Mai putine episoade din Nehir incepand cu data de 6 septembrie

Mai putine episoade din Nehir incepand cu data de 6 septembrie, doamnelor, domnisoarelor si domnilor. Se pare ca postul de televiziune ce difuzeaza frumosul serial turcesc, s-a gandit la o schimbare de ultima ora. Astfel, Nehir va avea mai putine episoade. Va vom explica pas cu pas ce s-a intamplat si de ce s-a luat aceasta decizie care cu siguranta ca ii va supara pe foarte, foarte multi. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa ii dam drumul.

A fost difuzat si 5 zile pe saptamana

La inceput, Nehir a fost de luni si pana vineri, de la ora 20. A inceput timid si parca ni se parea putin aiurea ca Nazim e mai mare decat Nehir. Fiind obisnuiti cu protagonisti de varste apropiate, intr-adevar, a durat ceva pana ne-am obisnuit. Si pana la urma, ne-am intrat la suflet. Din pacate, multora dintre telespectatori se pare ca nu le-a placut. Pur si simplu cei 2, Nazim si Nehir nu le-au placut. Si de aceea, audientele au fost destul de mici. Bine, pana la urma, trebuie sa recunoastem un lucru…Cand vii tu, ca serial, dupa superbul Hercai, e greu sa mentii atentia oamenilor.

Postul de televiziune care difuzeaza Nehir s-a gandit ca nu poate lasa lucrurile asa. Cu fiecare seara in care nu ieseau pe locul 1 cu serialul, se pierdeau bani. Asa ca, in prima faza, s-a decis bagarea in grila a serialului turcesc Doctorul Minune. Pe multi i-a luat prin surprindere faptul ca avea sa inceapa un nou serial asa de repede. De obicei, vara era un singur serial. Dar acum, din cauza numarului mic de telespectatori, s-a introdus si Doctorul Minune in grila.

Doctorul prinde mai bine, asa ca vor fi mai putine episoade din Nehir

Mai putine episoade din Nehir

Mai putine episoade din Nehir

Nu se putea renunta total la Nehir, asa ca s-a decis in prima faza sa fie pus doar luni si mart, de la ora 20. Doctorul Minune avea sa fie in urmatoarele 3 zile din saptamana. Insa, aceasta schimbare nu a tinut prea mult. Am aflat ca vor fi chiar si mai putine episoade din Nehir, intr-o saptamana. Ba si mai rau: se schimba pana si ora de difuzare. Astfel, trebuie sa stiti urmatorul lucru: Nehir nu va mai fi pe TV luni si marti. Din pacate, o vom putea vedea doar in zilele de luni. Da, o singura zi pe saptamana…Si nu va mai fi de la ora 20. Va fi de la 22:30, dupa ce se termina Doctorul Minune.

Astfel, Doctorul va fi de 5 ori pe saptamana. Iar lunea, timid, va veni si Nehir in vizita pe la noi. Intelegem ca merge mult mai bine Doctorul, dar ne gandim ca ar fi trebuit macar lasata de la ora 20 lunea. Asa, de la 22:30 daca incepe, multi poate ca nu vor mai putea sa vada tot episodul, pentru ca lucreaza a 2-a zi. Insa, ramane de vazut…Poate se va schimba iar schimbarea. Noi vom fi aici si va vom spune. Daca vreti sa aflati primii ultimele noutati, va asteptam si pe pagina de Facebook Rezumat Serial Turcesc.