Surpriza neplacuta pentru fanii Prizoniera Destinului

Surpriza neplacuta pentru fanii Prizoniera Destinului: superbul serial turcesc se va vedea mai putin pe micile ecrane. Insa, de unde pana unde? De ce aceasta schimbare la doar cateva episoade difuzate? E timpul sa aflam din randurile urmatoare.

Surpriza neplacuta pentru fanii Prizoniera Destinului

surpriza neplacuta pentru fanii Prizoniera Destinului

surpriza neplacuta pentru fanii Prizoniera Destinului

Miercuri seara, de la ora 20, telespectatorii s-au adunat in fata televizoarelor, ca sa urmareasca noile peripetii ale lui Zeynep si Mehdi, despre care puteti afla si din rezumatul episodului 9, daca nu ati apucat inca sa il urmariti. Totul bine, a trecut o ora, s-a facut 21, a mai trecut o ora, s-a facut 10 seara. Nimeni nu se astepta la ce avea sa urmeze. In loc sa mai fie inca o ora la TV serialul, adica pana la ora 23, s-a terminat cu o jumatate de ora mai devreme. Persoanele care urmareau serialul au ramas asa, cu gura cascata, cand au vazut ca scrie ”Sfarsitul episodului” la ora 10 si jumatate seara.

Insa, de ce aceasta schimbare brusca? Pai, a inceput iarasi un alt serial, de data aceasta unul in engleza. E vorba despre Familia Medici Conducatorii Florentei, care a mai fost difuzat pe postul de televiziune. Si totusi, iata ca, daca s-a terminat Bravo ai stil! Celebrities, trebuia inlocuit slotul orar cu ceva. Cand am auzit ca incepe iar Familia Medici, nu ne-am speriat. Nu stiam ca, din cauza lui, Prizoniera Destinului va avea episoadele mai scurte.

O mutare care i-ar putea supara pe multi

Asadar, iata ca avem parte de o schimbare care pentru multi cu siguranta ca e neplacuta. Si e una care probabil ca va dura pana se termina Prizoniera Destinului. Astfel, in zilele de miercuri, joi si vineri, serialul turcesc se va termina la ora 22:30. Luni si marti s-ar parea ca episoadele vor ramane pana la ora 23, desi nu am baga mana in foc.

Ce parere aveti despre aceasta veste neplacuta? Credeti ca va afecta audienta faptul ca s-au scurtat episoadele? Ne puteti spune ce credeti si pe pagina de Facebook.