Doctorul Minune Episodul 16 Rezumat: S-a indragostit!

Doctorul Minune Episodul 16 Rezumat: S-a indragostit! Nazli a capatat sentimente pentru Ali al nostru. Insa, parca nu e inca pregatita sa si recunoasca. Se gandested ca poate o fi o simpla „indragosteala” temporara. Sa fie insa asa sau sa se prefigureze deja o potentiala relatie? Haideti sa aflam din rezumatul de astazi. Asezati-va comod si cititi rezumatul in tihna, sa intelegeti toate deciziile personajelor.

Doctorul Minune Episodul 16 Rezumat: Nu stie ce sa creada

Doctorul Minune Episodul 16 Rezumat

Doctorul Minune Episodul 16 Rezumat

Evenimentul la care au paticipat si Ali si Nazli i-a facut pe acestia sa se vada cu alti ochi. Bine, pe Ali mai putin, caci stim cu totii ca nu prea se prinde el asa, din prima. Insa, pentru Nazli, o fost o ocazie buna sa isi dea seama ca il cam vede si cu alti ochi. Parca nu mai e baiatul acela putin dubios din primele zile in care a venit in spital. A dansat cu el, s-a simtit bine, iar undeva in inima ei au inceput sa se formeze sentimente puternice pentru el. Cand Acelya ii arata un video cu ei 2 dansand si o intreaba care e treaba, Nazli nici ca vrea sa recunoasca. Daca totusi e doar asa, o treaba temporara? Poate nu s-a indragostit, de fapt.

Si totusi, de fiecare data cand il vede, parca simte un gol in stomac. Ar vrea sa plece, sa n-o vada. Cu alte cuvinte, se rusineaza ca o scolarita la prima ei dragoste. Ali vede ca i s-a schimbat comportamentul. Dar nu isi da seama de ce. Dar Nazli nu e singura plina de intrebari dupa seara precedenta. Refuzul lui Selvi l-a cam afectat pe Adil, desi nu ar vrea sa arate. Si tocmai pentru el stie prea bine ce inseamna dragostea si cat de periculoasa este, ii spune lui ALi sa aiba grija. Ceea ce pare frumos la inceput, poate sa il afecteze ulterior.

Relatii diferite, sentimente diferite

Dar Adil nu e singurul care sufera din dragoste. Gunes si Gulin nu mai formeaza un cuplu in episodul 16 din Doctorul Minune. Iar Beliz incepe sa aiba banuieli din ce in ce mai mari ca Nazli ii face ochi dulci lui Ferman. Asa ca ii spune sa plece, caci nu mai vrea sa il vada vreodata. Chiar daca alte ei cuvinte sunt dure, sa stiti ca pornesc dintr-o simpla rana. Ea l-ar vrea inapoi, dar parca e prea orgolioasa sa ii spuna. Si nici gelozia aceasta stupida nu o ajuta. In schimb, o face sa aiba tot felul de scenarii deloc sanatoase. Noroc cu Kivilcim care o face sa inteleaga ca greseste enorm.

Si dupa ce se gandeste mai bine, ea decide sa il lase pe Ferman sa ramana la ea. Acesta deja se pregatise sa se duca sa stea in alt loc, insa se pare ca nu a mai fost cazul. Sau cel putin, nu mai e pentru moment. Depinde ce alte idei ii mai vin lui Beliz, va dati seama. Dar dragostea nu e singura care provoaca dureri in serialul nostru preferat. Fiind vorba de doctori si de un spital, exista si persoane pe care nu le dor doar inima, ci si alte lucruri.

Prietena lui Nazli

Gulcin, o buna prietena de-a lui Nazli, alaturi de sotul ei, vin la spital la aceasta, ca sa o vada. Desigur, e vorba doar de un pretext. In realitate, vizita lor nu e…o simpla vizita doar ca sa se vada si dupa sa plece fiecare mai departe. Sotul lui Gulcin vorbeste intre 4 ochi cu azli si ii explica faptul ca nu mai poate. Sotia lui are niste dureri ingrozitoare si nu stie cat ar mai putea sa suporte. Nu poate ea sa faca ceva? Sau nu poate vreunul din cei care lucreaza aici sa o ajute? Durerile devin de-a dreptul insuportabile.

Nazli se gandeste si isi da seama ca Ferman ar fi singurul capabil sa o ajute cat de cat pe prietena ei. Asa ca sta de vorba cu el despre Gulcin, iar acesta decide sa o opereze, ca sa o scape de dureri. Chiar daca totul este un succes, Gulcin stie prea bine ca totul e temporar. Pentru ea nu mai exista sperante. In scurt timp, scumpul ei sot va ramane singur.

Doctorul Minune Episodul 16 Rezumat: O cerere cel putin ciudata

Si tocmai de acee,a -sa gandit deja la ce ar vrea sa faca dupa ce ea va disparea. Nazli e o fata tare buna si ar vrea sa ii devina sotie. Da, stim, pare ciudat, dar aceasta este dorinta femeii. Iar ea nu se lasa. Vrea neaparat ca sentimentele intre ei sa inceapa inca de pe acum, chiar daca ea inca e in peisaj.

De voie, de nevoie, a noastra iese cu barbatul la o cafea. Dar are inima indoita, caci i se pare tare dubioasa postura. Pe langa acest lucru, sa nu uitam ca Ali e in inima ei, in prezent. Si ca tot vorbim de el, acesta nu are habar de circumstantele in care a trebuit sa iasa Nazli la cafea. Din exterior, pare ca femeia e interesata de sotul lui Gulcin si de aceea a iesit cu el. Dar nu, Nazli se tot gandeste la Ali.

Si in timp ce sotul lu iGulcin vorbeste cu ea, isi da seama ca nu se poate concentra sub nicio forma. Tot la Ali ii zboara gandurile…Asa ca se ridica si fuge la spital. A sosit momentul sa ii spuna adevarul lui Ali. Continuarea o vom afla di nurmatoarele episoade. Pana atunci, va asteptam la discutii si pe pagina de Facebook despre Doctorul Minune.