Cate episoade are serialul Prizoniera Destinului?

Cate episoade are serialul Prizoniera Destinului? Deja telespectatorii incep sa se intrebe cat timp vor putea fi alaturi de personajele lor dragi. Zeynep si Mehdi ne-au intrat in suflete, fapt pentru care ne dorim sa ii urmarim cat mai mult posibil. Insa, nu depinde intotdeauna de noi, ci de producatorii serialului. In cele ce urmeaza, vom afla pe larg cam cat timp mai putem sa ii vedem pe eroii nostri.

Depindem de difuzarea din Turcia

Cate episoade are serialul Prizoniera Destinului

Cate episoade are serialul Prizoniera Destinului

Inainte de toate, trebuie sa intelegeti ca noi depindem de difuzarea serialului din Turcia. Daca acolo nu e atat de bine primit, evident ca nu se mai face, ca nu mai exista bani pentru finantare. Din fericire insa, serialul turcesc Prizoniera Destinului se pare ca o duce bine in audiente. Serialul inceput in 2019 este deja la al 2-lea sezon.

Si aici intervine un alt lucru pe care trebuie sa il stiti. In Turcia, exista pauze destul de lungi intre sezoane. In general, un sezon se termina la inceputul verii, iar urmatorul incepe in toamna. Astfel, primul sezon din Prizoniera Destinului s-a terminat in Turcia la inceputul verii anului 2020. Iar in toamna, acum cateva luni, a inceput cel de-al 2-lea. Noi avem norocul sa primim toate episoadele unul dupa altul, in general. De exemplu, la Nemilosul Istanbul, primul sezon a fost foarte scurt, de sub 10 episoade, iar al 2-lea mult mai lung. Noi n-a trebuit sa asteptam, ci am avut toate episoadele, unele dupa altele. Dar serialul era deja terminat la ei cand a inceput la noi.

Cate episoade are serialul Prizoniera Destinului?

Insa, la Prizoniera Destinului e alta mancare de peste. De ce? Pai, el inca se difuzeaza in Turcia. Si e putina bataie de cap cu licentele de difuzare. In orice caz, ideea este urmatoarea: primul sezon din Prizoniera Destinului are 12 episoade. Pe acestea le-am primit si noi deja. Al 2-lea a ajuns in Turcia la episodul cu numarul 14 si cu siguranta ca va mai continua. Daca stam sa le adunam, deja avem 26 de episoade la momentul scrierii acestui articol. Si cu siguranta ca vor urma si altele, caci sezonul 2 e undeva pe la jumatate in Turcia.

Daca lucrurile vor decurge normal si al 2-lea sezon in Turcia se va termina cand trebuie, adica in iunie, haideti sa facem un calcul. Avem 4 episoade pe luna. Din ianuarie si pana in iunie sunt 6 luni, a cate 4 episoade, vin inca 24 de episoade. Astfel, in total, ar fi 50. Desigur, dupa acestea, pot urma si altele, daca va fi si sezonul al 3-lea sau nu.

La noi, s-au scurtat episoadele

Bun, asadar, ar urma sa avem in jur de 50 de episoade sigure, daca se va filma in ritm normal. La noi in Romania probabil ca din acestea 50 se vor face in jur de 60. V-am spus si recent ca episoadele au fost scurtate. In loc sa fie de la 20 la 23, acum Prizoniera Destinului se termina la 22:30. Astfel, actiunea se va intine pe mult mai multe episoade, chiar daca, in definitiv, va fi aceeasi ca in Turcia. Insa, si aici intervin niste factori.

Da, noi ne apropiem de episodul 20 la difuzarea din Romania. In Turcia, dupa cum v-am spus, s-a ajuns la episodul 26. Saptamana viitoare urmeaza al 27-lea la ei. Insa, cat se mai poate mentine ritmul actual de difuzare? Noi avem 5 episoade in fiecare saptamana, iar ei 1 singur. In scurt timp, in Romania va trebui sa se opreasca difuzarea, caci nu vor mai fi episoade disponibile si nici sa avem tot un episod pe saptamana ca in Turcia parca nu ar suna bine. De aceea, ne gandim ca in luna ianuarie se va termina serialul turcesc Prizoniera Destinului.

Dupa aceea, va rula un alt serial, pana cand se vor aduna indeajuns de multe episoade din peripetiile lui Zeynep si Mehdi pentru a putea reveni. Acum ca ati aflat cate episoade are serialul Prizoniera Destinului, voi ce v-ati dori? Sa ajungem la doar 1 episod pe saptamana difuzat si la noi sau sa se intrerupa pana cand vor fi iarasi indeajuns de multe episoade pentru 5 difuzari per saptamana? Ne puteti spune si pe Facebook.