Infidelul Episodul 35 Rezumat: A sarutat-o!

Infidelul Episodul 35 Rezumat: A sarutat-o! Stim cu totii ca un sarut sau, haideti sa-i spunem un pupic, poate sa fie o treaba destul de nevinovata. Datorita unui pupic pot incepe noi relatii sau se pot reaprinde vechi flacari dintre doua persoane. In serialul nostru preferat tocmai s-a intamplat un pupic. Dar oare ce se va intampla dupa el? Haideti sa aflam impreuna, din rezumatul de astazi. Nu uitati ca daca vi se pare util rezumatul nostru, il puteti distribui pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Infidelul Episodul 35 Rezumat: Poate sa mearga

Infidelul Episodul 35 Rezumat

Infidelul Episodul 35 Rezumat

Derin de cateva episoade se afla intr-o ipostaza destul de trista. Teoretic, nu mai poate sa mearga, in urma accidentului in care ea si Asya au fost implicate. Si spunem teoretic, pentru ca, in realitate, tanara nu are nimic. Vrea doar sa aiba un soi de as in maneca pentru ca Volkan sa nu o paraseasca. In definitiv, ce barbat ar pleca de langa o femeie care se afla in situatia ei? Volkan nu ar face-o, iar Derin stie prea bine acest lucru. Doar ca, aceasta minciuna a ei e pe cale sa fie scoasa la iveala. Dupa ce Melih a vazut ca totusi inca isi poate folosi picioarele, a picat pe ganduri. Sa spuna, sa nu spuna? Sa se bage in treaba asta, sa nu se bage?

Pana la urma, ajunge sa ii spuna lui Gonul. Iar aceasta, la randu-i, se gandeste ce ar putea sa faca pentru a o convinge pe Derin de una singura sa ii spuna barbatului de langa ea adevarul. Sau nu neaparat adevarul, ca poate dupa aceea, Volkan nu ar mai vrea sa o vada vreodata. Dar poate sa se prefaca asa ca, brusc, i-au revenit puterile in picioare si poate sa mearga din nou. Nu sa stea in continuare in carucior si sa se prefaca. Asa ca incepe sa ii spuna tinerei ca barbatilor le plac in general femeile puternice, nu cele care isi plang de mila. Prin aceste vorbe, Gonul spera sa atinga ceva in Derin si sa o faca sa se gandeasca din ce in ce mai bine la ce face.

Aras si amnezia lui

Lui Derin nu ii vine sa creada in ce situatie este, de fapt, Aras. Asadar, are amnezie? Intr-un fel, mai bine. Ca asa poate n-o s-o recunoasca si nu va putea sa spuna nimanui ca ei doi se cunosc din Londra. Si chiar si asa, de unde pana unde a ajung Aras sa fie amnezic? Derin incearca sa ia legatura cu o femeie despre care stia ca e in relatii bune cu el. Poate afla ceva de la ea. Intre timp, iubita lui Selcuk, Ceren devine fizioterapeuta lui Derin. Ele doua se stiu asa cat de cat si, de ceea, rivala lui Asya parca nu ar vrea sa o minta. Dar nici nu poate sa ii spuna adevarul. Asa ca alege calea de mijloc. Astfel, ii spune ca, usor, usor, simte niste furnicaturi in picioare.

Aras o cam place pe Asya, iar acest lucru este unul usor de vazut. Faza este ca si draga noastra il place, doar ca nu simte sa ii spuna sau sa faca pasi spre el. De aceea, cand vede ca acesta incearca, ea se da inapoi, pentru ca pur si simplu nu se simte pregatita. Volkan nu stie ce sa faca sau ce sa creada. Nu stie nimic despre acest individ. Si totusi, vede ca Asya tot sta pe langa el. Daca e cineva cu intentii rele?

Usor, usor

Aras incepe sa isi aduca aminte franturi din trecutul sau. Iar inteligenta sa ii uimeste pana si pe specialistii de software de la spital. Asadar, usor, usor, Aras va putea ajunge la persoana care a fost. Si probabil ca isi va aduce aminte si de Derin. Pana atunci insa, el prinde si curaj si decide sa nu mai lase lucrurile asa. O place pe Asya si a vazut ca si ea il place, desi nu vrea sa i-o spuna direct.

Volkan e pregatit sa faca tot ce poate pentru a redeveni sotul Asyiei. Cand insa vrea sa se duca sa discute cu ea, vede ca e impreuna cu Aras. Si nu doar atat, dar acesta lasa deoparte orice urma de frica si o saruta, iar Volksn vede. Ce va urma? Vom afla din urmatoarele episoade. Pana atunci, haideti si pe Facebook.