Doctorul Minune Episodul 14 Rezumat: L-a parasit!

Doctorul Minune Episodul 14 Rezumat: L-a parasit! Beliz nu a mai putut sa suporte comportamentul inadecvat al lui Ferman, asa ca a decis sa puna punct. Intre timp, la spital, lucrurile se infierbanta. Ce se va mai intampla cu preferatii nostri? Haideti sa aflam din prezentul rezumat. Asezati-va comod si cititi-l in tihna. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa ii dam drumul.

Doctorul Minune Episodul 14 Rezumat: Vizita buna

Doctorul Minune Episodul 14 Rezumat

Doctorul Minune Episodul 14 Rezumat

Faptul ca Ferman a decis sa isi dezvaluie poate unul dintre cele mai mari secrete din viata lui nu e un lucru mic. Pentru Ali conteaza foarte mult acest gest, care parca l-a facut sa se simta mai bine Desigur, starea surorii lui Ferman nu ed ceva despre care cineva poate simti bucurie. Totusi, pentru Ali, simplul fapt ca nu mai e singurul cu astfel de probleme, il face sa aiba sufletul putin mai usor. Iar pentru aceasta scurta eliberare, al nostru tine sa ii multumeasca lui Ferman.

Deja pentru Ali, Ferman a devenit mai mult decat un simplu coleg de munca. Il vede ca pe o ruda apropiata sau chiar ca pe un frate, am putea spune. Din pacate insa, Ferman nu e pregatit sa treaca de bariera profesionala. Cu alte cuvinte, codul lui de conduita e strict: Ali e rezidentul sau, asa ca trebuie sa se poarte formal cu acesta. Nu are nevoie sa se ataseze, sa il consider prieten sau alte lucruri de acest fel. De aceea, ii explica lui Ali ca mai bine ar face daca nu ar mai aduce in discutie ceea ce tocmai s-a intamplat, caci ar fi mai bine pentru toata lumea. Desi ii este greu sa nu spuna cuiva, Ali face tot posibilul sa pastreze secretele lui Ferman.

Beliz ia o decizie dura

Pana la urma, afla si Beliz despre starea surorii lui Ferman. Iar inima i se face pur si simplu bucatele. Atata suferinta pentru o fiinta gingasa…Iar Ferman a trebuit sa mearga mai departe si sa nu se lase prins in abisul disperarii. Insa, dupa empatie, o alta emotie se cuibareste in sufletul femeii: nesiguranta. Dupa ce barbatul ii explica de ce a ajutat-o pe Nazli, Beliz a inceput sa se gandeasca la faptul ca Ferman ar putea sa nu fie al ei. Desigur, a dat dovada de o gandire total narcisista. Ea i-a spus ca bun, a inteles, dar vrea sa stie un singur lucru: poate sa conteze pe el in orice clipa a vietii lor de aici inainte?

Si cand a vazut ca Ferman nu spune in secunda urmatoare un da puternic, nesiguranta a cuprins-o. Apoi, dezamagirea. Carevasazica, nu. Nu va putea conta pe el ca o va alege intotdeauna, indiferent de ce alte lucruri ar mai necesita atentis si priceperea lui. De aceea, ii spune ca ea nu poate continua alaturi de un astfel de barbat. Ea are nevoie de cineva care sa renunte la tot ce il inconjoara, atunci cand ea are nevoie…Si asa, relatia dintre Beliz si Ferman pare sa se fi incheiat. Iar Nazli a noastra incepe sa creada ca din cauza ei se intampla acest lucru. Cine stie ce o fi inteles doamna Beliz?

Aceyla se baga cam mult

Se pare ca Aceyla nu ezita sa se bage prin o gramada de locuri unde nu prea ii fierbe oala. Nu vrea sa o lase in pace pe Nazli. Vrea sa auda din gura ei ca il place pe Ferman. Vazand ca nu se potoleste, Nazli ii raspunde, dar nu asa cum ar vrea ea. Initial, ii spune ca da, il place pe Ferman, insa numai si numai din punct de vedere profesional. Apoi insa, ii recunoaste ca a fost si o vreme in care chiar a avut si niste sentimente pentru el. Dar ele s-au estompat odata cu trecerea timpului, pana la urma.

Ali are parte de o noua lectie de viata. In urma unei operatii, un tovaras bun al spitalului se stinge. Atat Nazli, cat si Ali si Ferman nu primesc deloc bine vestea. Iar fata babatului, cand aude de cumplita veste, nu mai poate. Stie ca ea i-a tot spus ca cel mai bine ar fi sa se opereze si sa nu mai astepte. Vazand-o cat de mult se consuma, Nazli decide sa bage o minciuna. Astfel, ea ii spune ca nu, de fapt, tatal ei a insistat ca vrea sa treaca prin operatie. Asa, se gandeste ea, biata copila isi va lua de pe inima aceasta apasare ca din cauza ei, tatal nu mai e. Ali pare nedumerit. Stie ca nu a fost asa. De ce a trebuit sa ii spuna un neadevar? Nazli ii explica faptul ca uneori, trebuie sa recurgi si la minciuni…

Doctorul Minune Episodul 14 Rezumat: O relatie dubioasa

Ferman nu ramande indiferent la incertitudinile lui Ali. Intelege ca pentru el, multe lucruri care lui sau lui Nazli li se par normale, pentru el sunt necunoscute. Ali e de parere ca nu va putea niciodata sa nu spuna adevarul verde in fata, chiar daca va face mai mult rau asa, decat daca ar imbraca totul in niste minciuni frumoase. Ferman il linisteste, spunandu-i ca il va invata el, cu timpul. Insa, tine sa traga o linisted ferma intre ce face si ce va crede Ali.

Cu alted cuvinte, da, e dornic sa il ajute sa devina pe zi ce trece un om normal. Insa, asta nu ii va da lui Ali dreptul sa il numeasca frate sau sa se apropie de el mai mult decat trebuie, ca prieten. Al nostru accepta acested conditii si e fericit ca e acceptat si ajutat. Ce va urma? Ramane sa vedem in urmatoarele episoade. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook unde vorbim despre Doctorul Minune.