Cate episoade are Doctorul Minune?

Cate episoade are Doctorul Minune? Serialul turcesc care ne-a fascinat pe toti inca din primele episoade e un subiect fierbinte de discutie. Multora a inceput sa le placa inceputul de relatie pe care il au Ali si Nazli. De asemenea, cazurile pe care le vedem episod de episod ne fascineaza, fara doar si poate. Insa deja unii dintre telespectatori au inceput sa se intrebe cate episoade vor fi in total din aceasta superba productie.

Mai e putin pana la ultimul episod din Doctorul Minune sau, din contra, mai putem sta linistiti mult si bine? La aceste intrebari va vom raspunde in cadrul articolului de astazi. Daca il considerati util, nu uitati sa il distribuiti, caci ne bucuram tare mult ca articolele noastre sa ajunga la cat mai multi fani ai serialelor turcesti.

Cate episoade are Doctorul Minune?

Cate episoade are Doctorul Minune

Cate episoade are Doctorul Minune

Incepem prin a va spune ca, in teorie, putem sa mai stam linistiti o perioada. De ce? Pai, Doctorul Minune nu este un serial scurt. Adica nu e ca Dragoste si Secrete sau Gulperi, care abia au ajuns la numarul 30 in ceea ce priveste episoadele. E chiar si mai lung decat Nehir, despre care v-am spus acum putin timp cate episoade are. Bun, dar pana la urma, cate sunt? In Turcia, Doctorul Minune (Mucize Doktor) a avut nu mai putin de 64 de episoade. Da, da, chiar sunt multe. Dintre cele recente, parca doar Hercai a fost mai lung.

Noi in prezent n-am ajuns nici macar la episodul 20. Asadar, putem spune ca inca suntem la inceputul acestei superbe povesti de dragoste. Pentru ca da, pana la urma, Ali si Nazli vor deveni mai mult decat niste simpli colegi la spital. Nu va spunem inca prea multe despre cum se va intampla.

Sa nu uitam de un lucru

Ar insemna sa va stricam surpriza. Insa, pe parcurs, pas cu pas si rezumat cu rezumat, veti afla. Cazurile vor deveni din ce in ce mai diverse, iar dragostea din ce in ce mai profunda. Desigur, vor exista si fel de fel de obstacole, iar stresul si nervii vor cauza unoeri scene urate…

Trebuie sa stiti ca e foarte posibil ca, pana la urma, noi sa avem putin mai mult de 64 de episoade. De unde pana unde? Reluam vechea vorba pe care o spunem aproape de fiecare data. La noi, in Romania, cel putin in ultima vreme, nu mai exista episod intreg. Adica un episod normal de vreo 3 ore, cat e in Turcia, la noi se transforma intr-un episod de 2 ore jumate si restul se duce la urmatorul episod. Si asa, ajungem ca, la final, desi e aceeasi actiune, sa avem un numar diferit de episoade.

Ali va evolua

Din doctorul sfios pe care l-am gasit in episodul 1 din Doctorul Minune, Ali vaevoua pe parcursul episoadelor si va deveni un adevarat punct de sprijin pentru Nazli. In acelasi timp, Ferman va avea de infruntat o gramada de greutati, daca va dori sa aiba o relatie cu persoana pe care o iubeste, de fapt.

Ce parere aveti? Va bucurati ca vom mai avea multe episoade in care sa ne bucuram de personaje? Sau, din contra, nu prea va place serialul? Ne puteti spune fie aici, pe site, fie pe pagina de FB unde mai vorbim despre Doctorul Minune. Nu uitati ca noi suntem aici sa va aducem vestile despre seriale turcesti in fiecare zi. Avem rezumate, biografii si stiri. Daca urmariti cu interes acest tip de seriale, poate ar fi o idee buna sa utilizati formularul de abonare de pe site. Nu va costa nimic si se poate dovedi foarte util. De ce? Pentru ca, odata ce veti fi pe lista abonatilor, veti primi notificare ca am postat. Astfel, veti fi printre primii care afla ce e nou.