Doctorul Minune Episodul 66 Rezumat: Un nou inceput pentru Ferman!

Doctorul Minune Episodul 66 Rezumat: Un nou inceput pentru Ferman! Dupa accidentul de care am aflat si noi din rezumatul episodului trecut, el trebuie sa se reculeaga. E nevoie sa puna in balanta ceea ce are, pentru a vedea ce se mai poate face. Trebuie sa existe o cale. Insa, despre toate acestea vom discuta in randurile ce urmeaza.

Doctorul Minune Episodul 66 Rezumat: Fana infocata

Doctorul Minune Episodul 66 Rezumat

Doctorul Minune Episodul 66 Rezumat

In timp ce Ferman saracul de el se recupereaza dupa operatie si multi dintre colegii sai ii sunt alaturi, Doruk are parte de o intamplare…cel putin interesanta. O fata incepe sa il viziteze. Initial, ii spune ca e fana lui, insa Doruk nu crede asa ceva. Cica l-ar fi vazut la TV si s-a cam indragostit de el. Insa lui i se pare ilogic sa te indragostesti asa orbeste de cineva pe care nici macar nu l-ai vazut in viata ta de cateva ori. Probabil ca bietul de el n-a auzit de coup de foudre sau in traducere de dragostea la prima vedere. Insa ceea ce face tanara e mai mult obsesie, decat dragoste. Nu mai vrea efectiv sa se dezlipseasca de el. Ba chiar vrea sa isi gaeasca si ea un loc de munca pe undeva pe la spital. Doar asa ar putea sa stea mult timp alaturi de Doruk.

Acestuia i se pare destul de dubios comportamentul ei, asa ca se gandeste ca poate are niste probleme despre care nici macar ea nu stie. Si s-a gandit bine al nostru, caci, in urma rezulatelor, el isi da seama ca tanara are ceva la rinichi, care apasa si ii dezechilibreaza hormonii din organism. Trebuie sa o opereze repede, caci altfel lucrurile pot degenera. Si o face, reusind astfel sa duca la bun sfarsit prima operatie de unul singur. Intre timp, Ali si Nazli sunt pregatiti sa nu o mai lase pe Vuslat sa se dea smechera pe degeaba. Asa ca ii spun lui Beliz de ceea ce face, aducand in acelasi timp si dovezile necesare. Iar Beliz nu se lasa pe tanjala si isi promite ca va rezolva aceasta situatie.

Din personaj negativ, in eroina

Beliz are parte de o discutie dura cu Vuslat. Aceasta din urma insa, se inmoaie. Noi ne-am fi asteptat sa se certe si sa iasa un balamuc veritabil. In schimb, nu, se pare ca Vuslat vrea sa explice ce a facut-o. S-ar parea ca ea a fost invatata cu abandonul intreaga ei viata. Nu mai avea pe nimeni si doar Ezo ii mai ramasese. Iar Ali i s-a parut nepotirvit pentru ea. Darf acum isi da seama ca a gresit si vrea sa isi indrepte atentia spre reconsolidarea spitalului. Beliz tinde sa o creada, insa o pune si la test. Daca tot zice ca vrea sa se schimbe, sa dovedeasca. La comisia care urmeaza sa vorbeasca cu si despre Ali, ea trebuie sa ii ea apararea.

Vuslat cam strange din dinti, insa, pana la urma, accepta. Iar Ali scapa basma curata dupa discutia cu acea comisie. Doar ca Vuslat are deja alte planuri. Daca nu a putut sa il indeparteze, bine, il lasa sa fie in continuare parte din colectiv. Doar ca ii va face sederea din ce in ce mai nasoala, prin aducerea cuiva care sa ii faca niste zile fripte.

Vine un nou coleg

Muhsin este noul coleg al dragilor nostri. E tare priceput, iar Ali il vede ca un adevarat rival. Dupa cum probabil v-ati dat deja seama, Muhsin e cel de care v-am spus ca o sa-l aduca Vuslat pentru a-i face zile fripte lui Ali. Si poate ca nu se va purta urat cu el. Dar, daca va fi mai bun la diagnosticare sau altceva, Ali va deveni nemultumit si neatent. Si poate va pleca, se gandeste Vuslat.

Intre timp, Ferman si-a mai schimbat pozitia. Nu mai vrea sa plece. Pana la urma, se gandeste sa isi asculte colegii si sa incerce sa se invete sa opereze cu cealalta mana. Insa nu vorbim aici de vreo joaca de copii. E ca si cand ai invata sa scrii de la 0. Asadar, va dura foarte mult timp. Ali e pregatit sa il ajute la fiecare pas, in schimb. Iar pana va putea sa intre iar in sala de operatii, va trebui sa stea pe tusa si sa dea sfaturi. Vom vedea pe viitor ce se va mai intampla cu el. Pana atunci, va asteptam la discutii si pe Facebook.