Nermin sau Sakine? Care este cea mai buna mama pentru Zeynep?

Nermin sau Sakine? Care este cea mai buna mama pentru Zeynep? E una dintre cele mai grele intrebari, insa, pana la urma, trebuie sa ne hotaram. Luam avantajele, dezavantajele si la final, tragem linie, alegand-o pe cea care ar fi cea mai in masura sa fie numita mama lui Zeynep. Desigur, stim ca fiecare are fanii ei, insa e nevoie sa luam o decizie. Haideti sa vedem.

Nermin e mai cerebrala

Daca ar fi sa numim principala trasatura de caracter a lui Nermin, personajul interpretat de actrita Senan Kara, aceasta ar fi fara doar si poate cerebralitatea. Cu alte cuvinte, ea este o femeie putin mai rece, dar incearca de fiecare data sa treaca prin filtrul gandirii ceea ce i se intampla. Apoi, actioneaza in consecinta. De multe ori am vazut ca i-a ajutat acest fel de gandire. Caci pana la urma, sentimentele, desi sunt frumoase, ne pot face sa luam decizii pripite, care ne vor afecta pana la urma.

Nermin a fost alaturi de Zeynep o buna parte din viata ei si a urmarit-o crescand. Putem spune chiar ca a contribuit foarte mult la fel in care tanara se prezinta astazi in societate. A invatat-o sa se poarte, sa vorbeasca, dar si sa raspunda. Practic, a pregatit-o pentru o viata luxoasa, in inalta societate, asigurandu-se ca nimeni, niciodata nu va putea sa stie ca a plecat dintr-un cartier saracacios.

Sakine gandeste cu inima

De cealalta parte o avem pe Sakine. E o diferenta ca de la cer la pamant intre ea si Nermin. Daca prima foloseste intotdeauna creierul cand ia o decizie, iata ca Sakine se lasa condusa de inima. Nu spunem ca e neaparat rau, insa uneori, aceasta modalitate de a reactiona o poate afecta rau. Stim cu totii cat de greu e, de exemplu, cand decidem sa mai dam a 2-a sansa cuiva, din dragoste. Si suntem dezamagiti, ramanand cu un gust amar in gura si cu un sentiment de tradare.

Zeynep mosteneste si trasaturi de la Sakine, ceea ce o face de multe ori sa fie vulnerabila in fata vicisitudinilor vietii. De cate ori nu si-a spus ea ca Mehdi se va schimba, desi toate semnele ii aratau ca, din punct de vedere logic, nu exista nicio sansa? Si totusi, a incercat de atatea ori.

Nermin sau Sakine?

Nermin sau Sakine

Nermin sau Sakine

Asadar, Nermin e mama mai cerebrala, pe cand Sakine cea simpla, care se lasa adesea condusa de ceea ce ii spune inima. Fiecare tip de comportament reprezinta atat avantaje, cat si dezavantaje, desigur. Tocmai de aceea e grea aceasta alegere dintre Nermin sau Sakine.

Si mai au si fani fiecare. Adica nu e ca si cand una e urata de public, pe cand cealalta nu. Asadar, suntem tare curiosi sa aflam care credeti pana la urma ca ar fi alegerea ideala pentru draga noastra. Care dintre ele credeti ca ar fi cea mai buna pentru Zeynep in continuare? Ar trebui Zeynep sa puna in practica invatamintele de la Nermin sau pe cele de la Sakine pentru a-i fi bine pe mai departe? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook.