Doctorul Minune Episodul 45 Rezumat: Probleme peste probleme

Doctorul Minune Episodul 45 Rezumat: Probleme peste probleme apar din nou intre preferatii nostri Ali si Nazli. Si le trebuie multa rabdare pentru a trece peste toate, ca mai apoi sa se bucure si lucrurile bune…Haideti sa aflam ce s-a mai intamplat la spital, dar si in vietile lor.

Doctorul Minune Episodul 45 Rezumat: O noua sansa

Doctorul Minune Episodul 45 Rezumat

Doctorul Minune Episodul 45 Rezumat

Nazli si-a dat seama ca poate nu a procedat cum trebuie cu Ali. S-a grabit si a daramat castelul de carti pe care reusie sa il construiasca alaturi de el. Din fericire, nu e vorba despre un castel adevarat, cu caramizi si alte cele. Asadar, reconstructia lui nu va dura prea mult. Toate piesele inca exista si sunt aproape unele de altele. Asa ca nu trebuie decat sa incerce din nou. Iar Ali e si el pregatit. Dar, in acelasi timp, pare si putin indoit…

Tanara ii propune sa petreaca si mai mult timp impreuna. Numai asa vor putea ajunge la un alt nivel. Pana acum da, au petrecut timp unul langa altul. Dar ca sa ajungi sa cunosti o persoana cu adeva, e nevoie de mai mult de atat. Plus ca Ali este un tip special, avand in vedere…afectiunea de care sufera. Iar Nazli parca uitase de toate acestea. Dar acum si-a adus aminte si vrea sa se mute cu el, ca sa poata sa il inteleaga pe deplin.

La prima vedere, Ali e bucuros, dar in adancul sufletului sau, apare nesiguranta. Pentru el, rutina e sfanta. Iar daca Nazli vine la el, se gandested ca sigur nu va mai putea sa isi faca siesta cu toate punctele si subpunctele ei. De asemenea, isi da seama ca e posibil sa nu mai poata lasa lucrurile unde isi doreste. Si nu prea ii convine, asa ca in urmatoarea zi, gandurile lui sunt indreptate numai asupra acestei probleme. De aceea, nu prea mai e atent in jur…

Ferman observa

Comportamentul lui Ali nu ii scapa lui Ferman. Vigilent din fire, el vede ca Ali pare a fi pierdut in ganduri, nu atent si pregatit de actiune, asa cum ar trebui. Dupa un exercitiu simplu de gandire, isi da seama si cam care ar fi cauza tulburarii interioare a colegului sau. Asa ca se gandeste sa vorbeasca cu singurul om de care ar asculta Ali: Adil. Ii spune ca poate ar fi mai bine sa il puna pe liber, pana isi revine. Nu de alta, dar daca nu e atent la vreo operatie sau ceva, lucrurile pot lua o turnura urata. Barbatul se uita insa neincrezator la Ferman. El are incredere ca Ali se va putea descurca si va putea sa fie atent chiar si in aceste conditii.

Ferman nu e singurul care il vede pe Ali si isi da seama ca nu e in apele lui. Flerul ii spune ca sigur din cauza viitoarei mutari se consuma atat, asa ca ii spune ca e in regula daca nu mai vrea. Insa Ali nu are de gand sa para un las, asa ca ramane pe pozitii: Nazli se va muta la el. Pana la urma, nu are cum sa fie asa de rau pe cat si-a imaginat el, nu?

Doctorul Minune Episodul 45 Rezumat: O discutie dureroasa

Chiar daca a parut increzator in protejatul sau, Adil tot il opreste pe Ali dupa program, sa aiba o discutie. Alaturi de el este si Ferman. Cei 2 incearca sa vorbeasca deschis cu el si sa il incurajeze. Ba chiar Adil incearca sa se ridice din scaun si chiar reuseste. Prin acest efort supraomenesc, el spera sa il faca pe Ali sa fie mai vesel si mai increzator. Din pacate insa, se intampla fix opusul. Si totul din cauza unei alegeri proaste de cuvinte. Adil ii spune ca orice om normal poate sa realizeze tot ce vrea. Dar Ali stie ca el nu este un om normal si nu va putea fi niciodata. Asa ca pleaca de la discutia cu cei 2, lasandu-i cu multe intrebari…

Temerile lui Ferman se adeveresc. Ali isi da seama ca, din neatentie, i-a facutu unui pacient ceva ce nu ar fi trebuit sa ii faca sub nicio forma. Atunci isi da seama ca trebuie sa se detaseze putin si sa faca un pas in spate. Se gandeste sa se duca si sa isi ia un sandwich cu muraturi, sa vada daca poate. Insa nu, nici vorba. Ii mai vine o idee: sa isi dea seama daca poate sa ii distruga motocicleta lui Doruk pentru ceea ce a spus. Insa nu poate…Si atunci, cu parere de rau, realizeza un lucru. El, Ali Vefa, nu va putea sa fie niciodata un om normal, din pacate. Detalii despre ce se va intampla mai departe putem gasi si pe pagina de Facebook despre serialul Doctorul Minune.