altceva sa pui in serile acestea, daca nu serialul turcesc Hercai?

E o veste cat se poate de buna pentru noi, cei carora ne plac serialele turcesti. Sa va spunem sincer, 3 episoade in fiecare saptamana par cam putine. Adica hai, de luni pana marti si de marti pana miercuri, mai e cum mai e. Esti la curent cu ce se intampla. Dar de miercuri si pana la inceputul saptamanii urmatoare uitam tot. Sau ne aduceam aminte cu greu. Si nici nu aveam la inceput de episod „Din episoadele trecute…”, adica o rubrica sa ne spuna ce se intamplase cu o saptamana in urma.

Cate episoade mai sunt din Hercai?

Trebuie sa va mai spunem ca am mai aflat niste vesti despre Hercai. De exemplu, stim cate episoade mai sunt din serial, dar si data cand se va difuza ultimul episod. Da, da, din pacate, nu mai este mult si peripetiile dragilor nostri nu vor mai fi pe micile noastre ecrane. Si nici nu vrem sa va tinem pe jar. Asa ca va vom spune tot ceea ce trebuie sa mai stiti.

In primul rand, data la care se va difuza ultimul episod din Hercai este 23 iulie, dupa cum v-am spus si in alt articol. Da, nu este niciun fel de greseala. Stim ca 23 pica vinerea, dar, dupa cum v-am spus, de acum si pana se termina va fi in toate cele 5 zile lucratoare ale saptamanii. Asadar, intr-o vineri seara, va trebui sa le facem cu mana lui Reyyan si Miran. Puteti afla prin ce vor trece dragii nostri in ultimele peripetii din rezumatul episodului final din Hercai, pe care vi l-am facut deja. Si din aceasta informatie simpla legata de data la care se termina, ne putem da seama si cate episoade au mai ramas. In total, vor fi 75 de episoade. Adica cu 6 mai multe decat in difuzarea din Turcia. Desigur, acest lucru se intampla pentru ca la noi s-au mai scurtat episoadele.

In concluzie, avem si motive de bucurie, cat si motive de tristete. Da, ne bucuram ca Hercai va fi de luni pana vineri. In acelasi timp, ne pare si rau ca nu mai sunt multe episoade. Cert este ca a fost un serial bun. Si inca ne putem bucura de toate aceste episoade. Si putem vorbi despre ce se mai intampla in ele si pe pagina de Facebook, sa stiti.