Nehir Episoadele 48 si 49 Rezumat: Va supravietui Nazim?

Nehir Episoadele 48 si 49 Rezumat: Va supravietui Nazim? Toti isi pun aceasta intrebare, dupa teribilul incident despre care am aflat si noi din rezumatul perecedent. Demir i-a facut-o dragului nostru, iar acum totul par a fi in ceata. Sansele sunt mici. Nazim e posibil sa nu o mai poata privi vreodata pe Nehir. Astazi aflam ce s-a intamplat cu ai nostri. Inainte sa incepem, nu uitati ca, daca dumneavoastra considerati prezentul articol util, v-am ruga sa il distribuiti pe Facebook, sa il citeasca mai multa lume. Gata, revenind…

Nehir Episoadele 48 si 49 Rezumat: Repercursiuni

Nehir Episoadele 48 si 49 Rezumat

Nehir Episoadele 48 si 49 Rezumat

Nu ne-am fi asteptat ca Nazim sa o pateasca asa rau, trebuie sa recunoastem. Demir insa s-a simtit incoltit, dar a fost si invaluit de un sentiment de ura. Si a apasat pe tragaci…Nazim a fost o tinta sigura. Nehir l-a vazut cazand si s-a speriat teribil. Apoi si-a dat seama ca si ea urmeaza. Din fericire pentru ea, a aparut Politia, iar individul s-a infricosat la gandul ca va fi prins. Fapta pe care deja a comis-o i-ar aduce ani grei in spatele gratiilor. Asa ca a luat-o la sanatoasa, lasand-o pe Nehir speriata.

Vestea buna e ca Nazim e transportat in timp util la un spital. Vestea mai putin buna e ca are nvoie urgent de un rinichi. Toti apropiatii isi fac testul acela necesar pentru a vedea daca ar putea fi considerati donatori compatibili pentru al nostru. Nehir nu e, Tarik nici atat…Surprinzator, Bahar e singura dintre ei care i-ar putea da un rinichi, salvandu-i astfel viata. Cand afla, Tarik se gandeste sa mai faca o nefacuta. Da, chiar si in aceste momente, el se gandeste tot la binele sau propriu. El vrea sa ii propuna lui Bahar sa nu se lase usor. Daca tot e singura care ii poate da o noua sansa lui Nazim, ar trebui sa profite.

Casatorie planificata

In ce sens? Pai, stiind ca Nehir tine foarte mult la Nazim, ar putea sa ii spuna un lucru greu. Si anume, ca daca ea va hotarai sa ii dea rinichiul ei lui Nazim, Nehir va trebui sa devina sotia lui Tarik. Cu alte cuvinte, Nehir a noastra are de ales: fie vrea sa il piarda definitiv pe Nazim, pentru ca Bahar nu ii va da ceea ce trebuie. Apoi, a 2-a varianta ar fi ca transplantul sa aiba loc, dar ea sa devina sotia lui Tarik, pe care nu il iubeste ca pe Nazim. O alegere dificila intr-adevar.

Pana la urma, a noastra isi spune ca o sa mai existed cai de intoarcere daca accepta acest targ. Insa principal acum e ca Nazim sa se rezeasca si sa fie bine. Dupa, vor vedeai ei 2 cand vor discuta. Cu siguranta ca va avea multe explicatii sa ii dea lui Nazim, cand o va vedea drept sotia lui Tarik. Insa iata ca alta solutie nu exista. Bahar e bucuroasa ca tanara a acceptat si se pregateste pentru transplant. Tarik o face pe nestiutorul, cand Nehir vine la el sa se confeseze. Insa, in adancul inimii sale e bucuros nevoie mare ca, in sfarsit, Nehir va deveni sotia lui cu acte in regula. Iar de data aceasta, spera ca se va aprinde si acea flacara a iubirii pe care el o are, si pe care spera sa o dezvolte si Nehir.

Nazim se trezeste

Dupa ce Tarik si Nehir devin sot si sotie, Bahar isi tine partea de intelegere. Totul decurge cum trebuie, iar Nazim deschide ochii. Timpul trece, iar el devine din ce in ce mai nedumerit. De ce? Pai, vede ca Nehir nu vine langa el, sa ii fie alaturi. Isi aduce aminte cum, atunci cand Demir i-a prins, si-au promis ca vor fi alaturi unul de altul de aici inainte. Si totusi, uite ca tanara nu e langa el. S-o fi uitat? Or fi fost doar vorbe in vant? Nu trece mult timp si pana la urma, afla si al nostru de casatoria pe repede inainte dintre femeia pe care o iubeste si rivalul sau.

Cand ajunge totusi sa discute cu Nehir, aceasta se abtine sa ii spuna adevarul. Inca nu poate schita niciun gest. A promis…Asa ca incearca sa fie cat de rece si de indiferenta poate…Ii spune chiar ca da, pana la urma ea singura a ales sa se detaseze si sa se indeparteze. De ce? Pentru ca, pana la urma, si-a dat seama ca intre el si Bahar exista o legatura frumoasa, pe care ea nu ar vrea sa o strice. AL nostru nu pare prea convins de spusele tinerei. Isi da seama ca ceva e in neregula. Insa, pana nu isi va da seama ce anume, decide sa se prefaca.

Nehir Episoadele 48 si 49 Rezumat: Suspiciuni

Casatoria lui Tarik cu Nehir o supara teribil pe Zahra. Aceasta se simte luata de fraiera, asa ca isi spune ca gata, trebuie sa spuna adevarul. Si asa se face ca Nehir afla chiar de la ea faptul ca Halil a pierit din cauza lui Tarik. Nehir este socata sa afle acest lucru. Totusi, nu vrea sa reactioneze inainte sa existe totusi niste dovedi in acest sens. Asa ca, in prima faza, se duce la Bahar sa ii ceara o copie a procesului. Intre timp, Tarik se sperie, afland ca Nehir e pe urmele lui.

Acest secret ped care il credea pierdut de mult timp iata ca iese iarasi la suprafata. Si risca sa ii afecteze tot ceea ce s-a chnuit sa construiasca pana in prezent. Neputand suporta gandul ca Nehir se va desparti de el, se gandeste la un plan. Ii da niste bani unui individ sa spuna ca, de fapt, el este autorul aceste fapte urate. Asa Nehir nu af mai continua sapaturile si nu ar putea afla adevarul. Si acest plan facut pe repede-nainte ar fi functionat perfect. Doar ca Tarik nu a luat in calcul o piesa: Zahra, care are filmarea ce il poate distruge. Si nu doar ca o are, darf le-o si arata lui Nazim si Nehir. Cei 2 fac ochii mari cand vad adevarul. Ce va urma? Vom afla in urmatoarele episoade. Pana atunci, va invitam si pe Facebook.