Doctorul Minune Episodul 50 Rezumat: Frati sau dusmani?

Doctorul Minune Episodul 50 Rezumat: Frati sau dusmani? La aceasta intrebare vorf trebui sa raspunda Ali si Ferman, caci prea s-au lasat manipulati in ultima vreme. Bine, mai ult Ferman, caci Ali in cea mai mare parte a timpului nu a avut habar de ce se petrece. Un eveniment neplacut ii pune fata in faca cu fricile si frustrarile lor. E ultima sansa sa isi spuna ce au pe suflet. Vor profita de ea sau vor ramane cu lucurri nespuse? E timpul sa aflam din rezumatul episodului. Nu uitati ca daca vi se pare util, puteti sa il distribuiti pe Facebook sau pe ce alte retele de socializare mai stati dumneavoastra. Ne-ar ajuta mult. 🙂

Doctorul Minune Episodul 50 Rezumat: Rivalii

Am aflat si noi din rezumatul episodului 49 din Doctorul Minune ca Tanju nu se potoleste sub nicio forma. El vrea sa dezbine si sa cucereasca, astfel ca Ali si Ferman ajung si ei, fara sa isi dea seama, rivali. Ferman are ca punct sensibil munca lui si felul in care ested vazut ded cei din jur. Iar tanu stie sa il preseze bine. Ferman ajunge sa il considere pe Ali un adevarat rival. Si, pentru a potenta aceasta ura profesionala, Tanju s-a mai gandit la un lucru. Nazli si Ferman trebuie sa se urce in avion si sa plece spre o cometitite de ordin medicinal, dintr-o alta tara. Ferman afla in ultima secunda ca Ali ii va fi rival, din cauza lui Tanju care a vrut neaparat sa se intample astfel…

Intorcandu-ne insa putin in timp, mai stiti ca Nazli a ajuns la Ali la apartament si l-a vazut cu Ezo, nu-i asa? Al nostru, saracutul, s-a dus n urma ei si a tinut sa ii spuna ca nu e cazul sa inteleaga gresit lucrurile. Nazli insa pleaca fara sa creada o iota. Bun, poate ca in prezent, chiar asa e. Ali nu e intr-o relatie cu Ezo. Dar are si ea creier si instinct si stie sa le foloseasca. Dupa felul in care se priveau, nu e decat o chestiune de timp pana cand vor deveni un cuplu in adevaratul sens al cuvantului. Astfel, cel mai bine pentru ea e sa isi dea seama de pe acum ca nu mai exista sanse pentru ea si Ali…Sa fie oare asa?

Plecari si nesigurante

Dupa disputa avuta cu Tanju, Ferda s-a tinut de cuvant si a plecat inapoi in America. Si daca tot vorbim de plecari asa, surprinzatoare, trebuie sa va spunem ca si Ezo a plecat de acasa. Si culmea, e in acelasi avion cu Ali. Dar aceasta nu e singura problema. Rand pe rand, trei dintre persoanele de la bordul avionului incep sa se simta din ce in ce mai rau. Ferman, Ali si Nazli se pun pe treaba si isi dau seama ca e ceva suspect la mijloc. Hai, daca era vorba doar de un caz, putea fi asa, o coincidenta. Dar 3 la un interval atat de scurt? Ei decid ca trebuie sa separe respectivele persoane de restul pasagerilor cat mai curand posibil.

Cel mai bine ar fi ca avionul sa ajunga pe sol, iar cei 3 sa fie luati si transportati la cel mai apropiat spital. Insa, nu, se pare ca avionului nu ii este acordata permisiunea de a ateriza, fapt ce complica lucrurile enorm. Practic, Ferman, Ali si Nazli trebuie sa se ocupe de cei 3 fara sa aiba ce le trebuie…Unde mai punem ca, pe langa cele e cazuri, un barbat din avion se loveste la cap, in urma loviturii avand o hemoragie intracraniana.

Timpul trece…

Cele 3 persoane s-ar parea pana la urma ca sufera de o toxiinfectie alimentara, pana la urma. Ei ca ei, dar saracul barbat care are hemoragie, ce va pati? E tare greu sa tratezi asa ceva daca nu ai echipamentul necesar…Ezo si Ali reusesc sa il salveze totusi. Insa stresul unei astfel de operatiuni dificile, o face pe Ezo sa nu mai poata, efectiv. Atunci, ea ii spune lui Ali un adevar crunt: sufera de o boala numita bipolaritate…

Credeati ca gata, ziua e salvata? Nu, nici pe departe. Printre cei din avion apar alte probleme. Parca a fost un facut…De exemplu, o femeie insarcinata nu mai poate si trebuie sa nasca. Apoi, pilotului i se face rau. Va dati seama ce inseamna un a vion in aer, fara pilot care sa il tina sub control, nu? Panica ajunge la un nivel inimaginabil. Ferman si Ali reusesc totusi sa il trezeasca. Insa totul depinde un fir de ata, caci si aterizarea daca se va face acum, nu va putea sa fie una normala, pentru ca nu s-au facut din timp toate procedurile necesare.

Doctorul Minune Episodul 50 Rezumat: Teama de a muri

Toti se gandesc ca e posibil sa isi traiasca ultimele secunde din viata. De aceea, Ali se gandeste sa ii spuna lui Adil ca il iubeste si il apreciaza pentru tot ceea ce a facut. Ferman ii ia exemplul si isi calca pe orgoliu. El se uita la Ali si ii spune ca in ultima vreme s-a simtit manipulat. Si a facut niste lucruri pe care in mod normal nu le-ar fi facut vreodata.

Ba, mai mult, ii spune lui Ali ca il iubeste si ca il considera fratele lui. Nu ne-am fi asteptat ca Ferman sa isi dea seama ca a gresit. Sau, cel putin, nu atat de devreme. Iata ca, desi aceasta calatorie a fost una tare grea si solicitanta pentru ei, a fost benefica din alte puncte de vedere. Sa vedem pe mai departe ce o sa se mai intample. Pana la urmatorul episod, haideti si pe Facebook, la vorba.