Serialul turcesc Prizoniera Destinului revine in Romania!

Serialul turcesc Prizoniera Destinului revine in Romania! Este o veste cat se poate de buna pentru fanii lui Zeynep, protagonista din aceasta superba productie. Insa, cand revine mai exact? In ce zi si de la ce ora? La ce ne putem astepta? Raspunsurile la toate aceste intrebari le vom afla din randurile urmatoare. Inainte de a incepe, tinem sa va reamintim un lucru. Daca vi se pare util acest articol si stiti persoane carora le place Prizoniera, atunci le puteti da de veste distribuind articolul pe Facebook. Ne ajuta si pe noi foarte mult, sa stiti.

Serialul turcesc Prizoniera Destinului revine in Romania!

La inceputul anului, am fost nevoiti sa ne luam ramas buna de la Zeynep si Mehdi, protagonistii din Prizoniera Destinului. A fost un sfarsit prematur, pe care poate ca multi dintre dumneavoastra nu l-ati inteles la acea vreme. Mai erau episoade de difuzat, insa s-a luat decizia de a pune serialul pe pauza. Dupa, a inceput Hercai, aventura lui Reyyan si Miran, pe care am urmarit-o cu totii cu sufletul la gura. Ulterior, au inceput si Nehir, dar si Doctorul Minune, doua seriale care inca mai sunt pe micile noastre ecrane.

Recent, v-am spus ca Doctorul Minune se termina pe data de 7 decembrie. Iar acum va putem ziced ca in ziua urmatoare reincepe si Prizoniera Destinului. Da, da, ati citit bine. Kanal D nu ne va lasa fara seriale. Astfel, ped data de 8 decembrie, de la ora 20, ne pregatim pentru reintalnirea cu Zeynep si restul de personaje. O sa dureze putin sa ne aducem aminte toate intrigile, trebuie sa recunoastem…

Unde ramaseseram?

Cand am lasat-o pe Zeynep, interpretata de Demet Ozdemir, situatia nu era una prea roz. Mehdi devenise deja un cu totul si cu totul alt om…Iar ea nu a mai vrut sa fie langa el. Noroc cu avocatul, care a fost langa ea si i-a alinat toate ranile. Din relatie profesionala, s-a transformat intr-una amoroasa. Si daca Mehdi sa spunem ca deja nu mai are nicio sansa…fratele avocatului isi incearca si el norocul. E destept foc, insa are o dizabilitate, daca va aduceti aminte. Insa chiar si asa, Zeynep l-a fermecat. E prima femeie care l-a facut sa mai simta ceva, dupa atata timp…

Va fi interesant sa vedem noile intrigi. Nu vrem sa va spunem prea multe, ci doar ca o sa fie niste episoade dramatice, pe langa cele in care vom mai si zambi. Rasturnarile de situatie vor fi din acelea pe care nu le putem vedea nici de la un kilometru. Iar destinul unora dintre personaje nu va fi prea roz…Vom afla pe parcurs despre ce e vorba, din noile episoade. Pana la ele, va invitam si pe pagina de Facebook despre Prizoniera Destinului.