Cate episoade are serialul turcesc Nehir?

Cate episoade are serialul turcesc Nehir? Deja au trecut niste saptamani bune de cand dragii nostri de Nazim si Nehir au pasit pentru prima data in casele noastre, spunandu-ne povestea lor. Asa ca multi dintre noi, cei care urmarim cu sufletul la gura peripetiile prin care trec, am inceput sa ne intrebam cand sa ne asteptam la ultimul episod din Nehir. Am aflat si va vom spune si dumneavoastra in randurile ce urmeaza. Nu va ingrijorati, caci mai sunt cateva episoade. Si la cat de des se difuzeaza serialul in prezent, o sa mai dureze. Dar gata cu introducerile. Haideti sa vedem exact cat timp vom mai putea petrece alaturi de dragii nostri.

Cate episoade are serialul turcesc Nehir?

Cate episoade are serialul turcesc Nehir

Cate episoade are serialul turcesc Nehir

Daca ar fi sa ne luam dupa numarul de episoade, Nehir va putem spune ca este un serial mediu. Adica nu are nici prea putine episoade, ca sa il numim scurt, dar nu e nici prea lung, din pacate. Adica, daca e sa il comparam cu Hercai, de exemplu, care a avut peste 70 de episoade, e aproximativ la jumatate. Dar uneori, e mai bine asa, decat sa se lungeasca inutil actiunea. Adica da, e greu sa te desparti de niste personaje care iti plac. Dar la fel de greu e si sa urmaresti niste episoade cu ele care sa nu iti mai placa si care sa te plictiseasca, nu-i asa?

Nu vrem sa va mai tinem pe jar, asa ca va spunem scurt: serialul Nehir are 39 de episoade. Asadar, am mai avea putin peste 10 episoade din peripetiile lor. Desigur, avand in vedere faptul ca la noi, s-a mai taiat din episoade, e posibil ca la final sa ne trezim poated cu vreo 40 sau 42 de episoade. Daca in Turcia, de obicei, episodul are aproximativ 3 ore, la noi s-au mai scurtat. Insa, actiunea in sine e aceeasi, nu va ganditi ca primim ceva in plus, daca sunt mai multe episoade.

Ce urmeaza pentru ai nostri?

Situatia e destul de tensionata. Micutul Mert se afla intre ciocan si nicovala. Bahar se foloseste de el pentru a o pedepsi pe Nehir. Cu alte cuvinte, incearca sa o faca pe aceasta sa para o mama denaturata. Prin aceste lucruri, vrea sa si-l atraga pe Nazim odata pentru totdeauna. Insa Nehir nu se va lasa. Tot ce va putem spune e ca finalul va fi unul la care probabil ca nu va asteptati.

Vor mai urma multe rasturnari de situatie, o gramada de intrigi si nenumarate tradari, sa stiti. Despre ele veti putea afla fie urmarind episoadele la TV, fie citind rezumatele noastre, de dinaintea aparitiei episoadelor pe micile noastre ecrane. Daca vreti sa stiti cand postam rezumate noi, nu trebuie decat sa va abonati gratuit, utilizand formularul de abonare. Si, desigur, sa stati cu ochii pe pagina de Facebook unde mai punem poze cu Nehir.