Doctorul Minune Episodul 34 Rezumat: Adil isi pierde cunostinta!

Doctorul Minune Episodul 34 Rezumat: Adil isi pierde cunostinta! Personajul interpretat de actorul Reha Ozcan pe care cu totii il indragim se pare ca are probleme. Va reusi sa treaca peste aceasta grea incercare sau il va lasa singur pe Ali, impotriva tuturor? Ramane de vazut. Pana atunci, haideti sa aflam cu subiect si predicat cum anume s-a intamplat.

Doctorul Minune Episodul 34 Rezumat: Demir are probleme

Doctorul Minune Episodul 34 Rezumat

Doctorul Minune Episodul 34 Rezumat

Demir se pare ca ii cam face nervi lui Tanju. De cand a inceput sa stea pe la fabrica tatalui sau ore bune, si-a cam uitat indatoririle. Bine, haideti sa nu spunem ca si le-a uitat complet, dar cu siguranta ca le-a pus pe locul 2. Iar Tanju nu are de gand sa accepte un astfel de comportament. Asa ca, de cum il vede, ii spune ca nu mai are ce sa caute acolo. In schimb, isi poate continua activitatea la noua clinica. Intre timp, aparitia lui Doruk pare sa agite putin apele. Are un temperament aparte si e posibil sa cauzeze niste probleme in viitor…

Adil al nostru din pacate isi pierde cunostinta, spre panica tuturor. Ferman si Tanju iau problema in maini, vrand sa vada despre ce este vorba. Din pacate, nu e ceva simplu deloc. E vorba despre o tumoare de dimensiuni mari, la nivelul creierului. Insa, trebuie sa dea tot ce au mai bun sa il salveze pe Adil, care a facut atatea pentru spital. Toti sunt surprinsi cand afla ca Adil a fost preventiv si a lasat o procura. In ea, se stipuleaza faptul ca, daca va ajunge intr-o astfel de situatie, Ali este singurul care poate decide ce sa faca mai departe pe partea de tratament. Insa Ali al nostru este daramat de veste si nu mai poate gandi lucid. Tanju si Ferman sunt langa el si impreuna incearca totusi sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a-l salva.

Schimbare de planuri

Pana la urma, Adil deschide ochii. Si cand afla ce l-a pus la pamant, isi da seama ca nimic din ceea ce prognozase, nu se mai poate indeplini. E o problema mult prea grava pentru a se mai poate face ceva. Daca sa zicem ca l-ar opera de urgenta, ar exista riscuri pe care nu e dispus sa si le asume. Astfel, si daca tumoarea ar fi extirpata, ar putea ca ulterior sa nu mai fie acelasi Adil. Ar putea sa nu mai mearga sau sa sufere transformari care nu l-ar mai putea lasa sa duca o viata normala sub nicio forma.

Tocmai de aceea, el decide ca nici macar Ali sa nu mai poata decide pentru el si anuleaza acea procura pe care o lasase. El isi da seama ca Ali ar vrea din tot sufletul sa il salveze, trecand chiar si peste toate aceste riscuri. Dar el, Adil, nu vrea. De ce sa vrei pana la urma o viata in care nu vei mai putea fi tu insuti? O viata in care toti cei din jur sa fie nevoiti sa te ingrijeasca si sa fie atenti non-stop la tot ce faci? Dupa ce ia decizia, Adil isi pierde din nou cunostinta.

Ultima salvare a lui Adil

Acum, ca Ali nu mai are putere de decizie, singura care poate decide daca se poate face sau nu operatia e chiar fiica lui Adil, pe nume Ferda. Insa, aceasta nu se afla in Turcia, din pacate. De aceea, cei din spital o contacteaza rapid pentru a-i expune situatia si pentru a o face sa isi dea acceptul. Intre timp, Ali se mai linisteste si isi da seama ca exista totusi o solutie pentru ca operatia sa fie si un succes si sa nu existe nici riscuri ulterior. Dar si aici exista o problema…

Ei nu au cele necesare pentru a face operatia in acel fel. Toate cele necesare sunt in Germania sau SUA. Iar un transport pentru domnul Adil, in prezent, e total exclus. Asa ca, ce sa faca, ce sa faca? Ferman decide ca nu mai poate amana. Daca il mai lasa in starea aia, e posibil ca lucrurile sa se inrautateasca si sa nu mai poata face nimic. Asa ca se pregatesc de operatie. Isi spun ca si asa urmeaza sa ajunga Ferda si ea sigur isi va da acordul. Asa ca din secunda in care ea spune da, se vor putea apuca de treaba.

Doctorul Minune Episodul 34 Rezumat: Ferda nu vrea

Insa…lucrurile nu sunt deloc asa cum vor ei. Ferda ajunge intr-un final la spital. Si cand toti asteptau sa spuna „Da, puteti incepe operatia”, ea le-a spus de ce s-a grabit ea sa vina, de fapt. In primul rand nu este de acord ca tatal ei sa intre in operatie. Ea a venit tocmai din SUA la spital pentru a-l vedea pentru ultima data. Vrea sa isi ia ramas bun. Toti sunt stupefiati de aceasta rasturnare de situatie. De ce naiba nu o vrea sa isi salveze tatal? Desigur, sansele sa nu existe repercursiuni sunt mici, dar chiar si asa…

Pana la urma, aflam si noi de ce a luat aceasta decizie. Ferda este suparata nevoie mare pe tatal ei. De ce? Pai, acesta a ales in urma cu mult timp sa ii acorde o atentie mai mare lui Ali, un strain, decat ei. Pana la urma, era propria lui fiica. Si, simtindu-se neglijata, a ajuns sa fie foarte rece la adresa lui. Iar acum, cand totul depinde de decizia ei, ea a ales sa spuna ca nu vrea sa fie operat. Daca relatiile dintre ei ar fi fost mai bune, probabil ca ar fi acceptat, in ciuda riscurilor. Toti cei din spital sunt speriati de ceea ce ar putea urma pentru bietul Adil. Pana aflam si noi ce va urma, va invitam si pe pagina de Facebook unde mai vorbim de serial.