Doctorul Minune Episodul 68 Rezumat: Incercari grele!

Doctorul Minune Episodul 68 Rezumat: Incercari grele! Ali are de patimit cu noul venit, Ferman are de patimit cu noile sale probleme…Iar Vuslat o sa cam fie nevoita sa il accepted pe Muhsin cu toate nazurile lui. Nu de alta, dar altfel Ali nu va mai avea adversar si ei nu i-ar conveni acest lucru, va dati seama. Despre toate o sa vorbim in randurile urmatoare.

Doctorul Minune Episodul 68 Rezumat: Muhsin devine sef

Doctorul Minune Episodul 68 Rezumat

Doctorul Minune Episodul 68 Rezumat

Muhsin s-a enervat pe Vuslat pentru ca nu l-a facut sef peste toti, dupa cum am aflat deja din rezumatul episodului trecut. Asa ca i-a spus in fata ca daca nu va face ceva in aceasta privinta, el va pleca. Si repede sa se gandeasca daca il mai vrea sau nu la spital, caci altfel el isi va lua talpasita. Va face stanga-mprejur si va pleca. Vuslat isi cantareste rapid optiunile si isi da seama ca trebuie sa ii faca pe plac. Desi nesimtirea lui nu ii convine. Dar daca Muhsin ar pleca, Ali nu ar mai avea rival. Nu l-ar mai enervat nimeni si nu i-ar mai face zile fripte. Asa ca, de voie, de nevoie, Muhsin va trebui sa mai ramana o vreme pe acolo.

Bucuros nevoie mare ca i s-a ascultat dorinta si a devenit sef, Muhsin se uita mandru in jurul sau. Printre primele lucruri pe care are de gand sa le faca din noul post de conducere este sa o indeparteze pe Nazli de Ali. A vazut ca aceasta ii cam tine partea rivalului sau si nu are nevoie de asa ceva. Dezbina si cucereste pare a fi deviza sa.

Incercari peste incercari

Ferman nu vrea sa renunte sub nicio forma. A inceput sa isi foloseasca mana stanga si crede ca in curand va putea totusi sa se reintoarca la treaba. Invaluit de o aura de incredere, el vrea sa incerce sa participe la o operatie. Desigur, nu de unul singur, ci ajutat atat de Ali, cat si de Tanju. Lucrurile par sa mearga bine, dar Ferman oboseste repede si e nevoit sa opreasca totul. Asadar, va mai dura ceva ana cand va fi din nou apt pentru operatii…

Cand veded cat de mult se consuma pentru faptul ca se simte inutil, Beliz vrea sa ii arate ca e langa el si la greu. Insa Ferman nu doar ca nu o baga in seama, dar o respinge, de-a dreptul. Dupa ce a vazut apropierea dintre ea si Tanju de mai devreme, Ferman se simte tradat. Nu vrea nici sa fie a 2-a varianta pentru ea si nici altceva. Sigur, intre ei inca mai exista sentimente, oricat de mult ar incerca sa o nege. Undeva mai tarziu in episod, Ferman se ambitioneaza si inceaarca iarasi sa il opereze peun nou pacient pe nume Mustafa. Surprinzator, de data aceasta reuseste sa duca totul pana la capat. Aceasta reusita ii da totusi speranta ca revenirea lui se va intampla mai repede.

Probleme din trecut

Pacientul pe care Ferman l-a tratat in afara oricarui pericol de tip fizic. Insa, din pacate, are unele psihice. Fiind in armata, a trait si a vazut multe. Din teama, din fricile, din tot ceea ce a trait pe front, i-au ramas destule scene care ii apar des in cap. Si cand acest lucru se intampla, nu mai stie ce face. Ajunge chiar sa isi considere pana si persoanele apropiate drept dusmani.

Ali ii vede starea in care se afla si isi da seama ca ar exista totusi o cale sa il ajute. Asa ca se pune pe treaba. Ce se va intampla mai departe, vom afla, desigur, din episoadele urmatoare. Pana atunci, nu uitati ca puteti sta la discutii despre serial si pe Facebook.