Doctorul Minune Episodul 67 Rezumat: Ali vs Muhsin

Doctorul Minune Episodul 67 Rezumat: Ali are deja multe de impartit cu Muhsin, doctorul adus de Vuslat. La fel ca si dragul nostru, noul venit este cu mult peste ceilalti. Il putem numi chiar un adevarat geniu medical. Si are in sanged dorinta de a fi cel mai bun si de a arata tuturor ca e cel mai bun. Cu alte cuvinte, cam vrea sa se dea mare. Al nostru va avea de tras cu el, din pacate. Si pe langa, exista si alte probleme la spital, cu noii pacienti. Despre toate aceste vom discuta in randurile urmatoare. Nu uitati ca daca acest rezumat al nostru vi se pare util, il puteti distribui si pe Facebook.

Doctorul Minune Episodul 67 Rezumat: Pacientul lui Ferman

Doctorul Miune Episodul 67 Rezumat

Doctorul Minune Episodul 67 Rezumat

Dupa cum am aflat si noi deja din rezumatul episodului precedent, Ferman are nevoie de un nou inceput. Desi nu va mai putea opera de unul singura cu mana aceea, el decide ca poate ramane in spital si sa-i ajute pe restul. Isr intre timp, va incerca sa se invete sa opereze cu cealalta mana. Pana atunci insa, pacientii continua sa vina la spitalul Berhayat. Printre acestia se numara si Caner, unul din vechii pacienti ai lui Ferman. Acesta are nu neaparat o afectiune, cat o conditie medicala dubioasa. De ce spunem acest lucru? Pai, el nu prea simte durerea. Nervii sai sunt diferiti. Stiindu-i afectiunea, niste colegi de-ai lui s-au gandit ca pot sa dea in el si sa tot dea.

Asa ca l-au lovit si l-au tot lovit cu ura. Pana cand…nu a mai putut sa suporte. Iar acum, a ajuns la spital intr-o stare de-a dreptul deplorabila. Ferman vrea sa il ajute si ii pare tare rau ca nu poate sa il opereze chiar el. De operatia lui se va ocupa Muhsin, noul coleg care se pare ca are egoul cam mare. Ali vrea si el sa ajute, dar Muhsin il avertizeaza ca cel mai bine ar fi sa stea deoparte. El e cel mai cel din spital, asa ca nu are nevoie de ajutorul nimanui. Dupa cum va spuneam, are o problema cu egoul acest nou doctor. Uneori, spiritul acesta competitiv poate si sa dauneze…

Gelozie, grea gelozie…

Ferman este un tip gelos. Am vazut-o si noi de atatea ori. Iar in acest episod, isi arata din nou gelozia. El a vaut ca Beliz s-a apropiat putin cam mult de Tanju. Si fiorii dragostei s-au transformat in nervi din cauza sentimentului de gelozie. Nu ii face bine deloc sa se enerveze…Din vorbe, Beliz vrea sa il faca sa inteleaga ca ceea ce vede el ca ar fi intre ea si Tanju nu e real. Insa faptele ei vorbesc de la sine…Si sa va spunem si de ce.

Vine o pacienta la spital care se confrunta cu o problema cel putin dubioasa. Deodata, pur si simplu a paralizat. Speriata, a ajuns la spital, dar nici medicii nu isi dau seama despre ce ar putea sa fie vorba. Asa, sa paralizezi deodata, fara sa faci nimic in prealabil nu s-a mai pomenit. Brusc, si Doruk isi pierde abilitatea de a-si mai misca membrele. Dupa el, urmeaza si Tanju. Probabil ca o sa radeti cand veti afla ce le-a produs aceasta paralizie: capusele. Da, ele…Daca nu le indeparteaza repede, e posibil sa nu mai vorbim doar de o paralizie temporara, ci de una permanenta.

Doctorul Miune Episodul 67 Rezumat: Gandurile lui Tanju

Cand isi da seama ca e posibil sa nu se mai poata misca, gandurile lui Tanju zboara la Beliz. El a vrut sa se tina tare pe picioare si i-a spus acesteia ca nu e sigur de sentimentele sale. Asa ca, decat sa inceapa ceva, mai bine raman asa, apropiati doar din punct de vedere profesional. Doar ca acum, cand e la ananghie, parca se gandeste ca a gresit cand a spus vorbele acestea. Beliz se sperie teribil cand afla cum a ajuns si sta nelinistita pe langa el. Ferman vede acest lucru si se simte tradat…

Intre timp, Muhsat si Ali discuta. Al nostru incearca sa il faca sa inteleaga faptul ca nu trebuie sa se simta tot timpul ca intr-o competitie. Ei sunt un colectiv, sunt prieteni si pana la urma, o echipa. Nu e vorba de cine e cel mai bun, ci de cum pot faced cu totii cat mai bine operatiile. Nu conteaza cineva are ideea, ci doar rezultatul. Muhsat insa nu poate sa inteleaga asa ceva. Pai cum, e, care e asa de destept, sa faca echipa? Nu se poate. El trebuie sa comande. Si, ca sa ii arate lui Ali cine e seful, se duce sa vorbeasca si cu Vuslat. Ii spune ca daca nu il va face sef de departament, va pleca de acolo si o va lasa singura cu Ali al ei. Ce va decide Vuslat vom afla din urmatoarele episoade. Pana atunci, va invitam si pe pagina de Facebook unde se vorbeste despre Doctorul Minune.