Doctorul Minune Episodul 19 Rezumat: Pare imposibil!

Doctorul Minune Episodul 19 Rezumat: Pare imposibil! Ali si echipa sunt pusi in fata unui caz destul de greu. Iar reusita operatiei care trebuie facuta va insemna 2 vieti noi pentru 2 paciente. Insa, vor reusi la timp sa gaseasca solutiile salvatoare?

Doctorul Minune Episodul 19 Rezumat: Hai ca a fost bine

Doctorul Minune Episodul 19 Rezumat

Doctorul Minune Episodul 19 Rezumat

Nazli a avut ceva indoieli in privinta intalbnirii cu Ali. Aproape ca nici nu voia sa se duca, dar, pana la urma, a acceptat. Si se pare ca a facut bine, daca ar fi sa ne luam dupa expresia feti sale. Dar ne-o spune si ea, atunci cand discuta cu Aceyla. Ea adauga si faptul ca, desi inca mai are anumite ezitari, vrea sa incerce ceva cu doctorasul cel nou, caci nu se stie niciodata unde vor ajunge lucrurile. Si Ali al nostru e fericit de felul in care a iesit intalnirea de la balci.

Noaptea se asterne peste toti, dandu-le frau liber viselor, dar dimineata ii gaseste agitati si plini de teama. Ferman s-a suparat pe toti rezidentii si vrea sa le dea un test. Pentru el, toti trebuie sa reia toate cazurile pe care le-au avut in ultimele 12 luni si sa stie detalii despre ele. Daca pentru niciunul dintre rezidenti nu e usor sa stie atatea lucruri, pentru Ali e floare la ureche. Tinem sa va amintim ca el are sindromul savantului. Acesta il face, pe scurt, mult mai destept decat toti din incapere. Ferman isi aduce aminte si se gandeste la ceva pentru ca el sa aiba sanse egale cu toata lumea. Asa ca, pe el nu-l pune sa citeasca despre toate cazurile din ultimele 12 luni. In schimb, pentru test, el va trebui sa stie detalii despre cazurile din ultimul deceniu.

Separarea

Pe langa testul acesta, cei din spitalul lui Beliz vor mai trebui sa dea un extemporal greu: un caz al unor siameze, care vor sa aiba vieti separate. O astfel de separare insa este foarte grea. O simpla greseala si se pot termina nu una, ci doua vieti. Echipa se pune pe treaba,caci timpul este limtat. Apar si obstacolele, dar, cu putin ajutor si cu niste idei geniale de-ale lui Ali, totul este bine. Chiar si asa, Ali trebuie sa aiba in continuare grija la felul in care vorbeste. De multe ori poate sa deranjeze fara sa isi dea seama…

Niste franturi de discutie ale lui Tanju si Kivilcim il fac pe al nostru sa devina tare, tare trist. Kivilcim spune ca pentru Nazli, el nu e decat ceva care o stopeaza din a-si atinge propriul potential. Saracutul de el chiar crede aceste vorbe si isi da seama ca fericirea pe care abia incepuse sa o simta se va transforma in frustrare si ura. Asa se spunea si despre fratele lui, care nu mai e. Ca el, Ali, pentru el nu a fost decat o greutate pe umeri. Si asa, brusc, al nostru isi aduce aminte de toate acestea si putin lipseste sa nu izbucneasca in lacrimi.

Adil il inveseleste

Pentru Adil, sa il vada trist pe Ali e printre cele mai neplacute lucruri. Iar in ultima vreme, s-a intamplat destul de des, trebuie sa recunoastem. Integrarea protejatului sau in colectivul de la spital nu a fost si nu este atat de usoara. Intotdeauna se pare ca intervine ceva si tot ce s-a construit pare sa cedeze. Asa cum se intampla si acum. Fix cand Ali se bucura ca Nazli il place si cand Ferman se intelegea extraordinar cu el, apare aceasta problema. Trebuie sa il ajute, ca doar e ca o figura paterna pentru el. Insa, cum sa il convinga de faptul ca el nu a fost o povara pentru fratele sau?

Deoarece doar vorbele sale nu au greutatea necesara, Adil reusested sa gaseasca inca 2persoane care sa il convinga pe Ali: un prieten bun de-al fratelui sau, dar si o profesoara a acestuia. La cererea lui, acestia ii spun prin niste video ca niciodata nu a fost vorba ca fratele sau sa il fi considerat o povara. Dupa ce ii aude, Ali incepe sa se simta mai bine, din fericire.

Doctorul Minune episodul 19 Rezumat: Un gol care nu mai este

Afla si Nazli de parerea proasta pe care si-a facut Ali despre el si despre relatia dintre ei. Si, la fel ca toata lumea, ea tine sa il asigure ca e doar un zvon care nu se stie de unde a pornit. Ali e cat se poate de bucuros cand afla chiar de la ea, de la fata pe cared o place, ca nu e un obstacol in calea fericirii ei. A noasta isi deschide sufletul, vrand sa il faca sa intelegaa pe Ali cine e el pentru ea, de fapt. Asa ca ii spune ca inainte ca el sa ajunga in colectivul lor, ea se simtea de-a dreptul pierduta. Parca lipsea ceva din viata ei, ceva ce nu putea explica.

Dar, dupa ce l-a vazut pentru prima data, dar mai ales dupa ce si-a dat seama de felul sau de a fi, nu s-a mai simtit asa pierduta. Ceva ii tot spunea ca lucrurile vor fi din ce in ce mai bune. Ali o asculta cu atentie si face ochii mari. Pe de o parte, e surprins de sinceritatea lui Nazli. Saii povestesti asa ceva unui om pe care totusi nu il cunosti de mult timp, necesita o mare putere. Pe de alta parte, faptul ca si el a simtit exact la fel, il surprinde si mai mult. Din pacate, discutia lor se termina mai repede decat sia-r fi dorit. Ferman ii gaseste si le spune ca e nevoie de ei doi pentru un nou caz. Si asa se termina episodul 19 din Doctorul Minune. Haideti la discutii si pe pagina de de Facebook dedicata.