Cand se termina serialul turcesc Hercai?

Cand se termina serialul turcesc Hercai? Aceasta este intrebarea de pe buzele tuturor telespectatorilor ce au urmarit, episod de episod, evolutia relatiei dintre Miran si Reyyan. Daca pana acum, totul era in ceata, nestiindu-se data exacta a difuzarii ultimului episod din Hercai, astazi trebuie sa va spunem un lucru: am aflat cand se va da la TV episodul final. In cele ce urmeaza, va vom spune cand sa va asteptati la plecarea celor 2 protagonisti, dar si alte detalii. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Cand se termina serialul turcesc Hercai?

Cand se termina serialul turcesc Hercai

Cand se termina serialul turcesc Hercai

Acum cateva luni, incepea frumos o poveste de dragoste de-a dreptul surprinzatoare. Miran voia o razbunare in care sa o implice si pe Reyyan. A crezut ca o poate face pe tanara sa se indragosteasca de el, urmand sa se foloseasca de acest lucru pentru a-i distruge pe cei ce ii credea vinovati de dramele din viata lui. Pana la urma, stim cu totii ce s-a intamplat. S-a indragostit de ea, ea a inceput sa il placa si de aici a inceput o serie de peripetii, care mai de care mai surprinzatoare. Unii dusmani s-au dovedit a fi, de fapt prieteni, in timp ce apropiatii si-au aratat adevarata fata.

Au trecut zecile de episoade si noi ne-am atasat din ce in ce mai mult de ei. Iar acum, cand ne gandim ca trebuie sa ii lasam sa plece, parca ne cuprind asa, niste sentimente de anxietate. Insa, ca orice alt serial turcesc, trebuie sa se termine odata si odata. Astfel, data cand se termina serialul turcesc Hercai este 23 iulie. Da, da, nu mai e prea mult pana atunci. Si chiar si asa, e destul timp ca sa putem sa procesam informatiile.

Ce se intampla in ultimul episod din Hercai?

Finalul este unul de-a dreptul superb. Puteti afla pe larg ce se intampla din rezumatul ultimului episod, pe care l-am scris deja. Il gasiti pe site. Nasuh si Azize ii surprind pe toti cu deciziile lor de ultim moment. In acelasi timp, Reyyan primeste 2 vesti care o zguduie. Una de tristete si alta de fericire. Planurile ei si ale lui Miran devin unele nobile, dupa pierderea suferita. Viitorul lor va fi unul frumos, deoarece vor ramane acolo unul langa altul.

Insa, una peste alta, totul pare a se termina cu bine. Nu este un serial care sa se sfarseasca urat, lucru care nu poate decat sa ne bucure. Dragii nostri se regasesc intr-un punct in care sunt fericiti cu ei insisi si cu toti cei din jur. Aproape ca nici lor nu le vine sa creada ca a mai rasarit si pe strada lor soarele. Dar iata ca Reyyan si Miran ne parasesc zu zambetul pe buze. Daca vreti sa vorbiti si cu alti telespectatori despre serial, va invitam si pe pagina de Facebook.